inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboard boty Burton

Kategorie: Snowboarding

Prodám zachovalé boty na snowboard, zn. BURTON, vel. 36,5.
Snowboard boty Burton
Podobné inzeráty
Burton Process Experience Flying V 2018
Použitý Snowboard Burton Process Experience Flying V 2018, Green, Woodocre, Carbon, Hybrid/rocker. Mám k němu i vázání za doplatek 2600 Kč. Mohu ho poslat kurýrem na dobírku (+ 150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. SNB_18028 Délka: 144 cm. snowboard je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 12 180 Kč Tlusté hrany a skluznice v bezvadném stavu. Snowboardy jsou nabroušené a navoskované. CENA JE BEZ VÁZÁNÍ: Vázání si můžete dokoupit dle výběru v sekci SNOWBOARDOVÉ VÁZÁNÍ. Série snowboardů Process je designovaná pro parkově a freestylově zaměřené jezdce, je však velmi dobře použitelná i pro all-mountain. Burton Process má stejný tvar a ohyb jako Process Flying V, ale má klasické camber prohnutí. Pánský snowboard Burton Process Snowboard pro pokročilé a profi jezdce, který se nejvíce hodí na sjezdovky, ale zvládne i backcountry a park. Je lehký, má symetrický twin shape a snadno se přizpůsobí vašemu jízdnímu stylu. Hory čekají! Prohnutí - PurePop Camber - tradiční camber prohnutí prošlo v dílnách Burton menší evolucí. PurePop má nepatrné ploché zóny pod nohama, klasické camber prohnutí mezi vázáním a zvednutou špičku a patku pro lepší klouzání sněhem a lehké odlepení od země do vzduchu. Shape a Flex - Twin / Twin Jádro - FSC certifikované Superfly II 700G Core (jádro tvoří snadněji a tvrdší dřevěné materiály pro co nejlepší kombinaci jízdních vlastností) - Dualzone EGD - dřevo je umístěno podél špičky a patky ve dvou kontinuálních zónách, kolmo ke zbytku jádra , pro konzistentní držení hrany a větší sílu. - Squeezebox - profilované jádro pro snadnější ovládání, více energie a popu. Díky integraci karbonu do klasického Squeezebox profilu se vytvořilo spolehlivé jádro. Karbonem je vyztužená pata a špička pro okamžitou reakci. Další vychytávky a technologie - Sintrovaná skluznice s triax laminací - 3D technológioa - dovoluje namontovat vázání k prknu v jakékoliv poloze, stačí jen natočit a posunout vázání, jak zrovna potřebujete. Infinite Ride - díky důkladnému testování Burton zaručuje, že si je snowboardy drží své jízdní vlastnosti po dlouhá léta - Super Sap Epoxy - pryskyřice na bázi přírodních složek, která je šetrnější k životnímu prostředí Na desce Burton PROCESS si parádně užijete každou jízdu. Jde o snowboard, který je nejideálnější na sportovní styl jízdy. Takzvané all mountain provedení desky má všestranné využití, obstojí při sjezdu i freestylové jízdě. Vzhledem k prohnutí typu camber je snowboard citlivý na reakce a velmi rychlý. Nejlepší ho zvládne pokročilý jezdec, kterému jízda po hranách nedělá problém. Twin tvarování znamená symetrické, stejně tvarované a široké konce. Vybaven je skluznicí Triax / Sintered. Rozhodující funkce snowboardu Burton PROCESS: Univerzální all mountain provedení na sjezdovky i triky Prohnutí camber dává desce rychlost a okamžité reakce Symetrický twin tvar desky Typ skluzni
BURTON 130 KOMPLET SET JAKO NOVÝ
Prodám jedničku na trhu - špičkový a krásný SNOWBOARD S VÁZÁNÍM a botami KOMPLET = Vše spolu BURTON 130 deska BURTON Boty 36.5 BURTON VÁZÁNÍ BEZ škrábance Všechny INFO JSOU NA FOTKÁCH V případě otázek ohledně velikosti VOLEJTE :) Pro dívku nebo chlapce kolem 150 - 165 cm Celý SET stál kolem 450 eur ( 10 700 czk ) je to BURTON jedna z nejlepších značek POZOR - Bydlím V ŽILINĚ 40km od hranic burton, ride, flow, libtech, gnu, salomon, atomic
snowboard burton custom 162cm.
Prodám snowboard s vázáním Burton. snowboard : Burton custom 2009 vázání: Burton mission Snowboard byl velmi málo používaný. Poslední 2 sezóny už jen leží. Prodám nebo vyměním za sněhové brusle.
snowboard Burton + vázání Burton Mission L
Prodám snowboard Burton 162cm + vázání Burton Mission vel L. Snowboard je minimálně ježděný v super stavu. Vázání jako nové, kovové ráčny, top stav. Jsem první majitel, původní cena 15tis. Důvod prodeje je přechod na lyže. Osobní předání Uh.Hradiště po domluvě možno i Brno.
Snowboard Burton 138cm včetně vázání Burton
Prodám používaný, ale plně funkční snowboard Burton 138cm twin typ včetně vázání Burton (nastavení možné bez nutnosti nářadí). Snowboard je vhodný především pro začátečníky. V případě zájmu volejte nebo pište SMS na tel. 572 770. Na Whatsapp neodpovídám. Pouze osobní předání v Kadani.
Značkový snowboardový set Burton a F2
Kompletní značkový snowboardový set Burton a F2. Snowboard: F2 Respect (prkno pro all-mountain a freeride). Délka 160cm. Vázání: Burton Custom Boty: Burton Ruler, vel č. 45 (vhodné pro nohu s běžným číslem 43-44). Flex: 7/10. Vhodné pro all-mountain a freeride. Vše v dobrém stavu, fyzicky je již nějaké opotřebení znát, ale nic co by nějak ovlivňovalo funkčnost, pouze estetika. Stav je tedy: nasadit a jezdit. Ideální pro začátečníky i pokročilé. Možný prodej jako celku nebo i po kusech: Snowboard: 6000 Kč, PC: 12000 Kč Boty: 4000 Kč, PC: 6000 Kč Vázání: 4500 Kč, PC: 6000 Kč Celý set: 13000 Kč Osobní předání nebo zaslání. Původní cena celku 24000 Kč. Prosím z časových důvodů pište zde přes formulář na Bazoši.