inzerce, prodej, prodám, bazar

Šnorchl s brýlemi

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám šnorchl s brýlemi, použitý párkrát.
Šnorchl s brýlemi
Podobné inzeráty
Potápěčský set Xfact
Prodám potápěčský set Xfact. Set je zhotoven z velmi kvalitních materiálů a velmi kvalitně zpracovaný. Potápěčský set Xfact , který kombinuje masku a šnorchl. Maska má atraktivní design, zvětšený zorník směrem dolů a umožňuje zvětšený úhel výhledu. Skvěle padnoucí lícnice je vyrobena ze 100% silikonu a umožňuje využití jak menších dámských, tak větších pánských obličejů. Šnorchl je velmi atraktivní svým designem a kvalitou se řadí k těm lepším. Funkce Ultra Dry zamezí vniknutí vody do dýchacích cest. Tento šnorchl je tedy doporučován i uživatelům, kteří neradi šnorchlují, protože nemají rádi riziko vdechnutí vody. Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese inzercejer@
Dětská sada na šnorchlování SNK 520: maska a šnorchl růžová
Sada na šnorchlování složená z masky s pohodlným páskem a pružného šnorchlu s ventilem. Sada na šnorchlování obsahuje masku, která dobře drží na obličeji, a šnorchl, který umožňuje pohodlné dýchání pod vodou
PLOUTVE A ŠNORCHL, v. 38/39
Prodám ploutve a šnorchl,v. 38/39, zachovalé, viz.foto.
Na prodej šnorchl na potápění
Na prodej viz foto nový potápěčský šnorchl v původním obalu (č. 57) za 70,- Kč. Ploutve už jsou prodané. Osobní převzetí možné v Hradci Králové nebo Trutnově, jinak Zásilkovna (+80,- Kč) po platbě předem. DOBÍRKA NE. Inzerát platí do smazání, tudíž dotazy typu "Je stále na prodej?" jsou zbytečné. Po prodeji mažu. SMS NE. Na SMS nereaguji. Pouze volat nebo odpovědět na inzerát. Jedná se o soukromý prodej. Děkuji.
Set na šnorchlování, potápění prodám.
Dobrý den, nabízím ke koupi tento set k rekreačnímu potápění, šnorchlování. Vše ve slušném stavu, použité. Ploutve velikost 42-43 ( 8-9 ) s botičkou, panoramatické potápěčské brýle s kvalitního silikonu, šnorchl s vlnolamem. Konec sezóny ! Cena za vše 999,- Kč. Děkuji za pozornost. Šnorchl již prodán, cena za brýle a ploutve nyní 699,- Kč.
Dětský šnorchlovací set šnorchl + brýle
Pro děti cca 4-9 let. Potápěčské brýle zn.Calter, jen párkrát používané, bez škrábanců, temperované sklo. Pův.cena 300. K tomu jako bonus: Šnorchl neznačkový, použitý vícekrát, ale plně funkční. Cena platí pro osobní předání v Praze u metra J. z Poděbrad. Nebo pošlu na dobírku, pak platíte cenu plus 100,- ( t.j. nejlevnější dopravné a dobírka na pobočku Zásilkovny) . Napište mi do emailu či WhatsApp Váš email, mobil a pobočku Zásilkovny, na kterou chcete poslat.