inzerce, prodej, prodám, bazar

Snowboardové prkno NITRO 137cm s vázáním Gravity

Kategorie: Snowboarding

Prodám použité snowboardové prkno s vázáním vhodné pro mírně pokročilé. Délka prkna je na hranici mezi dětským a seniorským prknem a je pro jezdce o hmotnosti 35-55 kg. Značka prkna NITRO, vázání GRAVITY G2. Délka prkna 137 cm, šířka špice 28,2 cm, šířka středu 24,1 cm, šířka paty 28,2 cm, dřevěné jádro, broušené hrany. Skluznice je nepoškrábaná a napuštěná parafínem. Více informací po telefonu nebo e-mailem. Cena 5.500,-Kč
Snowboardové prkno NITRO 137cm s vázáním Gravity
Podobné inzeráty
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu Snowboardové bot - 16.4. - 16:20 Prodám NOVÉ značkové snowboardové boty Nitro vel. 40 2/3 EU / vel. 39 1/3 EU / MP 25,5 Pouze volat, nebo můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, kde můžete napsat zprávu.
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu
Snowboardové boty Nitro -- nové za polovinu Snowboardové bot - 16.4. - 16:20 Prodám NOVÉ značkové snowboardové boty Nitro vel. 40 2/3 EU / 255 mm Pouze volat, nebo můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, kde můžete napsat zprávu. Na SMS zprávy neodepisuji :-)
Snowboard Gravity Thunder 142cm + vazani Gravity
Prodám dámský snowboard Gravity Thunder 142cm i s vázáním Gravity G2 Lady velikosti M. Na jednom z vázání je prasklá ráčna, viz foto č. 4 (nová, originál od Gravity, stojí cca 150,- Kč). Top sheet a skluznice má běžné oděrky od používání, viz foto č. 2 a č. 3. Snowboard používán převážně v zahraničí a před každou zimní dovolenou servisován ve sportservisu. Letos použitý pouze 3 dny, předtím komplet servis=voskování + broušení. Preferuji osobní předání v rámci Kladenska, Slánska a Prahy, po dohodě není problém i dovézt. Při rychlém a spolehlivém jednání sleva! Prodávám z důvodu koupě delšího SNB.
Snowboardové boty Gravity vel. 37
Prodám dětské snowboardové boty Gravity Micro Atop BLACK DENIM, velikost 37 (23 cm). Gravity Micro jsou extrémně lehké snowboardové boty určené pro nejmenší snowboardisty, kterým pomůžou zdolávat první obloučky a základy snowboardingu. Boty mají komfortní EVA podrážku, vnitřní botička je vybavena samostatným zavazováním pro přesný fit a nyní jsou ještě vylepšené o systém Atop pro snadné utahování, které zvládne každý prcek i bez pomoci. Specifikace: Rubber Outsole - podrážka z odolné gumy, obsahuje zesílené panely pro větší odolnost při dopadech a delší životnost. 3D Molded Tongue - anatomicky tvarovaný 3D jazyk přesně kopíruje nohu a zaručuje tak celodenní pohodlí. Flexible Cuff - měkká a ohebná manžeta zaručuje flexibilitu a pohodlí. Long Lasting Shell - svršek bot je zhotoven ze syntetických materiálů, které jsou odolné proti oděru a opotřebení, zaručují dlouhou životnost bot. Comfort Liner - pohodlná vnitřní vložka se samostatným rychlým utahováním. Atop Closure System - rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka Aluminium Heating Foil - Bota je pod vnitřní vložkou vybavena termoizolační hliníkovou fólií, která zajišťuje tepelný komfort. Jsou používané jednu sezonu, jako nové. V záruce, s dokladem z obchodu. Pro více informací pište na Osobní předání možné v Brně nebo pošlu poštou.
Jones Ultra Mountain Twin Snowboard - Nitro Team Pro TOP
Snowboard - Jones Ultra Mountain Twin Snowboard Vázání - Nitro Team Pro Snowboard - jetý jen jeden týden v alpách každý den. Neuvěřitelné prkno velikost 165W - pro lidi od 175 - 195cm. Dokonale spolu hrají. Můžete vzít jezdce z parku, ale nemůžete vzít park za jezdcem. Pokud jste postoupili do strmých a hlubokých, ale stále vidíte horu jako jeden obří terénní park, pak je pro vás Jones Ultra Mountain Twin Snowboard. Díky všestrannému profilu CamRock a silnému ohybu je Ultra Mountain Twin ideální pro zkušeného freeridera, který rád předvádí velké triky, otočky a másla z každé přirozené vlastnosti, aniž by obětoval plavání v prašanu nebo stabilitu kvůli hlučným výběhům. Ultra Mountain Twin, postavený s novými vložkami pro freeride / freestyle pack, které vám umožní změnit postoj, jak se mění podmínky, je Ultra Mountain Twin vaší all-mountain freestylovou zbraní pro všechny příležitosti. Flex: 7 165W Vázání NITRO TEAM PRO Šíleně rychlá skluznice. PC 25.000 - komplet Deska: Vázání: Vázání Nitro Team Pro se stalo v posledních dvou sezónách preferovanou volbou profesionálních jezdců, a to díky své schopnosti odolat těžkým nárazům, podpoře při přistáních v hlubokém sněhu a poskytování přesné odezvy, která umožňuje jezdcům, jako je Sven Thorgen a Marcus Kleveland, posouvat den, co den hranice snowboardingu, ať už na X-Games anebo na jarních skocích v parku. Vázání je sestaveno tak, aby sneslo tlak, kterému ho vystavují nejlepší jezdci světa, a aby nabídlo fit a komfort, který umožňuje každodenní progres.Vylepšené Team Pro je naše nejvíce profesionální freestylové vázání, díky svému pohodlnému fitu, citlivým páskům a celkové odolnosti! Inspirováno touhou Nitro týmu pokračovat v posouvání hranic toho, co je možné. Patka Team Pro je vybavena odolným vymezovačem náklonu a vylepšenou horní přezkou Premium Lockdown, pro zvýšenou přesnost a sebejistotu během rozhodujících okamžiků před odrazem a dopadem. Podlaha s 3° zkosením, vzduchovým tlumením, a základnou Stealth Air přináší pohodlí, které umožňuje jezdcům zandávat triky po celý den. Jak všichni dobře víme, a jak vědí speciálně jezdci jako Marcus Kleveland a Sven Thorgen, vázání je tou nejpodstatnější částí tvého celkového vybavení. Potřebuješ, aby bylo funkční a výkonné za každých okolností. To je důvod, proč bylo Team Pro vybaveno novou spodní přezkou Übergrip s gumou Vibram© EcoStep™ a vyztuženými kabelovými pásky pro zvýšenou odolnost a bezkonkurenční sílu a redukci dopadu na životní prostředí. Pokud hledáš špičkové vázání, které ti pomůže posunout tvé limity, nebo jen zvýšit tvůj celkový výkon, tak neváhej a zapni se do Nitro Team Pro vázání!
Snowboard Gravity s vázáním
Prkno značky Gravity plus vázání Gravity bude chtít akorát asi navoskovat a naostřit hrany.Jezdil jsem na něm tak dvě sezóny mám výšku 179cm a koupil jsem schválně o trošku menší kvůli ovladatelnosti.