inzerce, prodej, prodám, bazar

Snídaňový set

Kategorie: Jídelní kouty

Nabízím snídaňový set ve perfektním stavu ....
Mohu dovést kdekoliv ..
Snídaňový set
Podobné inzeráty
ZLATÉ PŘÍBORY_SADA
ZLATÉ PŘÍBORY 24 KS GAYA ALL SATIN (měděný, matný) Přineste do své kuchyně něco originálního a jedinečného. Set: 24 ks. Tento jedinečný příborový set GAYA Sola Swiss má jednoduchý ergonomický design. To, co však dělá tento set jedinečným je jeho měděná, matná úprava. Set obsahu: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x lžička. V originálním balení. NOVÉ, NEPOUŽITÉ! Důvod prodeje: nehodí se zlatá do našeho interiéru. Původní cena 12.300 Kč.
Jídelní set - 4 zidle + stůl
Prodáme jídelní set - 4 židle + stůl Židle jsou pevně spojené se stolem a jsou otočné, tudíž šetří prostor. 1 set(4 židle + stůl) za 1000 kč bez DPH. Celkem těchto setů máme 5 ks.
Jídelní set T-40 stůl + 4 x židle barva bílá, ořech, třešeň
Nový jídelní set obsahuje stůl 120x75 cm a čtyři židle, výška stolu je 74 cm. Set je vyrobený ze dřeva a povrch je upraven mořením na odstín třešeň, ořech, bílá. Sedáky židlí jsou čalouněné a potažené látkou. Dodáváme pouze jako komplet a v demontovaném stavu. Parametry Nosnost do (kg) 110 Hloubka 52 - židle Hloubka sedáku 41 cm Šířka 120 Šířka sedáku 46 cm Výška 94 - židle Výška sedu 48 cm Rozklad Ne Jedná se o nové zboží, které je zabaleno v originál balení. Ke zboží dostanete fakturu a záruku 24 měsíců. Běžná prodejní cena 8 990kč akční cena pouze 5 590kč. Zboží mohu zaslat přepravní společností po celé ČR za cenu 500kč nebo si ho můžete vyzvednout v Mladé Boleslavi.
Jídelní set: Rozkládací stůl + 6 židlí v zámeckém stylu
Stylový jídelní set tvoří rozkládací jídelní stůl v historizujícím stylu a 6 židlí bez područek. Jedná se o repliku historického nábytku (empír) vyrobenou z kvalitního mořeného masivu. Židle jsou nově počalouněné kvalitní italskou látku a mají nové výplně. Jídelní set je ve velmi dobrém stavu. Materiál, rozměry: Stůl – kulatý, rozkládací: průměr 118 cm, rozložený 156 x 118 cm, výška 73 cm; Deska – mahagonová dýha ošetřená kvalitním polyesterovým tvrzeným lakem, bez jakéhokoli poškození, s ohýbaným mořeným bukovým lubem; Podnoží – stabilní podnoží, frézované z důmyslně vrstvených bukových masivních prvků do elegantního tvaru s mořenou mahagonovou úpravou; Židle – masiv, buk mořený na mahagon: výška sedáku 45 cm, hloubka 43 cm, šířka 45-40 cm, výše opěradla 87 cm Země původu: Švýcarsko Cena: 23,900 Kč
Jídelní Set
Prodám nový set osobní předání Tanvald co nejdříve kvůli stěhování... nechám 2800kc původní cena za set 4500kc
Dubový rustikální jídelní set - rozkládací stůl + 4 židle
Prodám tento dubový rustikální jídelní set - oválný rozkládací stůl + 4 židle. Rozměry: deska stolu 120x80cm (rozložený 160x80cm) výška stolu 74cm. Doprava ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ! - Cena uvedená v inzerátu je konečná.