inzerce, prodej, prodám, bazar

Sony Xperia XA1 G3121 32GB Black

Kategorie: Sony

Sony Xperia XA1 G3121 32GB Black
Sony Xperia XA1 G3121 32GB Black
Podobné inzeráty
SONY xperia Z3
Dobrý den,prodávám SONY xperia Z3 v perfektním stavu bez jediného škrábance,včetně orig.krabice,sluchátka,nabíjecí kabel a nabíječka.K tomu ještě ochranný sklo,ochranný zadní kryt.Mobil má super foták 20MpixFullHD displej,výdrž 2 dny,baterie 3200mAH.Mobil je vyzkoušený a funguje skvěle,žádný sekání.Dávám jako bonus věci do domácnosti,termohlavice,LED žárovky,prodlužka,zásuvka,baterky atd,cena cca:2900kč,vše nový,nepoužitý. Sony Xperia Z3 D6603 je další ukázkou precizní práce vývojářů Sony. Tento "drobeček" má 5,2" palce velký displej s FullHD rozlišením 1080 x 1920. Přebral pochodeň a získal certifikaci odolnost IP68. Tato certifikace zaručuje Sony Xperia Z3 prachu a voděodolnost 1m pod hladinou na 30min. Mezi parametry určitě nepřehlédnete i fotoaparát s 20,7Mpx. Za pozornost stojí také 3Gb velká paměť RAM. Moc se neliší od Sony Xperia Z2, ale tento model má rychlejší procesor.Sony Xperia Z3 D6603 má ještě lepší procesor a výkon než jeho předchůdce Sony Xperia Z2. Procesor byl vylepšen a taktován na ještě větší otáčky 2,5GHz. Tomuto procesoru pomáhá velmi silná paměť RAM, která má velikost 3Gb. Díky této dvojici bude systém a aplikace na Vašem telefonu svištět jako vítr.Sony Xperia Z3 D6633 dostala do výbavičky nejmodernější operační systém Android 4.4.4. Ten zaručuje plynulý chod telefonu a kromě již mnoha integrovaných služeb přímo do systému. Navíc díky vysokému výkonu není problém hrát jakékoli hry. Jistě také oceníte senzory, jako například akcelerometr, gyroskop, blízkost, kompas a barometr.Ve výbavě telefonu najdete dnes již nepostradatelné Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth, GPS modul. Vnitřní uživatelská paměť je necelých 16GB, navíc je zde i možnost rozšířit tuto paměť kartou microSD až o 128Gb.POZOR:VZHLEDEM K PODVODNÝM EMAILUM NEPOSÍLÁM PŘES KURÝRA-POUZE PENÍZE PŘEDEM,NEBO OSOBNÍ PŘEDÁNÍ,DĚKUJI.
Sony Ericsson Xperia Neo
Prodám mob.telefon Sony Ericsson Xperia Neo (MT15i).Z ničeho-nic,nejde zapnout. To nejlepší z technologií Sony - krystalicky čistý displej Mobile BRAVIA® Engine, fotoaparát vybavený senzorem Exmor R™ pro pořízení vysoce kvalitních snímků i HD videa i při nízkém osvětlení. Veškeré fotografie i videa je možné sdílet v HD rozlišení přímo přes televizi díky integrovanému konektoru HDMI. Výjimečný multimediální zážitek s nejnovější verzí platformy Android™ 2.3 – Gingerbread. Xperia™ neo navazuje na čistý design, který je svým zpracováním a tvarem navržen tak, aby vyhovoval nejen aktuálním trendům, ale i bezpečně držel v ruce, zvlášť při pořizování fotografií. • Exmor R™ pro mobilní telefony: pořízení vysoce kvalitních snímků a pořízení HD videa i při nízkém osvětlení • Prvotřídní displej využívající Mobile BRAVIA® Engine • HDMI výstup pro možnost sdílení obsahu v HD kvalitě přímo přes televizi • Více než 100.000 aplikací na Android Market™ • Google™ služby *** Smartphone Xperia™ neo využívá multimediální technologii Sony. Skvěle vypadá. A ještě lépe se drží. A pokud chcete více, čeká na vás celý svět Android™. Na chytrém dotykovém mobilu Xperia™ neo. Dotykový telefon, který skvěle fotografuje. Fotografujte úžasné snímky za slunečního svitu. Fotografujte ostré snímky při špatném osvětlení. Dotykový telefon Xperia™ neo je vybaven 8,1megapixelovým fotoaparátem a oceněným snímačem Sony Exmor™ R pro mobilní telefony. Xperia™ neo - elegantní a vkusný smartphone. Fotografujte úchvatné snímky. Natáčejte úžasné filmy. Prohlížejte je na displeji smartphonu Xperia™ neo. Na vícedotykovým displeji Reality s enginem Mobile BRAVIA® poznáte barvy a kontrast ve zcela novém světle.
SONY XPERIA XA1
SONY XPERIA XA1 model G3121. Displej je jako nový. Zadní strana drobné škrábance viz foto. Plně funkční
Sony Xperia XA1,G3112,plně funkční
Sony Xperia XA1,G3112,plně funkční 5" displej s HD rozlišením a technologií vylepšení obrazu; Dual SIM; 8jádrový procesor MediaTek helio P20, 3 GB RAM, 32 GB interní paměti, micro SD slot; 23 Mpix Exmor RS a 8 MPix Exmor R fotoaparáty; USB Type-C, 3.5mm jack, technologie LTE, GPS/Glonass přijímač, NFC, Bluetooth 4.2, WiFi; Android 8. Cena 995,-Kč
Prasklý displej SONY Xperia XA1 Ultra? I s výměnou zdarma..
Máte prasklý displej u Vašeho telefonu Sony G3221 Xperia XA1 Ultra ? Nabízím tento díl včetně výměny zdarma ! Na funkčnost Vám samozřejmě poskytnu záruku, stačí telefon donést či zaslat, a druhý den Vám opravený - s poštovným zdarma, při platbě předem, anebo za cenu dobírky, zasílám zpět !
sklo sony xperia xa1
sklo sony xperia xa1