inzerce, prodej, prodám, bazar

Sluchátka roccat Kave 5.1

Kategorie: Sluchátka

Kvalitní herní sluchátka, nutná dobrá zvuková karta. Už nemám čas na hraní ????
Sluchátka roccat Kave 5.1
Podobné inzeráty
Beats Solo 3 wireless
Prodám bezdrátové sluchátka od kvalitního výrobce sluchátek Beats. Výrobek je nový v originálním balení. 100% výrobek, žádný fake viz foto. Možnost slevy. Popis produktu Budoucnost sluchátek je bezdrátová. Užijte si proto ničím nerušený poslech bez nepříjemných kabelů. Sluchátka Solo3 bezpečně poznáte podle nezaměnitelného designu v některé z mnoha barevných variantách. Po nasazení na hlavu můžete očekávat vyvážený zvuk v kombinaci s náušníky izolujícími od okolního hluku. I díky úspornému čipu Apple W1 vydrží sluchátka bez přestání hrát téměř dva dny. K nabíjení slouží univerzální kabel USB/micro USB a zásluhou technologie Fast Fuel bude kapacita zanedlouho opět plná, takže můžete velmi brzy pokračovat v poslechu. Nezaměnitelný design Jen málokterá sluchátka se mohou pochlubit ikonickým designem, který každý rozpozná už z dálky. Vyberte si z široké nabídky barvu podle svých preferencí. Pokud sluchátka zrovna nepotřebujete, můžete je snadno složit. Zvuk vyladěný odborníky Zaposlouchejte se do pečlivě vyladěného a vyváženého zvuku sluchátek. Pohodlné náušníky potlačují okolní hluk, takže si svou hudbu můžete vychutnat vždy nerušeně. Baterie není překážka Na jedno nabití vydrží sluchátka až 40 hodin poslechu, takže jsou ideální ke každodennímu používání. Výhodou je rychlé dobíjení Fast Fuel, kterému stačí pouhých pět minut nabíjení pro tříhodinový poslech. Nejen pro fanoušky Applu Beats Solo3 byla vytvořena na míru uživatelům produktů Apple, díky technologii Apple W1 se můžete těšit na rychlé a bezproblémové spojení. Vhodná jsou ovšem pro každého, kdo chce designově nezaměnitelná bezdrátová sluchátka. Výrobce Beats by Dr. Dre Konstrukce přes hlavu (náhlavní) Kmitočet min 20 Hz Konektor 3,5 mm Jack Typ sluchátek uzavřená Rozměry a další fyzické parametry Hmotnost 215 g Délka přívodního kabelu 120 cm Sluchátka s mikrofonem ano Vodotěsná sluchátka ne Sluchátka s vibracemi ne Skládací sluchátka ano Přenos signálu bezdrátová Sluchátka s ovládáním hlasitosti ano Sluchátka pro iPhone ano Sluchátka s rádiem ne Sluchátka s Bluetooth ano Doba přehrávání 40 hodin Aktivní potlačení okolního hluku ano Sluchátka s MP3 ne Sluchátka pro nedoslýchavé ne
SONY WH-1000XM4 černá - vynikající bluetooth sluchátka
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, úplně nová, vynikající bezdrátová sluchátka SONY WH-1000XM4 ve černé barvě. Špičková bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM4 spojují nejpokročilejší technologie pro potlačení okolního hluku se špičkovou kvalitou zvuku. Užijte si chytré funkce a maximální pohodlí při poslechu. Nabízejí NFC, až 30 hodin na jedno nabití se zapnutým ANC / 38 hodin s vypnutím ANC, Bluetooth 5.0, připojení až dvou zařízení a skládací konstrukci. Samozřejmostí je pak v jejich podání luxusní zvuk, který přinášejí 40mm reproduktory a mimořádný frekvenční rozsah od 4 do 40 000 Hz v kombinaci se špičkovými technologiemi, jako je Bluetooth Audio SoC a LDAC. Okolní zvuky můžete upravit i prostřednictvím aplikace Sony Headphones Connect – potlačí rušivý zvuk, ale přitom můžete slyšet důležité věci okolo vás – dopravní hlášení atp. Zásluhou technologie LDAC dokážou sluchátka přenášet až třikrát