inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboardové boty Gravity vel. 37

Kategorie: Snowboarding

Prodám dětské snowboardové boty Gravity Micro Atop BLACK DENIM, velikost 37 (23 cm).

Gravity Micro jsou extrémně lehké snowboardové boty určené pro nejmenší snowboardisty, kterým pomůžou zdolávat první obloučky a základy snowboardingu. Boty mají komfortní EVA podrážku, vnitřní botička je vybavena samostatným zavazováním pro přesný fit a nyní jsou ještě vylepšené o systém Atop pro snadné utahování, které zvládne každý prcek i bez pomoci.
Specifikace:
Rubber Outsole - podrážka z odolné gumy, obsahuje zesílené panely pro větší odolnost při dopadech a delší životnost.
3D Molded Tongue - anatomicky tvarovaný 3D jazyk přesně kopíruje nohu a zaručuje tak celodenní pohodlí.
Flexible Cuff - měkká a ohebná manžeta zaručuje flexibilitu a pohodlí.
Long Lasting Shell - svršek bot je zhotoven ze syntetických materiálů, které jsou odolné proti oděru a opotřebení, zaručují dlouhou životnost bot.
Comfort Liner - pohodlná vnitřní vložka se samostatným rychlým utahováním.
Atop Closure System - rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka
Aluminium Heating Foil - Bota je pod vnitřní vložkou vybavena termoizolační hliníkovou fólií, která zajišťuje tepelný komfort.

Jsou používané jednu sezonu, jako nové. V záruce, s dokladem z obchodu. Pro více informací pište na Osobní předání možné v Brně nebo pošlu poštou.
Snowboardové boty Gravity vel. 37
Podobné inzeráty
Snowboard Gravity Thunder 142cm + vazani Gravity
Prodám dámský snowboard Gravity Thunder 142cm i s vázáním Gravity G2 Lady velikosti M. Na jednom z vázání je prasklá ráčna, viz foto č. 4 (nová, originál od Gravity, stojí cca 150,- Kč). Top sheet a skluznice má běžné oděrky od používání, viz foto č. 2 a č. 3. Snowboard používán převážně v zahraničí a před každou zimní dovolenou servisován ve sportservisu. Letos použitý pouze 3 dny, předtím komplet servis=voskování + broušení. Preferuji osobní předání v rámci Kladenska, Slánska a Prahy, po dohodě není problém i dovézt. Při rychlém a spolehlivém jednání sleva! Prodávám z důvodu koupě delšího SNB.
Dámský snowboardový set (snowboard, boty, vázání)
snowboard: značka raven velikost 145cm protiskluzová destička gravity vázání: gravity boty s tkaničkami: gravity aura velikost eu 39 skluznice je zaservisovaná pro, aby byla v co nejlepším stavu, má opravené škrábance a je napuštěná parafínem Boty nemam vyfocené, protože jsou momentálně na chalupě, v případě bližšího zájmu pro ně zajedu a vyfotím, jedná se ale o model gravity aura, mají stahovací systém vnitřní vložky boty a vnější stahování je pak na tkaničky.
Dětské snowboardové boty Gravity vel. 36
Prodám používané dětské snowboardové boty Gravity vel. 36
Nabízím snowboardové boty Gravity vel. 41.
Nabízím snowboardové boty Gravity vel. 41.
Snowboardové boty Gravity
Dámské snowboardové boty Gravity se šněrováním. Velikost je 39,5 EU. Délka vnitřní stélky botičky je 24,5 cm. Málo používané.
Snowboardové boty Gravity Recon
Snowboardové boty Gravity Recon - opotřebené (viz foto) Velikost UK 10 (45)