inzerce, prodej, prodám, bazar

Smyčec 74 cm (No.7644)

Kategorie: Smyčcové nástroje

Starší a použitý smyčec.
Stav viz foto.
Smyčec 74 cm (No.7644)
Podobné inzeráty
Prodám starý kvalitní německý smyčec od J.H. Zimmermann
Pro profesionály a sběratele! Vysoce kvalitní starý německý ručně vyrobený houslový smyčec od Julia Heinricha Zimmermanna nar. 1851, který zaměstnával nejlepší houslařské mistry ze Saska. Na hůlce je razítko - JUL. HEINR. ZIMMERMANN. Hůlka je dělaná z nejkvalitnějšího fernambuku, žabka je ve stříbře, má původní vinuti s kosti velryby a kůži ještěrky, třídílný šroubek stříbrno-ebenový, smyčec dostal nové žíně a novou mamutí kostičku. Rok výroby smyčce je kolem roku 1900. Smyčec je kulatý, rovný, s dobrým prohnutím a pružností. Miry: hůlka:72,5cm; celá délka:74cm; vaha:57,7gr
Prodám starý německý smyčec od ALBERT FISCHER
kvalitní starý německý ručně vyrobený houslový smyčec od Alberta Fischere nar. 1912. Na hůlce je razítko-*ALBERT FISCHER* Hůlka je dělaná z nejkvalitnějšího fernambuku, žabka je ve stříbře, šroubek stříbrný, smyčec dostal nové žíně, novou mamutí kostičku a nové stříbrné vinuti. Rok výroby smyčce je kolem roku 1950. Smyčec je kulatý, rovný, s dobrým prohnutím a pružností. Miry: hůlka 72,8cm, celá délka 74,2cm, váha 66gr.
Prodám nový smyčec/ smyčec na kontrabas 3/4 velikos
Prodám nový smyčec/ smyčec na kontrabas 3/4 velikost, Německý styl, komplet zabalený, -kvalitní hnědé brazilské dřevo - 8 hranný prut - pařížské oko - ebenová žabka - niklové vinutí - velikost 3/4 tak jak vidíte no fotografiích ani jednou nepoužitý. Kvalitní provedení, bílý koňský vlas. Délka vlasu: 57cm (viz foto) Posílám i dobírkou v tvrdém obalu. Cena nového 179,- Euro kontrabasový smyčce vyrobený z vysoce kvalitního dřeva, kvalitní koňské vlasy. Hezky zdobená ebenová žabka. Skvělé vyvážení a rozložení hmotnosti. Poštovny a balné zdarma v ceně!!! Kontakt: 00 421 905 397 422 Cena v obdhodě zde:
Housle ( smyčec : H.R. PFRETZSCHNER )
Mistrovský smyčec.Kulatá hůlka z pernambuku, ebenová žabka bez oka, stříbrné kování, ozn. razítkem " H.R. PFRETZSCHNER " na hůlce. Váha 56g Hermann Richard Pfretzschner Výrobce luků (1857 – 1921) Hermann Richard Pfretzschner, jedna z nejdůležitějších postav v historii německé výroby luků, zpočátku studoval u svého otce Carla Richarda a poté v roce 1874 pracoval jeden rok v obchodě JB Vuillaume v Paříži. Přestože jeho čas u Vuillaume byl krátký. , francouzský vliv se ukázal jako formativní jeden v Pfretzschnerově stylu a zpracování. Postava Voirinv oblasti francouzské výroby luků je patrné již v Pfretzschnerově raném období, které se datuje od založení jeho obchodu v Markneukirchenu v roce 1880 až asi do roku 1900. Ve skutečnosti jsou jeho luky z tohoto období téměř přesnou napodobeninou modelu Voirin až do r. Pařížské oko, nový vývoj v Německu. Později ve své kariéře Pfretzschner spoléhal na různé francouzské a anglické modely a přitom se držel určitých zásad svého vlastního stylu, včetně odborného hoblování hole a široce zkosené elegantní hlavy. Po celou dobu jeho kariéry dodávala dílna Pfretzschner neražené smyčce různým firmám v Německu i jinde, ale smyčce vyrobené pro firmu jsou téměř jednotně vyraženy „HR Pfretzschner“. Po udělení šlechtického titulu v roce 1901 začal na žáby tisknout erb, a od roku 1910 do roku 1914 měl obchod pobočku v Drážďanech a podle toho označoval své luky. V obchodě mu asistovali Pfretzschnerovi synové Hermann a Berthold, který jim v roce 1914 předal.
Prodám nový smyčec/ smyček na kontrabas DIAMOND WHITE 3/4
Prodám nový smyčec/ smyček na kontrabas DIAMOND WHITE 3/4 velikost, Německý styl, komplet zabalený, carbon-skelné vlákno. tak jak vidíte no fotografiích ani jednou nepoužitý. Skleněné vlákno Kvalitní provedení, bílý koňský vlas. Dél vlasu: 55cm (viz foto), celý slaček délka: 74 cm Posílám i dobírkou v tvrdém obalu. Cena nového € 179,- kontrabasový smyčce vyrobený z vysoce kvalitních uhlíkových vláken, kvalitní konské vlasy. Hezky zdobená ebenová žabka. Skvělé vyvážení a rozložení hmotnosti. Poštovny a balné zdarma v ceně!!! CENA: 105,- Euro Kontakt: 00 421 905/397 422 Cena v obdhodě zde:
Smyčec  1/2
Zánovní kvalitní smyčec 1/2. Hraný jeden rok. Původní cena 1200,-