inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboardové boty-dámské-dětské

Kategorie: Snowboarding

Prodám snowboardové boty, značka Blax, kvalitní a dobře zateplené boty pro celodenní úžívání i v náročných klimatických podmínkách, jsou neuvěřitelně lehké přesto pevně drží kotník, jsou designované pro snadné zvládnutí oblouků ale i základů snowboardingu a taky lehčímu zvládnutí samotného utahování boty i pro děti. Boty jsou opatřeny kvalitní nesmekavou podrážkou a vnitřní zateplenou botičkou se samostatným utahováním.
Boty jsou jako nové, použité pouze 14 dní teď ve Švýcarsku, a to byla dcera na prkně asi jen 5x, jinak na lyžích, chozeno jen na sněhu, proto je podrážka jako nová a neošoupaná po asfaltu,
velikost 42(eu), 9(us), ale pro přesnost délka stélky je 24 cm,
původní cena 3800 kč,prodám za 950 kč
Snowboardové boty-dámské-dětské
Podobné inzeráty
Boty na snowboard Head Galore Pro BOA, vel.39,5
Prodám zánovní málo použité boty na snowboard Head Galore Pro Boa, black. Vel. 39,5. Špatně zvolená velikost. Pohodlný systém zapínání BOA. PC. 3.900,- Galore Pro jsou vynikající, velice lehké univerzální dámské snowboardové boty od značky Head pro středně pokročilé jezdce. Dámské snowboardové boty Galore Pro zajistí, že každé vaše přistání bude do měkkého. Snadné dotažení díky Boa kolečku. Zároveň však bezpečně kotví nohu a dovolují být v kontaktu s prknem a povrchem. Komfortní linie zaručuje pohodlné nošení Trace podrážka zaručuje perfektní přilnavost, tlumení a stabilitu Přední náklon 7° Flex Index 1
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu Snowboardové bot - 16.4. - 16:20 Prodám NOVÉ značkové snowboardové boty Nitro vel. 40 2/3 EU / vel. 39 1/3 EU / MP 25,5 Pouze volat, nebo můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, kde můžete napsat zprávu.
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu Snowboardové bot - 16.4. - 16:20 Prodám NOVÉ značkové snowboardové boty Nitro vel. 40 2/3 EU / 255 mm Pouze volat, nebo můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, kde můžete napsat zprávu. Na SMS zprávy neodepisuji :-)
Snowboardové boty Gravity vel. 37
Prodám dětské snowboardové boty Gravity Micro Atop BLACK DENIM, velikost 37 (23 cm). Gravity Micro jsou extrémně lehké snowboardové boty určené pro nejmenší snowboardisty, kterým pomůžou zdolávat první obloučky a základy snowboardingu. Boty mají komfortní EVA podrážku, vnitřní botička je vybavena samostatným zavazováním pro přesný fit a nyní jsou ještě vylepšené o systém Atop pro snadné utahování, které zvládne každý prcek i bez pomoci. Specifikace: Rubber Outsole - podrážka z odolné gumy, obsahuje zesílené panely pro větší odolnost při dopadech a delší životnost. 3D Molded Tongue - anatomicky tvarovaný 3D jazyk přesně kopíruje nohu a zaručuje tak celodenní pohodlí. Flexible Cuff - měkká a ohebná manžeta zaručuje flexibilitu a pohodlí. Long Lasting Shell - svršek bot je zhotoven ze syntetických materiálů, které jsou odolné proti oděru a opotřebení, zaručují dlouhou životnost bot. Comfort Liner - pohodlná vnitřní vložka se samostatným rychlým utahováním. Atop Closure System - rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka Aluminium Heating Foil - Bota je pod vnitřní vložkou vybavena termoizolační hliníkovou fólií, která zajišťuje tepelný komfort. Jsou používané jednu sezonu, jako nové. V záruce, s dokladem z obchodu. Pro více informací pište na Osobní předání možné v Brně nebo pošlu poštou.
SNB boty Burton Mint, vel EU 38
Prodam damske snowboardove boty burton mint, vel 38, US7, v dobrem stavu, pc 4500kc Popis dle vyrobce: Speed Zone Lacing System - Speed Zone představuje lehký a rychlý způsob šněrování. Je tak výkonný, že vám umožní lepší odraz a reakci s menší námahou. Je prakticky nezničitelný, a to je důvod, proč ho používají např. kaskadéři, hasiči nebo záchranáři. Hot Pockets - vybrané dámské Imprint vložky obsahují kapsu na jednorázový ohřívač. Stačí vložit ohřívač do neoprenového rukávu, který se nachází na horní straně vložky, a užívat si skvělý pocit tepla. Dámské boty Mint jsou nejprodávanější snowboardové boty od značky Burton, díky svým skvělým vlastnostem a neustále se vylepšujícím technologiím. Vylepšený celkový tvar obuvi pro maximální pohodlí. Nohy zůstanou v suchu, v teple a pohodlí po celý den na svahu, jsou velmi lehké a odolné, mají pohodlné rychlouvazování a jsou určeny všem ženám od začátečnic a po zkušené jezdkyně.
Dámské lyžařské / snowboardové kalhoty
Dámské lyžařské / snowboardové kalhoty značky Wedze z Decathlonu, čierne, veľkosť 38 (skôr mi príde 36). Pôvodná cena 1000 teraz 300. Momentálne mám na svojom profile na predaj aj ďalšie snowboardove/lyžiarske vybavenie.