inzerce, prodej, prodám, bazar

Skútr Peugeot Elystar 125 ccm, rok 2005, 9kW

Kategorie: Skútry

Prodám Peugeot Elystar 125 ccm s výkonem 9kW, vodou chlazený motor, rok výroby 2005, najeto 22700km, plně funkční a pojízdný, jede parádně, možné řídit s řidicakem SK. B, dovoz Francie na přihlášení ( po dohodě zajistím dovozovou STK a popřípadě i přihlášení) možno zařídit odvoz k vám.
Skútr Peugeot Elystar 125 ccm, rok 2005, 9kW
Podobné inzeráty
Peugeot Elystar 125 díly
Prodám náhradní díly z tohoto skútru - Peugeot Elystar 125 EFI. ABS předního kola. Ceny dílů dohodou. Plasty solidní, stroj měl najeto 26610km. Některé díly pasují i na Elystar 50 150 nebo Elyseo 50, 125 nebo 150. Neprodávám jako celek,je již rozebraný. Detaily dílů není problém. Rozumné ceny.
Peugeot Elystar EFI ABS 125ccm
PROSÍM POUZE VOLAT. Prodám skútr (značkový stroj-žádná laciná čínská napodobenina) Peugeot Elystar 125 ccm EFI. 1.registrace 7.5.2003. Najeto 26653km, vodou chlazený čtyřtakt, výkon 9kW, ABS přední brzdy. STK 11/2026. Na podzim nová AKU BOSCH, nyní nová svíčka, přední destičky, olej + filtr, benzínová pumpa. Seřízené ventilové vůle. Pneu - cca 60%. Pouze 1 klíč + jeden klíč od integrovaného zámku v zadním blatníku. Možno řídit se sk. "B". Prodávám za tuto cenu, protože když je motor studený, tak trochu cuká(nic otravného), jakmile se zahřeje, jede parádně. Ohromný úložný prostor pod sedlem. V ceně je přepis na Vaši osobu. Motorka bez ověřené plné moci či přepisu v den prodeje neodjede. Více foto po zadání RZ motorky ve vyhledávači na rajčeti, případně pošlu odkaz. Po dohodě jsem schopen dovézt k Vám domů.
Peugeot Elystar 125 v ceně cz doklady
Nabízím Peugeot Elystar 125. Dovoz na přihlášení. Rok výroby 2005 a najeto má 9 tisíc. Plně funkční skútr. Bez dalších nutných investic. Další info a foto rád dodám. Možnost proti účtem. Přihlášení vychází cca 1500Kč- nyní doklady a STK na 4 roky v ceně. Po dohodě přihlásím na CZ doklady a nebo slevím. Volat předem! Po dohodě dovezu. Cena dovozu 1000kč-3000kč podle vzdálenosti. Možnost víkendy i svátky. Ostatní nabídka dalších skútrů, dalších značek po rozkliknutí - jméno Honza (další inzeráty uživatele)
Peugeot Elystar
Prodám skútr Peugeot Elystar 125ccm.Nove pneumatiky, nový olej i baterie.Bohuzel mi nejde skútr nastartovat nejspíš je potřeba seřídit ventily,již nechci řešit.
Maximus Offensive 125 euro 5 velký skutr
Skútr Offensive Maximus 125i nový motor s vyšším výkonem 8,4 koní při 8150otáček za minutu GY7 koncepce Honda plnící EURO 5 se vstřikováním paliva do motoru od americké firmy Delphi dává konečně skútru ten pravý výkon,který si maxiskútry zaslouží.Nově sportovní variátor oproti konkurenčním podobným modelům nejlépe akceleruje.Přijďte vyzkoušet nazávaznou jízdu.Navíc tento měsíc opěrka pro spolujezdce zdarma!Díky vstříkování výborná akcelerace i kroutící moment který Vás pohodlně s pasažérem vyveze i do toho nejstrmějšího kopce. Skútr je vybaven 14 ti /13 ti palcových kolech. Přední ochranné plexisklo zpříjemňuje jízdní vlastnosti ,zamezuje přímému náporu vzduchu do obličeje řidiče. I přes velké rozměry stroje, které budí respekt je skútr velmi dobře vyvážen a v důsledku toho se na komunikaci chová velice spolehlivě a sebejistě.Rubusně působící skútr i svým zvukem připomíná silnější kubatůru než jen 125ccm. Na skútr postačí řidičské oprávnění sk.B tedy na auto. Skútr je osazen čtyřtaktním motorem