inzerce, prodej, prodám, bazar

Soukromé ubytování na Tenerife

Kategorie: Cestování

Krásný tip na dovolenou za super cenu
Veškeré informace, fotografie, cena a hlavně kontakt na odkaze níže.
Prosím směrujte veškeré dotazy skrze kontakty na zmíněných stránkách:
Soukromé ubytování na Tenerife
Podobné inzeráty
Apartments Ewa, Chorvatsko, ostrov VIR - apartmány na pláži
Dovolená u moře v Chorvatsku, ubytování v Apartments Ewa na ostrově VIR - apartmány na pláži VOLNÉ TERMÍNY: DO 24.6.2023 všechny AP od 23.6.-1.7. (AP2) 1.7.-8.7. (AP2) 8.6.-1.7.(AP3) od 23.8. do konce září (AP 1) od 26.8. do konce září (AP 2) od 30.8. do konce září (AP 4) od 1.9. do konce září (AP 3) od 3.9. do konce září (AP5) V SEZONĚ 2023 VÁS OPĚT ČEKÁ: Vyhřívaný venkovní bazén (jistota koupání na začátku i konci sezony) možnost zapůjčení 2 ks paddleboardů (zdarma) možnost zapůjčení 2 ks elektrických koloběžek (za mírný poplatek) k dispozici stlačený vzduch (zdarma) k nafouknutí kol, vodního vybavení... Ubytování je umístěné v nejpopulárnější části ostrova VIR přímo na pláži s pozvolným vstupem do moře. Ostrov VIR je součástí Severní Dalmácie, tudíž je vyhledávanou lokalitou díky stabilnímu, krásnému počasí a průzračně čisté vodě. Ostrov je spojen s pevninou bezplatným mostem. Klimatizované apartmány jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Všechny apartmány jsou dvojložnicové (4lůžka + přistýlka / postýlka) a mají soukromou terasu. Dětské postýlky jsou zdarma po dohodě k zapůjčení. Ubytování je klimatizované - vyhřívané, samozřejmostí je bezplatná wi-fi a soukromé parkování přímo na pozemku. V areálu je dále zdarma k dispozici privátní vyhřívaný bazén (jistota koupání na začátku i konci sezony, stálá teplota vody 26 st.) včetně lehátek. Součástí je i venkovní sprcha a na nádvoří se nachází 2 venkovní grily. Apartmány jsou vybaveny vlastním kuchyňským koutem (vybavený) s jídelnou, koupelnou, WC, 2 ložnice, prostorná terasa Nabízíme hostům zdarma pronájem 2 ks paddleboardů, 2 ks elektrických koloběžek (za mírný poplatek), také je k dispozici stlačený vzduch k nafouknutí vodních hraček aj. Apartmány Ewa se nachází v klidné části ostrova VIR, který se pyšní titulem 20.největšího ostrova Chorvatska (10 x 4 km) V přímé blízkosti apartmánů jsou kavárny, restaurace, obchody. atd V dojezdové vzdálenosti cca 20 km se nachází město Zadar, které nabízí veškeré společenské a obchodní vyžití. K dopravě je v Zadaru možné využít také letiště. Na ostrově VIR máte možnost využít širokou škálu sportovního a relaxačního vyžití, Po obvodu ostrova vede oblíbená cyklistická stezka. Dále je na ostrově bezpočet různých pláží s nádhernými přírodními úkazy. Vyžití zde najdou i milovníci historických památek. Jedny z nejznámějších památek jsou Kaštelina, benátská pevnost, maják, Farský kostel Sv.Jurja, Sv.Ivana, Mikuláše. cena za apartmán na 1 noc je 110 - 140 Euro v závislosti na sezoně, délce ubytování a počtu pronajatých apartmánů. - zde více fotek našich apartmánů rezervace na: reservation.ewa@ fb stránka: Apartmetns Ewa, Chorvatsko, ostrov Vir
Pronájem chalupy v Karolince u lyž. vleku a cyklostezky
Přijeďte si užít zimní pobyt v Beskydech, lyžařský vlek je v provozu a je kousek od chalup :) Chalupa k pronajmu v Karolince u lyžařského vleku a cyklostezky poskytuje ubytování až pro 18 osob v 5 ložnicích. Více informací získáte na: A nabízíme už i druhou chalupu pro 20 osob:
Ubytování v Beskydech - apartmán 2+1
Na krátkodobé ubytování v nadcházející sezoně (duben až září) nabízíme pěkný apartmán v podhorské vesnici u Frýdlantu nad Ostravicí. Kapacita je až 6 osob. Apartmán se nachází v rodinném domě, má samostatný vchod a kryté parkování v oplocené zahradě pár metrů od vchodu. Kuchyně je plně vybavená, další výbavou je TV, wifi, terasa, kde si můžete vychutnat ranní kávu. Možnost úschovy kol. Ideální klidné místo pro výlety do okolí. Ceník: 1-2 noci 300,- dospělý, 150,- dítě do 15 let 3 a více nocí 250,- dospělý, 130,- dítě do 15 let. Děti do 3 let ubytování zdarma. Domácí mazlíčci nejsou povoleni. Veškeré dotazy rádi zodpovíme.
6800 Kč za týden na krásné chatě na Sázavě pro 4 lidi
Právě obsazujeme poslední volné termíny! Neváhejte, pobyt na chatě je v dnešní době velice žádaný a pěkných připravených chat není mnoho. Fungujeme i v případě možných krizových vládních omezeních, pronájem chat nikdo nezakázal ani v budoucnu neomezí. Na chatách je hezky, levno a především bezpečno. Pronájem soukromé malebné chaty na Sázavě jaro-léto-podzim. Nabízíme týdenní a víkendové pronájmy jednoduché soukromé chaty v malebném posázavském kraji, klidném a pohodovém prostředí ležícím 30 km jižně od Prahy. V současné době je k dispozici chata v obci Čtyřkoly-Javorník. Na velké dendrologické zahradě naleznete jednoduše vybavenou stavbu viz. s oplocenou zahradou s možností parkování. 200 metrů vzdálená řeka Sázava se podbízí k častým návštěvám za účelem osvěžení a sportu. Ráj pro turisty, cyklisty, vodáky, tenisty a všechny co milují volnost a přírodu. Cena za víkend 3400,-Kč, za týden mimo hlavní sezónu 6800,-Kč a za týden v červenci a srpnu 11800,-Kč. Chata až pro čtyři osoby. Ceny jsou konečné včetně všech poplatků kromě elektřiny, která se účtuje dle skutečné spotřeby. Shlédněte foto a popis na a budete příjemně překvapeni, jak kvalitně lze v Čechách strávit dovolenou či víkend. Jděte hned na
Dominikánská Republika, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby do Dominikánské Republiky - All Inclusive! Pořizovací cena byla 79.000 Kč. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 10.6.2023, termín příletu: 20.6.2023. Hotel Bahia Principe Grand Punta Cana 5*, strava All Inclusive. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup ve Frankfurtu), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava All Inclusive, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat!
Pobyt v Italských Alpách
Nabízím ubytování v Italských Alpách v Monte Bondone. Termín od 26.3 do 30.3, přenechám za 11 000,- v ceně - ubytování pro 2 osoby na sjezdovce, polopenze a skipas. Z pracovních důvodu nemůžeme odjet.