inzerce, prodej, prodám, bazar

Sleva - ruční mlýnek na maso, pozor snížení ceny

Kategorie: Potravinářské stroje

Použitý, ale stále funkční, bytelný mlýnek na maso. Má nový šroub uchycující kliku, viz foto, drží pevně nicméně není původní, proto pouze 180 Kč. Nejlépe osobní odběr v Říčanech u Prahy nebo osobní předání Praha Eden.
Sleva - ruční mlýnek na maso, pozor snížení ceny
Podobné inzeráty
Retro mlýnek na maso Filakovo
Prodám Retro Mlýnek na maso Filakovo 5. Tradiční český mlýnek na maso. Mlýnek na maso Filakovo 5. Tradiční český výrobek z litinové konstrukce s dlouhou životností. Funkční Možnost dovozu OV,HA
Mlýnek na maso - Profesionál
REZERVACE!!!! Prodám nový a nepoužívaný elektrický mlýnek na maso! Velmi dobře zpracovaný a robustní konstrukce!!! Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli s hliníkovým tělem, aby obstálo v náročných podmínkách každodenního používání. S 450W výkonným motorem dokáže umlít až 80kg za hodinu. Mlýnek má velmi dobré převody a zpětný chod motoru!! Hlavní předností mlýnku je, že má olejovou lázeň + oddělávací hlavu!!! Jednoduchá obsluha efektivně šetří čas a energii. Kromě masa se s ním dají umlít i ryby, chilli, zelenina, udělat klobása. Vhodné pro domácích kuchyní, hotelových restaurací a firemních použití. Materiál: nerezová ocel + hliník Výkon: 450 W - velmi dobré převody!! + (zpětný chod)!! Hmotnost: - 17kg Rychlost: 193 ot./min Celkový rozměr: h 20 x š 47 x v 32 cm Průměr řezné desky: 5 cm Balení obsahuje: 1 x mlýnek na maso. 1 x pomocný stůl 1 x mlecí násadu (6 mm otvor) 1 x řezací nůž. 1 x tyč k utlačováni Váha Mlýnku je 17kg!!, balení v krabici cca 20kg!! Mlýnek je nový, upřednostňuji osobní odběr!!!!!! Po vzájemné dohodě, možnost i zaslat!! NA DOBÍRKU, JEN V PŘÍPADĚ DOHODY A ZÁLOHY PŘEDEM NA ÚČET! Doprava - (Toptrans, PPL, DHL)! Upřednostňuji DHL!!! Velký rozměr a váha!!
Velmi silný mlýnek na maso
Prodám nový a nepoužívaný elektrický mlýnek na maso! Velmi dobře zpracovaný a robustní konstrukce!!! Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli s hliníkovým tělem, aby obstálo v náročných podmínkách každodenního používání. S 1100 W výkonným motorem dokáže umlít až 250kg za hodinu. Jednoduchá obsluha efektivně šetří čas a energii. Kromě masa se s ním dají umlít i ryby, chilli, zelenina, udělat klobása. Vhodné pro domácích kuchyní, hotelových restaurací a firemních použití. Materiál: nerezová ocel + hliník Výkon: 1100 W Hmotnost: - 25kg Rychlost: 193 ot./min Celkový rozměr: h 45 x š 21 x v 39 cm Průměr řezné desky: 7 cm Balení obsahuje: 1 x mlýnek na maso. 1 x pomocný stůl 2 x mlecí násady (6 mm a 8 mm otvor) 2x řezací nůž. 1 x tyč k utlačováni Váha Mlýnku je 25kg!!, balení v krabici cca 29kg!! Mlýnek je nový, upřednostňuji osobní odběr!!!!!! Po vzájemné dohodě, možnost i zaslat!! NA DOBÍRKU, JEN V PŘÍPADĚ DOHODY A ZÁLOHY PŘEDEM NA ÚČET! Doprava - (Toptrans, PPL, DHL)! Upřednostňuji DHL!!! Velký rozměr a váha!!
Mlýnek na maso, větší zátěž