o obsahu 125 ccm. Uplatní se však i ve větším městě, kde je potřeba rychle a bezpečně manévrovat a hlavní výhodou je jeho snadné parkování. Přední i zadní kolo jsou osazeny kotoučovou brzdou,navíc je skútr osazen i bubnovou parkovací brzdou. Další výhodou skútru Offensive Maximus 125i jsou nízké provozní náklady.Spotřeba dle stylu jízdy.Za ideálních podmínek lze docílit 2,5l/100km.Další výhodou oproti karburátorovým skútrum jsou bezproblémové starty i při velmi nízkých teplotách. Garantujeme velmi dobrou kvalitu našich skútrů osazenými bezproblémovými motory GY6 a GY7 ,které koncepčně vycházejí z motorů Honda Monkey . A právě proto ,aby jsme našim zákazníkům dokázali ,že to nejsou pouze laciné reklamní fráze nabízíme od letošního roku nadstandartní prodlouženou záruku na motor v délce 3 roky za symbolickou částku 990kč.
Peugeot Pulsion 125i Euro 5 - 2022 - SLEVA
Model Pulsion otevírá zcela novou kategorii skútrů UrbanGT. Peugeot Pulsion je technologiemi nabitý skútr s výkonným motorem, přitom si stále zachovává kompaktní rozměry a obratnost. Sportovně střižený design s typickými prvky značky Peugeot dodává Pulsionu osobité kouzlo francouzského elegána. Mezi hlavní lákadla patří systém i-Connect® vyvinutý ve spolupráci s automobilkou Peugeot. Na barevném 5" TFT displeji se po propojení s telefonem zobrazují příchozí hovory, zprávy a další upozornění. Velkou výhodou je GPS navigace Here Wego s předplacenými aktualizacemi na 2 roky zdarma, která vás bezpečně provede každou vaší cestou do neznáma. Systém i-Connect® svému uživateli dále nabízí údaje o venkovní teplotě, hladině paliva, průměrné spotřebě, dojezdu, čas a datum, teplotě motoru, stavu baterie, upozornění na servisní intervaly, počítadlo kilometrů a obrácený otáčkoměr, to vše je zabaleno do krásného grafického prostředí přístrojovém panelu. Uživatel může nastavovat úroveň a barvu podsvícení nebo si vybrat, které informace chce zobrazovat. Všechny verze pak disponují bezklíčovým zapalováním SMART KEY s funkcí Find Me. Hlavní výhody tohoto řešení jsou jasné, odpadá starost s hledáním klíčku po kapsách, nikdy ho při parkování nezapomenete v zapalování a funkce Find Me rozbliká skútr na parkovišti. Zapalování je stejné jako u modelu Metropolis - tedy modře podsvícené otočné ovládání. Moderní technologie známé ze světa automobilů najdeme i segmentu bezpečnosti. Denní LED svícení, ABS v kombinaci s SBC a z Metropolisu známé automatické rozsvícení výstražných světel při prudkém zabrzdění. Velice pěknou designovou záležitostí je kompletní LED osvětlení s typickými rysy Peugeot nebo nastavitelný větrný štít. Srdcem Pulsionu je již známý kapalinou chlazený motor Peugeot PowerMotion® 125i, který disponuje výkonem 10,6 kW, což je téměř hraniční hodnota, kterou můžete řídit i s řidičským oprávněným sk. B. Slušný je i kroutící moment, který hlásá hodnotu 11,9 Nm při 7 000 otáčkách. Moderní technologie, výkonný motor, důraz na bezpečnost a kompaktní rozměry společně s velkým úložným prostorem, kam se vejde jedna integrální a jedna malá jet přilba, činí z Pulsionu horkého kandidáta na nejvyspělejší 125 ccm skútr! - skútr je 2 měsíce v provozu - koupeno u nás - plná záruka - bez poškození - stav nového skútru - 2 ovladače a dva klíče od kufru Objem: 125 ccm Vyrobeno: 2022 Provoz: 2022 Najeto: 1800 km Výkon: 11 kW TP / STK: Ano / Ano Původ: ČR Stav: ojetá Splátky/Leasing: Ano Odpočet DPH: Ne