inzerce, prodej, prodám, bazar

Slon s míčky

Kategorie: Chodítka a hopsadla

Při jízdě míčky skáčou v chobotu,hezký stav.
Slon s míčky
Podobné inzeráty
Jezdící slon s míčky FISHER PRICE
Jezdící slon s míčky FISHER PRICE pro neposedlé děti.Když dítě tlačí slona před sebou z chobotu mu pořád dokola vystřelují barevné míčky, což dítě povzbuzuje k dalším krůčkům. Strkání slona za chůze pomáhá dítěti rozvíjet rovnováhu a také schopnost koordinace.Skvělá zábava a rozkošný kamarád v jednom!Vhodného pro děti od 1 roku .
Skákací hrad Dům
Skákací hrad Dům nabízí obrovskou skokanskou plochu 10,5 m2, lezecké stěny, tunely, překážkovou dráhu, hrací místo s míčky a senzační skluzavky. Bezpečí dětí během skákání zajišťují pevné nylonové sítě po celém obvodu hradu, s výjimkou vstupů na skluzavky. Hrad je vyroben z odolného laminovaného PVC. Pro rovnoměrné rozvádění vzduchu a menší námahu materiálu slouží vnitřně šité vzduchové komory. Ventilátor musí hrad dofukovat po celou dobu skákání, neboť dochází k malému úniku vzduchu dilatačními spárami a skrz otvory stehů. Hrad je až pro 4 děti najednou od 2 do 10 let. Půjčujeme s plastovými míčky, házecími kroužky, ventilátorem, stabilizačními kolíky. Bez kauce. Více info:
Skákací hrad Rytíř
Rytířský hrad nabízí obrovskou skokanskou plochu 15,5 m2, lezecké stěny, tunely, překážkovou dráhu, terče, házecí koše, hrací místo s míčky a senzační skluzavky. Bezpečí dětí během skákání zajišťují pevné nylonové sítě po celém obvodu hradu, s výjimkou vstupů na skluzavky. Hrad je vyroben z odolného laminovaného PVC. Pro rovnoměrné rozvádění vzduchu a menší námahu materiálu slouží vnitřně šité vzduchové komory. Ventilátor musí hrad dofukovat po celou dobu skákání, neboť dochází k malému úniku vzduchu dilatačními spárami a skrz otvory stehů. Hrad je až pro 6 dětí od 2 do 10 let. Půjčujeme s plastovými míčky, 2X házecím míčkem, ventilátorem, stabilizačními kolíky. Bez kauce. Ceník a více info:
Interaktivní chodítko MAJLO TOYS
Interaktivní chodítko značky MUSIC STROLLER by MAJLO TOYS. PC 989,- Kč (vč. dokladu o koupi). Využívali jsme pouze jako chodítko. Piánko funkční (vč. baterií). Lze ho využít jako samostatné chodítko, hudební stoleček pro sedící děti, nebo závěsný hrací panel na postýlku. Panel je vybaven odnímatelným piánkem ve tvaru sloníka, otočnými kostičkami, košíčkem se 3 míčky a spoustou dalších zábavných prvků. V horní části chodítka je umístěn držák, pomocí kterého dítě snadno udrží rovnováhu a nespadne na zem. Kolečka mají protiskluzovou úpravu a brzdu. Ieální hračka pro nauku prvních krůčků.
Montessori pomůcky a hračky pro nejmenší
Prodám jako celek i jednotlivě: 2x mobil Gobby vlastní výroby - cena za jeden 180,-. Senzorické míčky PC 295,-, prodám za 140,-. BIO bavlněná hračka s dřevěným kroužkem a jemným štěrchátkem v hlavičce PC 390,-, prodám za 70,-. + poštovné zásilkovna. V případě odběru celé sady, bavlněná hračka bude zdarma.
Skákací hrad Vodní dělo
Nabízím k pronájmu skákací hrady na novou sezonu. Dají se použít i bez vody, v ceně pronájmu je kompletní vybavení krycí plachta, ventilátor, míčky, házecích kroužků, vodní pistole, přívodní hadice na vodu. Rezervujte si termíny včas. Bez kauce! Více info: