inzerce, prodej, prodám, bazar

Šlapací stroj Minerva

Kategorie: Textilní stroje

Šlapací stroj Minerva
Šlapací stroj Minerva
Podobné inzeráty
šicí stroj MINERVA
šicí stroj MINERVA. Průmyslový šicí stroj MINERVA z produkce MINERVA PROSTĚJOV. Kvalitní dírkovačka pro zhotovení konfekčních dírek různých typů, druhů a velikostí.Málo používaný, velice zachovalý.Pravidelný servis. Seřízený, zašitý a plně funkční. Jehly,vačky,nože,další náhradní díly,doklad atd.Osobní převzetí a vyzkoušení.
Šlapací šící stroj/ mašina zn. MINERVA
Prodám starožitný šlapací šicí stroj zn. MINERVA. Zachovalý, plně funkční. Osobní předání - Velké Meziříčí
Skříňový šlapací stroj Minerva 129
Prodám skoro nepoužívaný skříňový šlapací stroj Minerva 129 s příslušenstvím a návodem k použití, viz fotografie. Osobní odběr v Kostelci n. Č. l.
Šlapací stroj Minerva
Prodám historický funkční šlapací stroj Minerva. Osobní odběr v ČB nebo můžeme někam v ČB zavést.
šicí stroj DÜRKOPP ADLER-MINERVA
Šicí stroj DÜRKOPP ADLER-MINERVA 05-101.2.Průmyslový šicí stroj sloupový,jednojehlový se spodním ponorným podáváním a horním šikmým ořezem, z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE..Stroj je nový nepoužívaný.Po servisní prohlídce ,seřízený,zašitý a plně provozuschopný.Original motor 380V.Lampička.Možnost výměny za nový,energeticky úsporný ,tichý servomotor JACK 220V .Jehly,cívky,popis,doklad.Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.
šicí stroj MINERVA 10-101
šicí stroj MINERVA 10-101 s trojtým posunem,z produkce firmy MINERVA BOSKOVICE. .Průmyslový šicí stroj sloupkový jednojehlový se spodním kruhovým a jehelním podáváním s nuceným náhonem přítlačného kolečka.Vhodný na šití středních a silných materiálů,jako je kůže,koženka a jiné technické materiály.Nový, tichý, elektronický ůsporný servomotor motor JACK 550W,220V s nastavením rychlosti šití.Málo používaný,velice zachovalý.Pravidelný servis,seřízený, zašitý,po servisní kontrole.Návod,popis,jehly,cívky,navlékač,doklad,atd..Osobní převzetí a vyzkoušení.Po dohodě dovezu.