inzerce, prodej, prodám, bazar

SLEVA Desert Eagle 6x6 rc auto na dálkové ovládání

Kategorie: Modelářství

Prodám červené RC auto na dálkové ovládání Desert Eagle 6x6. Skvělý
vánoční dárek pro kluka. Plně funkční. Možnost ovládání pro praváky i leváky.

-auto je neoježděné
-náhon na všechny kola 6x6 (AWD)
-dosahuje až 60 km/h.
-na jedno nabití vydrží asi 20 minut, záleží na terénu
-auto je určené na off-road, dokáže zdolat strmý terén
-dosah ovladače je přibližně 80 metrů
-ovladač má i dětskou pojistku = auto nepojede tak rychle
-měřítko 1:12
-nezávislé odpružení kol

v balení najdete:
-akumulátor
-ovladač
-nabíječka
-auto
-klíč na dětskou pojistku
-baterie do ovladače AA

možnost dokoupit akumulátor: velká 700,- Kč
střední 550,- Kč
malá 450,- Kč

Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě.

Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
SLEVA Desert Eagle 6x6 rc auto na dálkové ovládání
Podobné inzeráty
Desert Eagle-3 Rc auto
Prodám RC auto Desert Super Sport. Plně funkční, nerozbalený. V originální krabici, tedy skvělý vánoční dárek pro kluka. Určená na náročný terén. Model je v zelené barvě. Možnost ovládání pro praváky i leváky. -rychlý až 35 km/h -výdrž až 15 min. (záleží na náročnosti jízdy) -lehké 1 kg -kvalitní nezávislé odpružení všech kol -náhon na všechny kola (4WD) -2,4 GHz rádiový vysílač -dosah až 80 m. -měřítko 1:12 -plně proporcionální řízení -tlumiče z hliníku v balení naleznete: -rc model -akumulátor -ovladač -manual Možnost dokoupit akumulátor 250,- Kč za ks. Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
Nové RC auto US Military Truck 6x6 1:12
Nabízím tento úplně nový nejetý model Amerického nákladního tracku v měřítku 1:12. Tento model má plně proporcionální ovládání plynu a samozřejmě i řízení a pohonem všech kol 6x6 se 3 diferenciály. Model je vybaven realistickým led osvětlením a měkkými pneumatikami. Na ovladači najdete i regulaci rychlost, na minimum s plným plynem je to cca 2-3km/h s maximálním nastavením dokáže jet až 20 Km/h. Rozměry auta jsou 48*15*16cm Kompletní balení: Lipolka 7,4 V Reálná doba jízdy 40 minut - odzkoušeno, USB nabíječka, ovladač, manuál. V originální krabici, zabalené, vhodné i jako dárek. Preferuji osobní předání a vyzkoušení si při prodeji. Ale poště nebo zásilkovně se také nebráním. Možná komunikace Email, telefon, sms, Messenger, WhatsApp, Viber.
Nové RC auto Military Armádní Transportér 6x6 2ks Baterii
Nabízím tento rc model úplně nový nikdy nejetý. Tento Obrněný transportér má proporcionální ovládání plynu jedná řady náprav a druhé řady náprav zvlášť. Nemá žádné táhla ani serva, otáčí se právě rozběhem kol na jedné straně náprav. Je velice obratný a agilní mezi překážkami, tudíž se perfektně hodí na ježdění do bytu. Nezalekne se ani žádného terénu díky měkkým gumám a pohonu 6x6. Na ovladači jde regulovat výkon. Doba ježdění na jednu baterii je fantastických 60 minut takže vaše děcka si opravdu zajezdí, vy budete mít chvíli klid. V balení najdete 2 ks baterii takže o šťávu strach mít opravdu nemusíte. Rozměry auta jsou 28*12*13cm. Kompletní balení: 2x Lipolky 7,4 V 1500 Mah Reálná doba jízdy 60 minut, USB nabíječka, ovladač, manuál. V originální krabici, zabalené, vhodné i jako dárek. Preferuji osobní předání a vyzkoušení si při prodeji. Ale poště nebo zásilkovně se také nebráním. Možná komunikace Email, telefon, sms, Messenger, WhatsApp, Viber.
Hasičské modely TATRA (Kaden, Schuco, Foxtoys) 1/43
Nabízím tyto kovové sběratelské modely hasičských automobilů Tatra v měřítku 1/43 TATRA 148 autojeřáb Hasiči - Schuco Tatra 148 CAS Hasiči Lysá nad Labem - Schuco TATRA 815-7 8x8 Hasiči s hydraulickou rukou - Kaden TATRA 815-7 8x8 Hasiči nosič kontejnerů - Kaden Tatra 815-7 6x6 CAS Hasiči Německo (Feuerwehr) - Kaden TATRA 815-7 6x6 Hasiči vyprošťovací vozidlo TATRA PHOENIX sklopka Hasiči Slovensko - FoxToys Nejedná se o výrobce Abrex, PC, SSM Tatrovky sou nové v originálních obalech jako z obchodu Rád odpovím na všechny dotazy či pošlu více fotek
nový Traxxas TRX-6 Mercedes G63 6x6 v tunningu (brushless)
Zcela nový model Traxxas TRX-6 Mercedes G63 6x6 v tunningu (brushless pohon) Zcela nový model v tunningu. Špičkové střídavé combo, silnější servo, originál LED osvětlení, přední kovový nárazník, Záruka 2 roky. Více info na dotaz Cena 25990kč
Papírový model PMHT Tatra 815 6x6 KHA
Prodám papírový model Tatra 815 6x6 KHA od PMHT v měřítku 1:32. Model je kompletní a nepoškozený. Cena + poštovné, po dohodě možno osobní předání.