více dat (maximální přenosová rychlost 990 kb/s) oproti běžnému Bluetooth. V překladu to znamená výrazně kvalitnější zvuk ve vysokém rozlišení dramaticky se blížící kvalitě spojení po kabelu. Sluchátka jsou vybavena analogovým zesilovačem v HD procesoru QN1 s technologií pro potlačení okolního hluku. Výsledkem je nejlepší možný poměr signál/šum, stejně jako nízké zkreslení a kvalitní zvuk, o který se starají i 40mm měniče s membránami z polymerů z tekutých krystalů (LCP). I díky nim dokážou sluchátka zprostředkovat silné basy a vykreslit celý rozsah frekvencí až do 40 kHz. V repertoáru sluchátek WH-1000XM4 nacházíme celou plejádu geniálních technologií. Třeba stačí v režimu Speak-to-Chat mluvit pro automatické pozastavení hudby. Sluchátka mají navíc i dva snímače zrychlení, které poznají, zda je máte nasazené/nenasazené a podle toho zastaví/spustí hudbu. Sluchátka podporují i hlasové asistenty od Googlu a Amazonu. To znamená, že aniž byste se dotkli telefonu, můžete být v kontaktu s přáteli, dozvědět se důležité informace i si poslechnout oznámení, nastavit upomínky atp. Sluchátka WH-1000XM4 podporují funkci Fast Pair od Google. Umožní vám zjistit, kde jste svá sluchátka WH-1000XM4 nechali, tak, že přehraje tón nebo v aplikaci Find My Device ve vašem smartphonu zjistí jejich poslední známou polohu. Sluchátka byla zakoupena v ČR, jsou nová, v originálním balení, plná 2 letá záruční doba, s daňovým dokladem na fyzickou osobu. Běžná cena na trhu v ČR je od 7.000,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
Sluchátka HAVIT I62N ANC Bluetooth Stereo BT 5.0 černá
Popis Sluchátka HAVIT I62N ANC Bezdrátová ergonomická sluchátka HAVIT I62N vám díky podpoře technologie ANC (aktivní potlačení hluku) zajistí výborný zvuk až na 8 hodin, a přitom vám na uších budou perfektně sedět. Sluchátka HAVIT I62N vám zajistí HD Stereo hovory Sluchátka HAVIT I62N mají systém 3 mikrofonů, který zlepšuje snímání hlasu a poskytuje jasné hovory i ve větrném nebo hlučném prostředí. Sluchátka HAVIT I62N mají skládací design Sluchátka HAVIT I62N mají praktický skládací desing, neboť mají měkké náušníky otočné o 90° a nastavitelný hlavový most. Použité materiály jim zajišťují nízkou hmotnost a pohodlí i při dlouhodobém nošení. Sluchátka HAVIT I62N můžete ovládat přímo Sluchátka HAVIT I62N můžete ovládat přímo tlačítky na sluchátkách, můžete na nich například přijímat telefonní hovory, ovládat hlasitost, přeskakovat hudební skladby a zapínat nebo vypínat ANC. Sluchátka HAVIT I62N podporují ANC Sluchátka HAVIT I62N podporují technologii ANC (active noise cancelling), která eliminuje zvuky z okolí tak, aby vás nic nerušilo při poslechu vaší oblíbené hudby nebo při telefonování. Specifikace: Značka: Havit Barva: černá Kapacita baterie: 400 mAh Doba nabíjení: 1,5 hodiny Provozní doba na baterii: 8 hodin Maximální pohotovostní doba: 400 hodin Frekvenční odezva: 20 - 20 000 Hz Citlivost: 103 dB +/- 3dB Mikrofon: ano Funkce: ANC Průměr: 40 mm Při správném nastavení equalizeru hrají velice solidně ( celkem mě to překvapilo a to jsem zvyklý na Technics, Marshall, Bose) Nevhodný dárek. Použita jen jednou, takže jako nová a plně funkční, bohužel bez záruky a origo balení. Cena včetně nabíječky. Nemám pro ně využití. Cena pevná, ale při seriózním jednání možnost dohody. prosím psát SMS nebo e-mail. Jen vážní zájemci, díky. Podívejte se i na mé ostatní inzerát. Bez záruky!!!
