inzerce, prodej, prodám, bazar

Smart watch Ticwatch e2

Kategorie: Vše ostatní

Používané
Super stav
*Funkce viz. Foto*
Smart watch Ticwatch e2
Podobné inzeráty
Běžecký pás Dual Ant+
Běžecký pás Dual Ant+ / Bluetooth Smart na měření tepové frekvence Popis: Měření údajů Pás na měření tepové frekvence je kompatibilní s Bluetooth Smart (4.0) a ANT+. Pohodlí Textilní pás je pohodlný. Kompatibilita se smartphony Bluetooth Smart iOS: iPhone 4s a vyšší modely. Android: . Pro zjištění kompatibility si stáhněte aplikaci Decathlon utility. Kompatibilita s mobilními aplikacemi Pás Dual lze použít se všemi sportovními aplikacemi kompatibilními s technologií Bluetooth Smart. Stačí si ověřit, zda je aplikace využívající technologii Bluetooth Smart kompatibilní s vaším telefonem. iOS: Decathlon Coach | Runkeeper | Runtastic | MapMyRun Android 4.3 mini: Decathlon Coach | Runkeeper | Runtastic | MapMyRunKompatibilita s GPS hodinkami Bluetooth Smart (4.0) Pás je kompatibilní s hodinkami s GPS využívajícími technologii Bluetooth Smart (4.0): Geonaute ONmove 200, ONmove 220, Polar M400, Polar V800, TomTom Runner. Kompatibilita ANT+ 1. Navlhčete čidla na pásu. 2. Umístěte pás kolem hrudníku. 3. Aktivujte Bluetooth na smartphonu. 4. Spusťte sportovní aplikaci dle vašeho výběru a spárujte ji s pásem. Upozornění: Pás se ve vašem telefonu neobjeví jako periferní zařízení Bluetooth, spárování je proto nutné spustit z aplikace.Omezení při používání Tento pás je určen na sportovní a rekreační použití. Nejedná se o lékařský přístroj. Zobrazované údaje mají informativní charakter a neměly by být využívány v rámci léčby nemoci. Důvod prodeje : Nemám pro to využití, váli se to v šuplíku, použito 3x cca vše fungovalo jak má Pro bližší info mě neváhejte kontaktovat na email (Jsverak@) nebo sms na čislo viz. dole Doprava : je možné zaslat nebo osobní předání okolín kolína
Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth
Prodám plně funkční sportovní hodinky Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth včetně náhradních řemínku a nabíječky. Sklíčko displaye má několik škrábanců viz fotografie. Prodávám z důvodu obdržení nových Garminů jako dárku :) Technické parametry Barometrický výškoměr Barometr - tendence počasí dle grafu atmosferického tlaku, Storm Alarm, automatický i manuální Alti/Baro profil Vestavěný snímač pro orientační měření srdečního tepu Možnost připojení hrudního pásu Suunto Smart Sensor pro přesné měření tepu (není součástí balení) GPS/GLONASS se záznamem s možností navigace podle bodů zájmu a navedení zpět ke startu Teploměr Digitální kompas Vodotěsnost 100m dle ISO 6425 Materiál: tělo z polyamidu, ocelová luneta, minerální sklíčko Silikonový řemínek Rozměry: Průměr 50mm, výška 16,7mm Nízká váha 74g Barevná dotyková obrazovka 320x300 bodů - vynikající i na ostrém slunci Ovládání v českém jazyce Šířka pásku 24mm, zápěstí 130-230 mm Výdrž nabitého akumulátoru 14 dní Výdrž baterie s GPS s ohledem na přesnost 10 / 20 / 40h Provozní teplota -30°C až 60°C - hodinky jsou i díky alternativnímu ovládání tlačítky vhodné pro zimní sporty Notifikace přímo na displeji hodinek, už nezmeškáte důležitý hovor Východ / západ slunce Funkční parametry Monitoring aktivity 24/7 včetně spánku (tep, kroky, kalorie) Srdeční frekvence měřená na zápěstí (pro 24/7 a orientaci během aktivit) Možnost hrudního pásu Bluetooth Smart Sensor pro přesné měření při tréninku RR interval se Smart Sensor Zaznamenaný tep při plavání se Smart Sensorem Škála prezentace hodnot srdečního tepu včetně grafického znázornění i na hodinkách v reálném čase, osobní zóny tepové frekvence Kalorie Tréninkový efekt, doba zotavení Rychlost a vzdálenost pomocí GPS se zpřesňující funkcí FusedAlti, Autolaps, ruční Laps, kadenční rychlost a vzdálenost >80 přizpůsobitelných sportovních módů, speciální funkce pro běh, cyklistiku, plavání, multisport (triatlon) Speciální režimy pro účel - trénink, dlouhá tréninková příprava, závod) Kompletní specifikace zde: Ideálně osobní odběr v Brně, případně v Poličce.
Samsung galaxy Watch SM-R800 46mm
Prodám hodinky Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800. Pánské hodinky - silikonový řemínek, ocelové pouzdro, minerální sklíčko. Nošené pouze občas v létě, top stav. Celou dobu ochranné sklo+ochrana lunety. Další tři náhradní ochranné skla dám k hodinkám. Hodinky jsou vybaveny operačním systémem Tizen, mají dotykový barevný AMOLED displej s úhlopříčkou 1,3 palce. K ovládání se využívá také otočná luneta. Užitečná je také možnost vložení virtuální eSIM. Hodinky mají několik senzorů, z hlavních se dá zmínit GPS, měření srdečního tepu, ale také barometr a akcelerometr. Model je voděodolný a má stupeň krytí IP 68.
Huawei Watch GT2, nefunkční dotyk
Prodám na opravu nebo na díly hodinky Huawei Watch GT 2 s nefunkčním dotykem na obrazovce. Vhodné na opravu, nebo na díly. Hodinky je možné vyzvednout osobně v Ostravě a nebo zaslat poštou.
Chytre hodinky samsung watch active
Prodam chytre hodinky samsung watch active vse plne funkcni jsou jak nove.
jezdecká vesta bezp. vel.S děts.Smart Rider
nabízím jezdeckou bezpečnostní vestu, černá, s ohýbací spodní částí vzadu, ve výborném stavu, vypraná, vel.děts.S, zn.SMART RIDER,ev.i jiné značky a velikosti, možnost vyzkoušení na Praze 1,p.c. 1899,- nyní cena 990,-