inzerce, prodej, prodám, bazar

Sony na díly

Kategorie: Samsung

Samsung Galaxy J3 (2016) už nemám.
Sony Xperia XA nefunkční displej.
Oba sklo displeje ok. Pouze vnitřní poškození.
Sony na díly
Podobné inzeráty
díly Samsung Galaxy gt-s6500
díly by měly být funkční Základovou desku (60 Kč), kryt (40 Kč) a baterii (80 Kč) možno zaslat jednotlivě, ale drobnější díly pouze komplet za 60 Kč. šroubky nejsou komplet, jeden chybí všechny díly originál baterie není nijak nafouklá nebo podřená cena za vše by odpovídala 240 Kč V případě zájmu pište SMS. Děkuji.
Telefony na dily
Dobry den Ponukam zbierku dotykovych telefonov Pre zberateľov alebo fanúšikom starých telefónov. Na opravu. Na diely..kto na co chce Vacsina telefonov ma mechanicke poskodenie (lcd,prasknute sklicko,poskodeny kryt) Su kusy ktore sa mi nepodarilo zapnut,nereagovali na nabijacke Ja sa tomu nevenujem (myslim oprave a rozoberaniu) ,telefony sa uz ku mne takto dostali z roznych balikov PREDAVAM ICH LEN SPOLU Mnohe z nich sa zapnu Su tam modely samsung,huawei,sony,google pixel,lg atd... Cena za vse tak ako vidite na foto je 3300kc Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty V prípade záujmu volat alebo sms Som predajca zo Slovenska Balík odosielam zo Slovenska do Cz cez packetu zasielkovnu
SAMSUNG SGH D900i
PRODAM 2ks SAMSUNG SGH D900i VCETNE NOVEHO KOMPLETNIHO KRYTU JAK PREDNI VC.SKLICKA I ZADNI KRYT,VYSOUVACI MECHANIZMUS,KRYT BATERIE,TLACITKA ATD.JEDNA JSE O KOMPLET ORIG.DILY SAMSUNG ZADNA KOPIE TEZ 2KS,A 4KS BATERII DVE PUVODNI A DVE NOVE ORIG.SAMSUNG MOZNO VSE I JEDNOTLIVE.MAM I ORIG.NAVOD KRABICI A PRISLUSENSTVI JAKO SLUCHATKA,NABIJECKU ATD.JINAK JESTE PRODAM I JINE STARSI MOBILY SAMSUNG,NOKIA,SONY,SIEMENS ATD.CENA DOHODOU LEVNE....
Samsung Galaxy S7 - náhradní díly
Prodám náhradní díly na telefon Samsung Galaxy S7: foťák přední i zadní (300 Kč), repro (100 Kč), anténa (50 Kč), mikrofon (50 Kč), baterie (100 Kč) (tak cca 60% kapacita), základní deska je pravděpodobně vadná, zadní kryt má po demontáži poškozenou folii (50 Kč), prasklý ani poškrábaný ale není, zelené pouzdro (50 Kč). Vše za 400 Kč. Display a rám je již prodaný. Díly prodám i jednotlivě (i poštou).
Samsung A7 2018 A750 náhradní díly
Prodám funkční náhradní díly z telefonu Samsung A7 2018 A750FN,a Huawei Y6 2019.Mám i náhradní díly na několik jiných značek Jsou z telefonů ,kde byl například mechanicky poškozený displej. Jestli nějaký díl potřebujete napište. Samsung A7 2018 flex kabely k základní desce- 140 kč šroubky -50 kč spodní nabíjecí deska - 180 kč originální baterie - 170 kč držák SIM karty - 90 kč kamery - 220 kč Huawei Y6 2019 flex kabel zapínání - 100 Kč koaxiální kabel - 50 Kč flex k základní desce - 120 kč baterie -100 kč proximity senzor- 80 kč Ceny jsou uvedeny za kus. Záruka na funkčnost 1 měsíc. Osobní převzetí možné ve Vlašimi. Máte-li zájem kontaktujte mě zprávou níže. Na volání ani SMS nebudu reagovat.
Koupím blokované telefony na google účet
Koupím blokované telefony na google účet Samsung, Sony, Xiaomi, Honor, Huawei a další značky. Pouze nepoškozené, ve funkčním stavu. Inzerát je platný pokud je vidět. Děkuji za nabídky.