REZERVACE!! Prodám nový a nepoužívaný elektrický mlýnek na maso! Velmi dobře zpracovaný a robustní konstrukce!!! Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli s hliníkovým tělem, aby obstálo v náročných podmínkách každodenního používání. S 850W výkonným motorem dokáže umlít až 250kg za hodinu. Jednoduchá obsluha efektivně šetří čas a energii. Kromě masa se s ním dají umlít i ryby, chilli, zelenina, udělat klobása. Vhodné pro domácích kuchyní, hotelových restaurací a firemních použití. Materiál: nerezová ocel + hliník Výkon: 850W (převody) + (olejová lázeň)!! (velmi silný))) Hmotnost: - 27kg Rychlost: 170 ot./min Celkový rozměr : h 39) x š 37 x v 37 cm Průměr řezné desky: 7 cm Balení obsahuje: 1 x mlýnek na maso. 1 x pomocný stůl 2 x mlecí násady (6 mm a 8 mm otvor) 1x řezací nůž. 1 x tyč k utlačováni Váha Mlýnku je 27kg!!, balení v krabici cca 30kg!! Mlýnek je nový, upřednostňuji osobní odběr!!!!!! Po vzájemné dohodě, možnost i zaslat!! NA DOBÍRKU, JEN V PŘÍPADĚ DOHODY A ZÁLOHY PŘEDEM NA ÚČET!!!! Doprava - (Toptrans, PPL, DHL)! Upřednostňuji DHL!!! Velký rozměr a váha!!
Profesionální mlýnek na maso
Prodám nový a nepoužívaný elektrický mlýnek na maso! Velmi dobře zpracovaný a robustní konstrukce!!! Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli s hliníkovým tělem, aby obstálo v náročných podmínkách každodenního používání. S 850W výkonným motorem dokáže umlít až 120kg za hodinu. Jednoduchá obsluha efektivně šetří čas a energii. Kromě masa se s ním dají umlít i ryby, chilli, zelenina, udělat klobása. Vhodné pro domácích kuchyní, hotelových restaurací a firemních použití. Materiál: nerezová ocel + hliník Výkon: 850W (převody) + (olejová lázeň)!! (velmi silný))) Hmotnost: - 24kg Rychlost: 170 ot./min (120kg/h)!! ( Nepřetržitý provoz)!!! Celkový rozměr : h 22 x š 42 x v 37 cm Průměr řezné desky: 7 cm Balení obsahuje: 1 x mlýnek na maso. 1 x pomocný stůl 2 x mlecí násady (6mm a 8mm otvor) 1x řezací nůž. 1 x tyč k utlačování Váha Mlýnku je 24kg!!, balení v krabici cca 27kg!! Mlýnek je nový, upřednostňuji osobní odběr!!!!!! Po vzájemné dohodě, možnost i zaslat!! NA DOBÍRKU, JEN V PŘÍPADĚ DOHODY A ZÁLOHY PŘEDEM NA ÚČET!!!! Doprava - (Toptrans, PPL, DHL)! Upřednostňuji DHL!!! Velký rozměr a váha!!
PROFI - Mlýnek na maso
Prodám nový a nepoužívaný elektrický mlýnek na maso! Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli s hliníkovým tělem, aby obstálo v náročných podmínkách každodenního používání. S 850W výkonným motorem dokáže umlít až 122 kg za hodinu. Hlavní předností mlýnku je, že má olejovou lázeň + oddělávací hlavu!!! Jednoduchá obsluha efektivně šetří čas a energii. Kromě masa se s ním dají umlít i ryby, chilli, zelenina, udělat klobása. Vhodné pro domácích kuchyní, hotelových restaurací a firemních použití. Materiál: nerezová ocel + hliník Výkon: 850 W Hmotnost: - 17kg Rychlost: 190 ot./min Celkový rozměr: 36 x 42 cm Průměr řezné desky: 7 cm Balení obsahuje: 1 x mlýnek na maso. 1 x pomocný stůl 2 x mlecí násady (6 mm a 8 mm otvor) 2x řezací nůž. 1 x tyč k utlačováni Váha Mlýnku je 17kg!!, balení v krabici cca 20kg!! Mlýnek je nový, upřednostňuji osobní odběr!!!!!! Po vzájemné dohodě, možnost i zaslat!! NA DOBÍRKU, JEN V PŘÍPADĚ DOHODY A ZÁLOHY PŘEDEM NA ÚČET! Doprava - (Toptrans, PPL, DHL)! Upřednostňuji DHL!!! Velký rozměr a váha!!