inzerce, prodej, prodám, bazar

Sluchátka s potlačením okolního hluku Panasonic

Kategorie: Sluchátka

Elegantní sluchátka se speciálním designem a s redukcí vnějšího hluku.


Redukce šumu vnějšího hluku až 92%(22dB)


Speciální design sluchátek pro snadnější nasazení do uší


Výrobce: Panasonic

Řídící jednotka (Měnič) (mm): 9

Frekvenční rozsah (Hz-kHz): 10 - 20

Impedance (Ohm/1kHz): 103 (On)

Citlivost (dB/mW): 105 (On)

Délka kabelu (m): 1.6 / 0.5 +2.3 / 0.7

Hmotnost (g) bez kabelu: 16

Ovládání hlasitosti na kabelu: Ano

Mikrofon: Ne

Konektor (3,5mm): Ano

Adaptér (6,3mm): Ano

Typ magnetu: Neodym

Typ konektoru: Zlato

Noise cancelling: Ano

Air plug adaptér: Ano


Doporučená maloobchodní cena: 2 690 Kč


Záruka standardně 24 měsíců + 14ti denní doba na vrácení zboží bez udání důvodu dle obchodních podmínek.
Sluchátka s potlačením okolního hluku Panasonic
Podobné inzeráty
Bezdrátová sluchátka Sennheiser HD 4.50 BTNC
Prodám použitá sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku. Stav jako nová. Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, přes hlavu, skládací konstrukce, uzavřená, Bluetooth, podpora AAC/AptX, frekvenční rozsah 18 Hz-22000 Hz, citlivost 113 dB/mW, impedance 18 Ohm, kabel 1.4 m, výdrž baterie až 25 h. Popis produktu Headset HD 4.50 BTNC je model bezdrátových Bluetooth sluchátek s rozměrnými uzavřenými sluchátkovými mušlemi a systémem aktivního potlačení vnímání okolního hluku. Díky měkkému circum-aurálnímu polstrování je poslech příjemný i při dlouhém užívání či na déletrvajících cestách. Tento model je vytvořen jako dokonalá součást špičkového bezdrátového poslechu kvalitně nahrané hudby kdekoli, tedy i na cestách a v hlučném prostředí. Je však určen především pro mobilní přístroje vyšší třídy a umožňuje nerušeně poslouchat hudbu díky aktivnímu potlačení vnímání okolního hluku - Sennheiser NoiseGardTM Active Noise Cancellation. Toto inteligentní filtrování okolního hluku umožňuje vychutnat nádhernou zvukovou kvalitu a detailní, precizně vykreslený akustický rozsah speciálních reproduktorů Sennheiser. Telefonické rozhovory tak lze přijímat bez nutnosti hledat mobil a bez snímání sluchátek. Ovládací prvky jsou snadno dostupné na sluchátkové mušli a rozeznatelné hmatem. Tento výrobek získal ocenění iF Design Award 2017 za ojedinělou kombinaci špičkového zvuku s čistým minimalistickým designem. Odborná komise ocenila i vysoký komfort používání a minimalistický design těchto sluchátek. TECHNICKÉ PARAMETRY: - Harmonické zkreslení (THD): < 0.5%="" (1=""> - Jmenovitá impedance: 18 Ohm - Sluchátkový konektor: 3,5 mm úhlový jack zlacený - Frekvenční rozsah: 18 - 22 000 Hz - Hmotnost: 238 g - Konstrukce: uzavřená, circum-aurální, dynamická - Akustický tlak: 113 dB (1 kHz/1Vrms) MIKROFON - Směrová charakteristika: všesměrový, duální - Citlivost: 100 - 10 000 Hz Vlastnosti - Referenční třída bezdrátových sluchátek pro poslech v exteriéru i interiéru - Uzavřená dynamická stereo sluchátka se systémem NoiseGard - ANC - Dynamický zvuk s bohatstvím basů a hudebních podrobností - Bezdrátový Bluetooth 4.0 přenos s využitím amerického kodeku aptX - Speciálně upravená pravá přírodní kůže - Přirozený poslechový vjem - realistické a přirozené zvukové pole - Až 19 hodin provozu s ANC, až 25 hodin bez ANC, plné dobití během 1,5 hodiny - Integrovaný mikrofon pro pohodlné telefonování kdekoli - Srozumitelná hlasová upozornění a vibrační varování - Robustní odolná konstrukce - Možnost volby kabelového poslechu - Snadné připojení díky NFC Obsah balení: - Sluchátka - Pevné pouzdro - USB nabíjecí kabel - Návod Odkaz zde:
