inzerce, prodej, prodám, bazar

Smartnbox o2 nová generace. V2

Kategorie: Wireless, WiFi

Zcela nový Smart box o2 nová generace pouze rozbaleno odzkouseno.. více an email nebo sms. Uprednostuji Osobně lbc.

PC 5000kc,

Zasilkovna ano, Inzerát platí do smazání.
Smartnbox o2 nová generace. V2
Podobné inzeráty
Ubiquiti UBNT airMAX Rocket AC 2 Gen2 Prism + GPS ANTENA
Ubiquiti UBNT airMAX Rocket AC 2 Gen2 Prism + GPS ANTENA 1x Gbit LAN Jednotka viz foto... Pouzita ale plne funkcni, stazene z venkovni instalace z duvodu zruseni AP... Prodavam tak jek je na fotu, tedy pouze jednotka + GPS antena. Bohuezl bez krytky konektoru viz foto (ztratil jsem ji ale izolacka to vyresi) a bez PoE adapteru. Osobni predani Velke Popovice, pripadne po predchozi dohode Praha Vonohrady, Sterboholy, Dubec. Mohu zaslat pres Balikovnu za 85Kc platba predem na ucet, nebo 120Kc na dobiru (pri platbe na dobirku budu chtit predem postovne 120Kc na ucet). Ubiquiti Rocket Prism 5AC Gen2 Rocket (RP-5AC-Gen2) je výkonná venkovní jednotka druhé generace pro pásmo 5 GHz určená jako přístupový bod pro klientská zařízení nebo pro páteřní PtP spoje. Jednotka podporuje propustnost až 500 Mbps. Výstupem Rocket 5AC-Prism jsou 2 RSMA konektory, které slouží k připojení všesměrové, sektorové nebo parabolické antény 2x2 MIMO. Třetí konektor RSMA je určen pro připojení GPS modulu pro GPS synchronizaci. Speciální konstrukce z litého hliníku vylepšuje elektromagnetické stínění jednotky. Díky patentované technologii Ubiquiti airPrism® dosahuje Rocket 5AC maximální propustnosti i v zarušených oblastech. Revoluční filtrace signálů a izolace nežádoucích kanálů vede ke zvýšení kapacity spoje. Výhodou je velká přenosová rychlost díky standardu 802.11ac a modulaci až 256QAM. Rocket Prism 5AC-Gen2 má vylepšenou přepěťovou ochranu, která chrání zařízení proti elektrostatickému výboji. Rocket Prism 5AC-Gen2 je z druhé generace airMAX AC zařízení, které mají dedikované rádio pro bezdrátový přístup na jednotku a možnost nastavení v aplikaci UNMS pro mobilní zařízení. Aplikace UNMS (Android, iOS) pomáhá i se zaměřením spoje a výrazně tím urychlí jeho instalaci. Systém AirOS je intuitivní a zobrazuje i konstelační diagram a průběh SNR v reálném čase. Rocket Prism 5AC-Gen2 podporuje: režim AP, klient VLAN, QoS Ping Watchdog, Web Server, SNMP, SSH Server, Telnet DHCP, NAT, Bridging, Routing nastavit výstupní výkon až 28 dBm (dle země použití) *GPS synhronizace je podporována ve firmwaru 8.3.0 a vyšším. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rychlost datového přenosu: 500 Mbps Porty: 3 x RSMA anténní konektor, 1 x RJ-45 Frekvence: 2412-2472 MHz / 5150-5875 MHz, Zabezpečení: WPA2 AES Podpora PoE: ano Rozměry: 88 x 40 x 230 mm
O2 smart box 1. generace
Prodám o2 smartbox 1. generace, používaný. Důvod prodeje: nevyhovují mi možnosti konfigurace.
Apple TV box A1469 - 3. generace
Apple TV box model A1469 - 3. generace Použité, bez krabice Parametry: HDMI (P nebo 1080P) 10/100BASE-T Ethernet Wi-Fi (802.11 a/b/g/n) Optický audio konektor Infračervený přijímač MicroUSB (pro servis a podporu)
Prodám O2 Smart Box 2
Wi-Fi 6 | Nová generace WiFi Inteligentní Wi-Fi – silný duální signál 2,4 Ghz a 5 Ghz Nejnovější zabezpečení WPA 3 Přizpůsobitelný design* – výběr ciferníků a designový potisk Přehledný displej* – zobrazuje hodiny, počasí a svátky jmen Celkem 6 vestavěných antén pro nejvyšší rychlost a velký dosah Podporuje nejvýkonnější technologii VDSL3 Jednoduché nastavení a ovládání přes mobilní aplikaci* Cca 1 rok používaný Můžu potvrdit, že se jedna opravdu o silný a stabilní optický internet. Při rychlém jednání možnost dohodnutí o slevě!!!
Ubiquiti LiteBeam 5AC-Gen2 AirMAX
LiteBeam (LBE-5AC-23-Gen2) je kompletní venkovní jednotka druhé generace s 23dBi MIMO 2x2 anténami pro pásmo 5 GHz vhodná jako klientské řešení. Úplně nová a nepoužité, původní cena 2139 Kč. Parametry:
Apple Time capsule
Wi-Fi router s 2TB harddiskem (vhodné k zálohování) Apple Time Capsule A1409, 4.generace s gigabitovými LAN porty. Vhodné pro MAC OS X , WINDOWS. Standard: IEEE 802.11a/b/g/n Draft. Frekvence: 2,4 GHz/ 5 GHz souběžný provoz.Podpora tvorby samostatné sítě pro hosty. 1x Gigabit WAN , 3x Gigabit LAN , 1x USB (pro zapojení tiskárny nebo USB HDD a jejich sdílení v síti) Včetně napájecího kabelu bez originální krabice. velice málo používána. skoro vůbec