inzerce, prodej, prodám, bazar

Smart brýle Vuzix - Augumentovaná realita

Kategorie: Ostatní drobné

Chceš být pořád v digitálním světě ? Pracuješ a hodily by se Ti při vzdálené komunikaci volné ruce ? Chceš si připadat jako IronMan s Jarvisem?
Právě tohle nabízí Smart Glasses Vuzix.
Nabízí :
- Notifikace - Facebook, Messenger a jiné sítě vyskakují přímo na pravé oko. Přehled jako bys koukal na lištu ve smartphonu.
- Kamera - Brýle mají vcelku slušnou kameru , kterou já například využil na natáčení videonávodů z mého pohledu. Vhodné i na natáčení zážitků. Rychlejší než smartphone. Fotky kupodivu také ucházející.
- Celý appstore obdobný Google Play - Podpora programů jako TeamViewer , Netflix (ano, můžete se koukat na filmy), hry jako DOOM a jiné.
- Zabudované reproduktory - poslouchal sem na tom muziku a měl přitom odkryté uši (VLC se dá stáhnout z appstore)

Celý popis včetně orig. ceny (bez dopravy a poplatků) : power banka na fotce v ceně.
Důvod prodeje : Poškození pravého oka , už na displej nevidím.
Smart brýle Vuzix - Augumentovaná realita
Podobné inzeráty
Pánské funkční hodinky Carneo Smart Manager
V záruce do roku 2022. Plně funkční. Prodej z důvodu koupě nových. Chytré hodinky využijí především sportovci díky užitečným fitness funkcím. K dispozici jsou například integrovaný snímač tepu nebo monitorování spánku s možností ukládat naměřené hodnoty. Carneo Smart Manager vás však zároveň upozorní na příchozí SMS, telefonní hovory, e-maily nebo naplánované události v kalendáři. Stačí hodinky spárovat přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem. Klíčové vlastnosti hodinek Carneo Smart Manager stříbrné Elegantní chytré hodinky do společnosti i pro sport Integrovaný snímač tepu & funkce měření spánku Ukládání naměřených hodnot Notifikace příchozích SMS, telefonních hovorů, e-mailů nebo důležitých událostí Možnost výběru playlistu / skladby bez použití telefonu Dotykový LCD displej s úhlopříčkou 1,22" Interní 128MB paměť pro ukládání např. multimediálních souborů Baterie s výdrží 168 hodin v pohotovostním režimu (48 hodin všechny funkce) Kompatibilní s Android / iOS chytrými zařízeními Dotykový displej & integrovaná paměť na ukládání souborů Ovládání hodinek Carneo Smart Manager umožňuje přehledný dotykový displej s úhlopříčkou 1,22". S jeho pomocí zvolíte požadovanou funkci, zobrazíte kalendář anebo důležité zprávy ze sociálních sítí. Chod veškerých funkcí je rychlý a plynulý; na tom mají zásluhu procesor MTK6260AD s taktem 1 GHz a 64MB RAM. Na ukládání multimediálních souborů je potom připravena interní paměť s kapacitou 128 MB. Vibracemi vás hodinky upozorní na ztrátu telefonu Ulehčený budete mít nejen příjem SMS a telefonních hovorů, ale i poslech hudby. Na displeji Carneo Smart si můžete vybrat ve svém playlistu oblíbenou skladbu aniž byste museli mobil vytahovat z kapsy. Užitečnou funkcí je také vibrace v momentě, kdy se hodinky od telefonu příliš vzdálí. Předejdete tím jeho případné ztrátě. Výhody Carneo Smart Manager do třetice uzavírá jejich baterie. Ta v pohotovostním režimu obstará výdrž na dlouhých 168 hodin bez nutnosti nabíjení. Obsah balení: Multifunkční náramkové hodinky Carneo Smart Manager USB kabel
Elektronický automatický uzavírač vody nebo plynu
Prodám nový nepoužitý, WiFi chytrý zavírač ventilů v případě jakékoliv poruchy na potrubí vody nebo plynu automaticky uzavře ventil a to už do 10 sekund! Je motorově poháněný a ventil uzavírá mechanicky. I když je napájen pouhými 12 V, disponuje vysokým výkonem a točivým momentem, takže si poradí i se zatuhlejšími ventily. Právě díky kombinaci chytré technologie TUYA můžete vypnout přívody vzdáleně přes internet nebo to nechat plně na automatice, která zareaguje ihned při detekci havárie. Chytrá mobilní aplikace "TUYA SMART" nebo "SMART LIVE-SMART LIVING" umožňuje ovládání a kontrolu nad Vaší domácností odkudkoliv na světě pouze za pomoci internetu a Vašeho mobilního telefonu. Nepotřebujete žádnou řídící jednotku nebo "bránu". Každé zařízení má v sobě všechny potřebné komponenty pro komunikaci s Vaším mobilním telefonem přes internet (cloud). FUNKCE A VLASTNOSTI: Bezdrátově řízený motorový ventil Jednoduchá instalace - není třeba nic vypouštět a rozebírat Vhodné pro automatizaci jako doplněk senzoru úniku vody nebo plynu Dovoluje i manuální manipulaci v případě selhání napájení Kompatbilní se všmi ventilym které se zavírají /otevírají otočením o 90° Zavírá ventil do 10 sekund Bezplatná mobilní aplikace pro zařízení s iOS a Android ("TUYA SMART" nebo "SMART LIVE-SMART LIVING" v českém jazyce) Ovládání z jakéhokoliv místa, kde je dostupný internet Založeno na technologii Wi-Fi 2,4 GHz Podporuje otevřenou platformu aplikace IFTTT Funkce alarm, automatizace a chytré scénáře. Video na požádání emailem. Možné i zaslat zásilkovnou.