Beats Solo 3 wireless
Prodám bezdrátové sluchátka od kvalitního výrobce sluchátek Beats. Výrobek je nový v originálním balení. 100% výrobek, žádný fake viz foto. Možnost slevy. Popis produktu Budoucnost sluchátek je bezdrátová. Užijte si proto ničím nerušený poslech bez nepříjemných kabelů. Sluchátka Solo3 bezpečně poznáte podle nezaměnitelného designu v některé z mnoha barevných variantách. Po nasazení na hlavu můžete očekávat vyvážený zvuk v kombinaci s náušníky izolujícími od okolního hluku. I díky úspornému čipu Apple W1 vydrží sluchátka bez přestání hrát téměř dva dny. K nabíjení slouží univerzální kabel USB/micro USB a zásluhou technologie Fast Fuel bude kapacita zanedlouho opět plná, takže můžete velmi brzy pokračovat v poslechu. Nezaměnitelný design Jen málokterá sluchátka se mohou pochlubit ikonickým designem, který každý rozpozná už z dálky. Vyberte si z široké nabídky barvu podle svých preferencí. Pokud sluchátka zrovna nepotřebujete, můžete je snadno složit. Zvuk vyladěný odborníky Zaposlouchejte se do pečlivě vyladěného a vyváženého zvuku sluchátek. Pohodlné náušníky potlačují okolní hluk, takže si svou hudbu můžete vychutnat vždy nerušeně. Baterie není překážka Na jedno nabití vydrží sluchátka až 40 hodin poslechu, takže jsou ideální ke každodennímu používání. Výhodou je rychlé dobíjení Fast Fuel, kterému stačí pouhých pět minut nabíjení pro tříhodinový poslech. Nejen pro fanoušky Applu Beats Solo3 byla vytvořena na míru uživatelům produktů Apple, díky technologii Apple W1 se můžete těšit na rychlé a bezproblémové spojení. Vhodná jsou ovšem pro každého, kdo chce designově nezaměnitelná bezdrátová sluchátka. Výrobce Beats by Dr. Dre Konstrukce přes hlavu (náhlavní) Kmitočet min 20 Hz Konektor 3,5 mm Jack Typ sluchátek uzavřená Rozměry a další fyzické parametry Hmotnost 215 g Délka přívodního kabelu 120 cm Sluchátka s mikrofonem ano Vodotěsná sluchátka ne Sluchátka s vibracemi ne Skládací sluchátka ano Přenos signálu bezdrátová Sluchátka s ovládáním hlasitosti ano Sluchátka pro iPhone ano Sluchátka s rádiem ne Sluchátka s Bluetooth ano Doba přehrávání 40 hodin Aktivní potlačení okolního hluku ano Sluchátka s MP3 ne Sluchátka pro nedoslýchavé ne
SONY WH-1000XM4 černá - vynikající bluetooth sluchátka
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, úplně nová, vynikající bezdrátová sluchátka SONY WH-1000XM4 ve černé barvě. Špičková bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM4 spojují nejpokročilejší technologie pro potlačení okolního hluku se špičkovou kvalitou zvuku. Užijte si chytré funkce a maximální pohodlí při poslechu. Nabízejí NFC, až 30 hodin na jedno nabití se zapnutým ANC / 38 hodin s vypnutím ANC, Bluetooth 5.0, připojení až dvou zařízení a skládací konstrukci. Samozřejmostí je pak v jejich podání luxusní zvuk, který přinášejí 40mm reproduktory a mimořádný frekvenční rozsah od 4 do 40 000 Hz v kombinaci se špičkovými