inzerce, prodej, prodám, bazar

Sony X a XZ1 compact kryt

Kategorie: Sony

Obaly pruhledene 50kc/ks
Kryci sklo 50kc/ks
Ppl 100 nebo osobne
Sony X a XZ1 compact kryt
Podobné inzeráty
Sony Xperia XZ1 Compact
Nabízím k prodeji použitý telefon Sony Xperia XZ1 Compact. Jeden z posledních malých android telefonů. Používán s pouzdrem a sklem na displeji. Má trošku odřený pravý horní roh viz foto , jinak bez poškození. Baterka vydrží v pohodě jeden den. Telefon je plně funkční. Menší vadou je ulomená plastová packa na šuplíku sim viz foto , ale sim jde bez problému vložit a vytáhnout.
Sony Xperia XZ1 compact
Prodám sony xperia xz1 compact. Malý odolný telefon s velmi dlouhou vydrží. HD displej. Odemknuty bootloader. Bílá barva. Displej bez škrábance. Pouzdro. Nabíjecka.
XZ1 Compact
Predám Sony Xperia XZ1 Compact v ružovej farbe. Telefón už niečo zažil ale stále funguje ako má. Batéria má cca 80%. Displej bol meneny pred asi rokom a pol a mali skladom len čierny. Odvtedy mal ochranné sklo. Bolo dané dole, lebo uz dosluzilo. Predávam len s USB káblom a púzdrom, cena je s poštovným poštou alebo packetou.
Sony Z5 Compact
Nabízím svůj záložní telefon v top stavu. Baterka, top, displej top, bez škrábance, používány spíše doma občas, ale hlavně kvůli baterii a jejímu udržování. Jedná se telefon Sony Xperia z5 compact, s originální nabíječkou, tvrzeným sklem a přidám dvě pevná pouzdra v černé a fialové barvě, za kvalitu ručím, klidně dám i záruku 14 dní. Koupil jsem jí, když jsem měl jiný telefon a pak pořídil xz1 compact a xz2 compact následně, které také prodávám a všechno mi to zůstalo a vím, že ty telefony jsou dobrý a můžou dále fungovat někomu, kdo chce podobný telefon Písek/Praha Dohodě se nebráním.
SONY xperia Z3
Dobrý den,prodávám SONY xperia Z3 v perfektním stavu bez jediného škrábance,včetně orig.krabice,sluchátka,nabíjecí kabel a nabíječka.K tomu ještě ochranný sklo,ochranný zadní kryt.Mobil má super foták 20MpixFullHD displej,výdrž 2 dny,baterie 3200mAH.Mobil je vyzkoušený a funguje skvěle,žádný sekání.Dávám jako bonus věci do domácnosti,termohlavice,LED žárovky,prodlužka,zásuvka,baterky atd,cena cca:2900kč,vše nový,nepoužitý. Sony Xperia Z3 D6603 je další ukázkou precizní práce vývojářů Sony. Tento "drobeček" má 5,2" palce velký displej s FullHD rozlišením 1080 x 1920. Přebral pochodeň a získal certifikaci odolnost IP68. Tato certifikace zaručuje Sony Xperia Z3 prachu a voděodolnost 1m pod hladinou na 30min. Mezi parametry určitě nepřehlédnete i fotoaparát s 20,7Mpx. Za pozornost stojí také 3Gb velká paměť RAM. Moc se neliší od Sony Xperia Z2, ale tento model má rychlejší procesor.Sony Xperia Z3 D6603 má ještě lepší procesor a výkon než jeho předchůdce Sony Xperia Z2. Procesor byl vylepšen a taktován na ještě větší otáčky 2,5GHz. Tomuto procesoru pomáhá velmi silná paměť RAM, která má velikost 3Gb. Díky této dvojici bude systém a aplikace na Vašem telefonu svištět jako vítr.Sony Xperia Z3 D6633 dostala do výbavičky nejmodernější operační systém Android 4.4.4. Ten zaručuje plynulý chod telefonu a kromě již mnoha integrovaných služeb přímo do systému. Navíc díky vysokému výkonu není problém hrát jakékoli hry. Jistě také oceníte senzory, jako například akcelerometr, gyroskop, blízkost, kompas a barometr.Ve výbavě telefonu najdete dnes již nepostradatelné Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth, GPS modul. Vnitřní uživatelská paměť je necelých 16GB, navíc je zde i možnost rozšířit tuto paměť kartou microSD až o 128Gb.POZOR:VZHLEDEM K PODVODNÝM EMAILUM NEPOSÍLÁM PŘES KURÝRA-POUZE PENÍZE PŘEDEM,NEBO OSOBNÍ PŘEDÁNÍ,DĚKUJI.
Tvrzené sklo XZ1 nové
Prodám úplně nové nerozbalene tvrzené sklo na Sony Xperia XZ1 Bohužel jsem špatně objednala a posílat zpět za vlastní náklady se ani nevyplatí... Cena 189,-