Bezdrátová Sluchátka GoGEN HBTM 41
Předmětem prodeje Jsou Bezdrátová Sluchátka GoGEN HBTM 41 Vysoký výkon a dynamický zvuk, to jsou náhlavní Sluchátka Gogen HBTM 41. Sluchátka jsou bezdrátová a jejich obroučka je skládací, ideální jsou tedy i pro cestování. Kvalitní poslech hudby jakéhokoli žánru Náhlavní sluchátka Gogen HBTM 41 jsou ideální pro poslech všech stylů hudby. Díky jejich dynamickým 40 mm reproduktorům s frekvenčním rozsahem 20 až 20 000 Hz, žádný žánr hudby nezanikne. Díky nim si vychutnáte ve vysoké kvalitě rock nebo i klasickou hudbu. Sluchátka Gogen HBTM 41 reprodukují velmi vyvážený zvuk s čistotou výšek a hloubkou basů. Rádio i telefonování Sluchátka jsou výjimečné vestavěným FM tunerem a mikrofonem. Díky těmto vychytávkám snadno spustíte rádio nebo zavoláte svým přátelům. Veškeré ovládání je ukryto na pravém náušníku. Bezdrátová technologie Připojte se k jakémukoli zařízení, které podporuje funkci Bluetooth. Díky bezdrátovému párování si užijete svobodu pohybu ale i kvalitní hudbu. Od zařízení se můžete vzdálit až na 10 m. Veškeré ovládání se opět odehrává na pravém náušníku! To znamená, že i při příjmu hovoru, nemusíte vyndávat telefon z kapsy. Sluchátka takto dokáží přehrávat hudbu až 6 hodin, v závislosti na nastavené hlasitosti. Dokonalé pohodlí Náhlavní díl je velice kvalitně polstrovaný a můžete si ho nastavit přesně tak, jak potřebujete. Sluchátka se dále chlubí extra měkkými náušníky, které se přizpůsobí vašemu tvaru hlavy. Ani po dlouhém nošení nebudete vůbec vědět, že je máte na hlavně. Mějte je stále při sobě Velkou výhodou sluchátek Gogen HBTM 41 je jejich skládací konstrukce. Díky tomu je můžete mít stále u ruky. Jsou vhodné i pro cestování. Jejich kabel je dlouhý 1,2 m a je odnímatelný. Je také velmi odolný, takže zvládne i hrubší zacházení. Klíčové vlastnosti Skládací náhlavní sluchátka Bluetooth v 3.0, mikrofonpro příjem hovorů, výdrž baterie až 6 hodin, doba nabíjení cca 3 hodiny, FM tuner, ovládání hlasitosti, odnímatelný kabel, frekvenční rozsah 20 - 20 000 Hz, délka kabelu 1,2 m, konektor 3,5 Jack.
Víceměničová sluchátka KZ ZS5. Bohaté příslušenství.
