inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboard Blizzard / Oxygen 142cm za 600 ,-

Kategorie: Snowboarding

Prodám
Snowboard Blizzard Episode II 142cm s vázáním za 600,-
Snowboard Oxygen Cosmo 142cm s vázáním za 600,-
Snowboard Blizzard / Oxygen 142cm za 600 ,-
Podobné inzeráty
Snowboard Vision 120 včetně nášlapového vázání Oxygen a bot
Snowboard Vision Delite, 120, včetně nášlapového vázání Oxygen a speciálních bot Oxygen 38,5. Boty i vázání v dobrém stavu, na snowboardu 2 odřeniny svrchu, skluznice OK. Pouze osobně v Plzni.
Snowboard OXYGEN, 130 cm + boty 39
Prodám snowboard OXYGEN, vel. 130 cm, snowboard je pěkný, pouze drobné škrábance a oděrky. Cena za snowboard je 2900,- Kč. Nabízím i snowboardové boty BLAX, vel. 39, US 6,5, délka stélky 25 cm, cena za boty je 1500,- Kč.
Snowboard Gravity Thunder 142cm + vazani Gravity
Prodám dámský snowboard Gravity Thunder 142cm i s vázáním Gravity G2 Lady velikosti M. Na jednom z vázání je prasklá ráčna, viz foto č. 4 (nová, originál od Gravity, stojí cca 150,- Kč). Top sheet a skluznice má běžné oděrky od používání, viz foto č. 2 a č. 3. Snowboard používán převážně v zahraničí a před každou zimní dovolenou servisován ve sportservisu. Letos použitý pouze 3 dny, předtím komplet servis=voskování + broušení. Preferuji osobní předání v rámci Kladenska, Slánska a Prahy, po dohodě není problém i dovézt. Při rychlém a spolehlivém jednání sleva! Prodávám z důvodu koupě delšího SNB.
Snowboard RAVEN Lucy Junior 138-149 cm,rychlé jednání sleva
Prodám nevyužitý snowboard, dcera využívala pouze rok a půl!! Má již větší tento leží doma. Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard. Tento snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určen pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce iv parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rockeru prohnutí skvělé volby pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany. Vhodný také pro dospělé dívky s nižší váhou.
Boty na snowboard OXYGEN
prodám boty na snowboard značky Oxygen. Boty nebyly nikdy použité. Velikost vložky je 22,5 cm
Snowboard Oxygen 130
Prodám snowboard Oxygen, délka 130 cm. Starší, potřebuje servis.