inzerce, prodej, prodám, bazar

Šlapadlo/cvičící nástroj

Kategorie: Fitness, jogging

Prodám šlapadlo viz foto.
Šlapadlo/cvičící nástroj
Podobné inzeráty
Cvičící věž Laubr sport
Dobrý den, prodám málo používanou cvičící věž Laubr sport MG4000 (totožné s Sportwell MG4000) prodávám z důvodu rekonstrukce pokoje ve kterém je a bohužel na ni již nemám místo. Posilovací věž je všestranná pro posilování téměř celého těla. Závaží lze nastavit od 5kg do 45kg (1 cihlička = 5kg) nosnost 100kg, hmotnost cca 80kg. Věž vhodná pro začátečníky a částečně pokročilé a je opatřena pevnými ocelovými lany (tišší provoz než u řetězu a pevnější než textilní lano) po domluvě mohu dovézt do 15km od "Havířov Dolní datyně ul. Josefa Kotase" kde je cvičící stroj umístěn. Na ceně jsem ochotný se domluvit.
Cvičící nástroje
Prodám cvičící nástroj. Bez vad. Cena 799 Kč.
Šlapadlo
Prodám mini šlapadlo - twist stepper InSportline - vhodné do malých místností, skladné. Rozměry na fotkách. Pořizovací cena 1990,- Kč, nyní 700,- Kč.
Nožní posilovací šlapadlo-Bodytec
Prodám nožní posilovací šlapadlo Bodytec,plně funkční s dvěma tlumičema..podívejte se na mé další inzeráty.
Šlapadlo
Prodám šlapadlo na cvičení. Nejde počítadlo. Předání možné na trase Bruntál - Zlín - Vizovice.
Stepper - šlapadlo
Prodám nevyužitý cvičící stroj stepper. Aktivní trénink na stepperu posiluje nejen svaly nohou a hýždí, ale zlepšuje i celkový stav těla. Vhodný pro rehabilitaci po úrazu/operaci. STABILNÍ NOHY– gumové nožky s plochým koncem zabraňují pohybu zařízení. DVOJÍ ÚČEL– Připojená lana s držadly umožňují další trénink paží. SPECIFIKACE rozměry (délka/šířka/výška): 40/37/18cm délka vlasce: 95 cm max. nosnost: 120 kg hmotnost stepperu: 6,8 kg hmotnost s obalem: 7,45 kg