technologiemi, jako je Bluetooth Audio SoC a LDAC. Okolní zvuky můžete upravit i prostřednictvím aplikace Sony Headphones Connect – potlačí rušivý zvuk, ale přitom můžete slyšet důležité věci okolo vás – dopravní hlášení atp. Zásluhou technologie LDAC dokážou sluchátka přenášet až třikrát více dat (maximální přenosová rychlost 990 kb/s) oproti běžnému Bluetooth. V překladu to znamená výrazně kvalitnější zvuk ve vysokém rozlišení dramaticky se blížící kvalitě spojení po kabelu. Sluchátka jsou vybavena analogovým zesilovačem v HD procesoru QN1 s technologií pro potlačení okolního hluku. Výsledkem je nejlepší možný poměr signál/šum, stejně jako nízké zkreslení a kvalitní zvuk, o který se starají i 40mm měniče s membránami z polymerů z tekutých krystalů (LCP). I díky nim dokážou sluchátka zprostředkovat silné basy a vykreslit celý rozsah frekvencí až do 40 kHz. V repertoáru sluchátek WH-1000XM4 nacházíme celou plejádu geniálních technologií. Třeba stačí v režimu Speak-to-Chat mluvit pro automatické pozastavení hudby. Sluchátka mají navíc i dva snímače zrychlení, které poznají, zda je máte nasazené/nenasazené a podle toho zastaví/spustí hudbu. Sluchátka podporují i hlasové asistenty od Googlu a Amazonu. To znamená, že aniž byste se dotkli telefonu, můžete být v kontaktu s přáteli, dozvědět se důležité informace i si poslechnout oznámení, nastavit upomínky atp. Sluchátka WH-1000XM4 podporují funkci Fast Pair od Google. Umožní vám zjistit, kde jste svá sluchátka WH-1000XM4 nechali, tak, že přehraje tón nebo v aplikaci Find My Device ve vašem smartphonu zjistí jejich poslední známou polohu. Sluchátka byla zakoupena v ČR, jsou nová, v originálním balení, plná 2 letá záruční doba, s daňovým dokladem na fyzickou osobu. Běžná cena na trhu v ČR je od 7.000,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
Prémiová SLUCHÁTKA Panasonic RP-HC56E-K černé barvy
Nabízím nová, nerozbalená prémiová sluchátka Panasonic RP-HC56E-K s aktivním potlačením okolního hluku pro nerušený zážitek při poslechu hudby i v hlučnějším prostředí. (Ideální do MHD i na rušnou ulici.) Obsahují aktivní elektronické systémy, každé sluchátko má uvnitř svůj vlastní zesilovač. Původně se prodávala za cca 3000 Kč !!!!! Mají silný zvuk s prostornou zvukovou scénou blížící se zvuku velkých náhlavních sluchátek. Elegantní sluchátka vynikají speciálním designem a jsou vybaveny elektronikou pro aktivní redukci okolního hluku. Redukce šumu nebo hluku je až 92%(22dB). Součástí výbavy je praktický ovladač a bohaté příslušenství. Napájení je klasickou malou baterií AAA (mikrotužková), která není součástí nabídky. Ovladač, který má šikovný vypínač a posuvné ovládání hlasitosti lze upevnit klipem na oděv. Technické parametry: Měnič (mm): 9 Frekvenční rozsah (Hz-kHz): 10 - 20 Impedance (Ohm/1kHz): 103 Citlivost (dB/mW): 105 Délka kabel (m): 0,5 + 0,7 Hmotnost (g) bez kabelu: 16 g Ovládání hlasitosti na kabelu: Ano Konektor (jack 3,5mm): Ano (pozlacený) Typ magnetu: Neodym Noise cancelling: Ano Letadlový adaptér: Ano Volejte, nepište SMS. !Pouze osobní převzetí v Ostravě-Hrabůvce !!!
PANASONIC RP-HC56E-K špičková sluchátka s potlačením hluku