Yunmai PRO Smart vaha
Dobrý deň, predám čisto novú zabalenú inteligentnú váhu. Ide o najnovší model, ktorý meria presnejšie a ma viacero funkcíi a moderný dizajn. Osobná váha YUNMAI Pro smart scale vám ponúkne inteligentné meranie váhy, telesného tuku aj BMI. Komunikuje pomocou technológie Bluetooth 4.0 s mobilnou aplikáciou. Oceníte jej tenké vyhotovenie iba 2 mm. YUNMAI Pro smart scale je vybavená displejom, ktorý podčiarkuje už aj tak moderný a elegantný vzhľad. Hneď ako sa postavíte na osobnú váhu YUNMAI Pro smart scale, vykoná v priebehu niekoľkých sekúnd meranie 10 rôznych zdravotných hodnôt. Získate tak komplexné údaje ohľadom vášho zdravia. Informácie zasiela okamžite do vášho smartfónu, kde ich môžete porovnávať. Digitálna váha osobná YUNMAI Pro smart scale meria hmotnosť, telesný tuk, svalovú frekvenciu, vodu, kostnú hmotu, viscerálny tuk, BMR, BMI, bielkoviny aj telesný vek.
Maxcio WF-CS01 WiFi roletový vypínač / Smart Life / Tuya
Maxcio WF-CS01 WiFi roletový vypínač / Smart Life / Tuya Chytrý Wifi spínač pro ovládání rolet, žaluzií nebo závěsů. Jednoduché ovládání pomocí dotykových tlačítek nebo bezdrátově přes mobilní telefon a aplikaci Tuya nebo Smart Life. Wi-Fi připojení. Kompatibilní s hlasovým ovládáním Amazon Alexa nebo Google Home S tímto vypínačem můžete ovládat Vaše rolety, žaluzie a závěsy i přes mobilní telefon odkudkoliv na světě. Ovládání můžete provádět přes dotyková tlačítka nebo na dálku přes aplikaci Smart Life. Samozřejmostí je i hlasové ovládání Amazon Alexa nebo Google Home, které vám ovládání ještě více zpříjemní. Ovládání prostřednictvím dotykových tlačítek, dálkově přes aplikaci nebo automaticky dle nastavených plánů Možnost hlasového ovládání - integrace se službami Google Home a Amazon Alexa Snadné nastavení - připojení přímo k Wi-Fi Automatický provoz - možnost ovládání pomocí časových harmonogramů Ovadání několik spotřebičů najednou - možnost spárování s ostatními připojenými spotřebiči Jemné orientační světlo – pro dobrou orientaci i ve tmě, zároveň lze podsvícení zcela vypnout pro absolutní tmu ve Vaší ložnici Nastavení otevřeno, zavřeno, stop. Dále lze nastavit otevření v procentech Specifikace: Rozměry: 8,6 x 8,6 x 3,4 cm. Materiál: tvrzené sklo + PC + ABS Provozní napětí: AC110-240V (50/60Hz) Normální zátěžový výkon: ≤ 600 W. Max. Špičkový proud: 10A max. Špičkový výkon: 2400W Podporuje pouze 802.11b/n/g 2,4 GHz WLAN, 5,0 GHz WLAN není podporována Ochrana proti přetížení a protipožární materiál Jemné orientační podsvícení Certifikace CE a RoHS Podporované aplikace: Maxcio, Tuya nebo Smart Life (k dispozici pro iOS a Android) Obsah balení: 1x Maxcio WF-CS01 WiFi roletový vypínač 1x montážní příslušenství 1x manuál (angličtina a němčina). Více info zde: Nové, kompletní balení včetně příslušenství Osobní předání / případně odešlu Zásilkovnou poštovné při platbě předem 79kč. V případě dobírky požaduji poštovné zaplatit předem Pro více info mě kontaktujte
Yale Smart Hub 2.0 SR-HUB, 2ks
Použité, jako nové ale bez příslušenství, viz níže 2 ks za 3000 kč 1 ks za 1600 kč SMART Produkt, kompatibilní k němu jsou veškerá zařízení začínající v názmu modelu na SR Hub umožňuje ovládat Váš alarmový systém ze Smartphonu pomocí aplikace Yale Smart Home Alarm zjistíte kdykoliv dění ve Vašem doměs aplikací budete získávat obraz v reálném čase, zároveň dostanete kdykoliv upozornění. Inteligentní domácí alarmy Yale přicházejí s připojením ke Smart Hubu, díky tomu je upozornění rychlé a jednoduché. Komplexní zabezpečovací systém Yale poskytuje bezdrátovou ochranu pro všechny typy bytů s internetovým připojením díky výbavě, která obsahuje vše to, co potřebujete pro svou bezpečnost. Přenos signálu je zprostředkován prostřednictvím internetové sítě a pohodlné ovládání zajišťuje kompatibilita s vaším smartphonem (pro iOS i Android). Hlavní panel Smart Hub slouží k propojení všech zařízení a systém je ovládán praktickou klávesnicí (zvlášť v jiném inzerátu). Napájení je ze sítě 230 V spolu s interní baterií. Zařízení disponuje možností rozšíření o dalších 20 bezpečnostních zařízení. !!! Bez napájecích (DC 9V/ 1A )a ethernet (LAN) kabelů, bez kotvící techniky či originálního balení. ---Platba dopredu prevodom Poštovné +100kč Zásilkovna + 80 kč Prípadne možné osobné predanie Praha 13 - Stodůlky, i v hotovosti
D-JOY - virtuálí realita
Virtuální realita na iphone 6/6s. Úplně nový, nevhodný dárek. Prosim nevolat, pouze SMS nebo mail. Dekuji