Prodám tyto sluchátka s bohatým příslušenstvím. Přidám kromě originál kabelu ještě druhý kroucený kabel, který se nezamotává a bezdrátový bluetooth kabel, náhradní špunty, originál krabičku a pouzdro KZ. HiFi sluchátka s dokonalým zvukem Profesionální sluchátka KZ ZS5 mají bezkonkurenční kvalitní zvukový přednes. Jejich špičkový zvuk předčí i několikanásobně drašží konkurenci. Zvuk KZ ZS5 je neskutečně detailní v oblasti výšek, středů i basů. Sluchátka dokáží detailně reprodukovat celé frekvenční pásmo. Písničky, které jste mysleli, že již dokonale znáte budete znovu objevovat a prožívat díky těmto špičkovým HiFi špuntům do uší.   Hybridní sluchátka s osmi reproduktory Každé sluchátko KZ ZS5 má v sobě zabudovány 4 odlišné reproduktory. Každý reproduktor hraje pouze svěřené frekvence, díky tomu je dosaženo dokonalé detailnosti v celém frekvenčním pásmu. Hluboké basy O basové podání sluchátek se stará velký dynamický reproduktor s průměrem 11mm. Optimální středy Středový dynamický reproduktor má průměr 6,4mm. Část střeodových frekvencí se také směrována na tlakový reproduktor Knowles 30095 vyráběný v USA. Čisté výšky O detailní výšky se starají hned dva značkové tlakové reproduktory Knowles 30095 a specializovaný 1205.   Vyměnitelný kabel Přesto že KZ ZS5 mají kvalitní tlustý kabel rovnou v balení je možné ho jednoduše vyměnit. Pokud rozbijete kabel, tak už nebudete muset vyhazovat celá sluchátka! Symetrický TPE kabel Přívody ke sluchátkům jsou symetricky dlouhé. Celková délka kabelu je 125cm. Povch je z antialergenního TPE plastu. Zakřivený 3,5mm Jack Konnektor kabelu je ohnut o 90°, je odolnější než běžné rovné konnektory. Samozřejmostí je pozlacení, které zlepšuje vodivost.   Sluchátka s mikrofonem Kabel KZ ZS5 je osazen kvalitním mikrofonem, značky Knowles, imoportovaným z Ameriky. Mikrofon je integrován v ovládání. Pouze pomocí jednoho tlačítka lze pohodlně pozastavovat přehrávání, přeskakovat písničky a přijímat hovory.   Sportovní nošení KZ ZS5 mají tvarovatelný kabel a nosí se stylem „za uši“. Ohebný kabel lze přesně přispůsobit každému uchu, sluchátka pak perfektně drží a lze je použít i na sportovní aktivity. Pozor ovšem na nadmíru potu, sluchátka nemají IPx certifikaci. Osobní předání Znojmo a okolí, nebo Zásilkovna po platbě minimálně zásilkovného předem. Cena je pevná, inzerát platí do smazání.
Sluchátka Coloud Boom Transitions Purples
BOOM model od Coloud jsou velká sluchátka navržena tak, aby zajistila dávku hudby bez kompromisu. Vnější hluk zůstane mimo, a to díky uzavřené konstrukci, přičemž minimálně součástek znamená menší hmotnost na hlavě. KNOCK má také plochý kabel i patentované řešení přenášení Zound Lasso, takže se vám kabel už nikdy nezamotá. Sluchátka mají handsfree a to znamená, že můžete přijímat hovory nebo obsluhovat váš mobil či hudební přehrávač. Mladá značka COLOUD založená v roce 2012 pomalu dobývá svět. Firma vyrábí stylová a módní sluchátka, která mají minimalistický vzhled. Tato sluchátka jsou velmi výkonná a i při delším nošení z nich nebolí uši. Super design, zvuk a ergonomie řadí tyto sluchátka mezi špičku na trhu! Sluchátka dodržují ergonomii lidské hlavy a mají super jemný přítlak pro vaše uši. Soukromý prodej (v ČR už nedostupné). Sluchátka jsou nepoužitá - jen poškozený obal viz foto. Sluchátka byla odzkoušena na funkčnost. K osobnímu předání v Havířově, nebo můžu i zaslat (+ poštovné).