doporučená maloobchodní cena (MOC): 2699 Kč garance originality vrácením peněz stav: nové, v originálním balení Prémiová elegantní sluchátka se speciálním designem a s redukcí vnějšího hluku. Špuntová sluchátka s potlačením okolního hluku Měnič (mm): 9 Frekvenční rozsah (Hz-kHz): 10 - 20 Impedance (Ohm/1kHz): 103 (On) Citlivost (dB/mW): 105 (On) Maximální příkon (mW): - Délka kabel (m): 0,5 + 0,7 Hmotnost (g) bez kabelu: 16 Ovládání hlasitosti na kabelu: Ano Mikrofon: Ne Konektor (3,5mm): Ano Adaptér (6,3mm): Ano Typ magnetu: Neodym Typ konektoru: Zlato Noise cancelling: Ano Air plug adaptér: Ano Doba provozu (h): - Provozní vzdálenost (m): - Bluetooth: Ne NFC: Ne Způsob doručení: Balíkovna s doručením na výdejní místo: 69 Kč (platba předem převodem na účet), Balíkovna s dobírkou: 99 Kč (* alespoň náklady na dopravu uhradit předem) případně osobní odběr v Táboře
Skvělá hudební sluchátka Anker Soundcore Liberty 3 Pro černá
Dobrý den, vítejte na našem profilu. Na našem profilu Vám nabízíme prodej nového, zánovního a použitého zboží: Přejeme Vám pohodové nakupování. Popis zboží a parametry: bezdrátová sluchátka • výdrž až 32 h • frekvence 20 Hz až 20 kHz • citlivost 5 dB/mW • impedance 16 ohmů • odolnost IPX4 • 10,6mm měniče s technologií Astria Coaxial Acoustic Architecture 2.0 • Bluetooth 5.0 • 6 integrovaných mikrofonů s redukcí šumu (v každém sluchátku 3) • technologie ANC (aktivní potlačení okolního hluku) Pokud patříte mezi vášnivé milovníky hudby, bezdrátová sluchátka Anker Soundcore Liberty 3 Pro byla stvořena právě pro vás. O jejich špičkovém zvuku totiž nemůže být pochyb – doporučuje je 20 audio producentů, kteří jsou držiteli prestižní ceny Grammy. A není divu. Sluchátka se pyšní duálními 10,6mm měniči s inovativní technologií Astria Coaxial Acoustic Architecture 2.0, a tak přinášejí dokonale čistý zvuk výšek, silné středové tóny i hutné basy.Jedná se o plně bezdrátová sluchátka (s technologiemi Bluetooth 5.0 a True Wireless), která podporují i moderní kodek LDAC, což je zárukou poslechu s certifikací Hi-Res Audio Wireless. Samozřejmostí je zde přitom i technologie ANC (aktivní potlačení hluku), která automaticky přizpůsobuje hlasitost podle okolního prostředí. Záruka 24 měsíců Provedení sluchátek do uší Typ sluchátek do ucha (intraaural) Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth) Typ připojení BluetoothTyp nabíjení USB-C, bezdrátové Ovládání hlasitosti na sluchátkách Mikrofon AnoPřijmutí hovoru Ano Vhodné pro sport Ano Stupeň krytí IPX4 ANC (Potlačení okolního ruchu) AnoKmitočtový rozsah od 20 HzKmitočtový rozsah do 20000 Hz Impedance 16 ohmTrue wireless AnoVýdrž sluchátek 8 hod.Výdrž s nabíjecím pouzdrem 32 hod.Dětská sluchátka NeAkustický systém uzavřenýDalší vlastnosti Hi-ResMěření tepu NeBarva černáZnačky AnkerRozměry výrobkuŠířka výrobku 5.5 cmVýška výrobku 3.7 cmHloubka výrobku 6.7 cmHmotnost výrobku 0.1 kgRozměry baleníŠířka výrobku 15.6 cmVýška výrobku 5.0 cmHloubka výrobku 16.9 cmHmotnost výrobku 0.3 kg Specifikace prodeje: Stav zboží: - nové Záruka (měsíců): - 24 Cena vč. 21% DPH,(možnost odpočtu): - ano Baleno: - krabice Status: - original Součástí balení je: - viz foto Cena je za: - Ostatní: - Způsob dodání: Zásilkovna Balíkovna Osobní odběr v kanceláři na Praze 4 (možnost platit bezkontaktně) Rozvoz po Praze (možnost platit bezkontaktně) Dotazy a kontakty: na tel. čísle emailu