inzerce, prodej, prodám, bazar

Soundpeats T2 - zánovní

Kategorie: Sluchátka

Nepoužitá, prakticky nová bezdrátová sluchátka. Pouze rozbaleno. Plné balení - náhradní šputny, usb-c kabel, manuály

Plné specifikace zde: převzetí možno ve Velvarech nebo Praze
Posílám i zásilkovnou
Soundpeats T2 - zánovní
Podobné inzeráty
Za polovic - nepoužitá špičková sluchátka - pecky Soundpeats
Prodám nová, nepoužitá sluchátka Soundpeats TrueAir2 (jen ověřena 100 % funkčnost). Cena na Alza je momentálně 870 Kč Osobní předání Brno. Svým kompaktním zpracováním se řadí mezi nejmenší a nejlehčí bezdrátové sluchátka na trhu. Mají dlouhou výdrž a super zvuk s nízkou latencí (kodeky SBC, AAC a aptX), přečtěte si recenze i na ALZA! Dotykové ovládání hlasitosti, posunu skladby, atd. Sluchátka jsou také vysoce hodnocena pro svou kvalitu mikrofonů - druhá strana nepozná, že nemluvíte přímo do telefonu. Mají poslední verzi Bluetooth 5.2 - sluchátka se tak připojují k telefonu nezávisle a garantují vysoký bitrate přenosu. Dám týden záruku na ověření funkčnosti. Osobní předání v Brně. VERDICT You can't miss the SoundPEATS TrueAir2 with its engaging sound, solid battery life and excellent call quality.
Bezdrátová sluchátka SoundPeats TRUENGINE2.
Prodám úplně nová bezdrátová sluchátka TRUENGINE2 - černé barvy. Mají lehounké provedení se speciálními fixačními oušky – to aby bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka SoundPeats Truengine2 dobře seděla v uších i při sportu. Díky kvalitním měničům hrají zvukem bez zkreslení a jsou vybavená i handsfree mikrofonem. Na nabití vydrží v provozu 7 h, dalších 23 h přidá nabíjecí box.Dostala jsem je jako dárek a nepotřebuji je. Dále v balení: - 3 páry gumiček S/M/L - Kabel USB typu C - Uživatelská příručka Klíčové vlastnosti SoundPeats Truengine2: Lehounké sportovní provedení. Bluetooth technologie 5.0 s dosahem 10 m, aptX. Dynamické měniče s tkaninovou a beryliovou vrstvou. Vynikající zvuk bez zkreslení bohatý na detaily. Vestavěné dotykové ovládání. Mikrofon pro handsfree hovory. Nabíjecí baterie se 7h výdrží. Box s 550mAh baterií pro nabíjení sluchátek. IPX5 certifikát zaručující odolnost vůči vodě a potu. Mohu předat v Praze, nebo na trase mezi Prahou a Kladnem. Mohu zaslat i na dobírku (poštovné hradí kupující).Cena dohodou,nabídněte.
Bezdrátová sluchátka Soundpeats TrueAir2 White
Nabízím nová, pouze odzkoušená bezdrátová sluchátka Soundpeats TrueAir2 White. S mikrofonem, True Wireless, pecky, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, podpora aptX a SBC, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 106 dB/mW, impedance 16 Ohm, měnič 14,2 mm.
Bezdrátová sluchátka Soundpeats S5
Použita plně funkční. Výdrž batetie na jedno nabití při plně hlasitosti cca 3 hodiny. Kompletní balení, včetně příslušenství. Více informací zde: Osobní odběr v Bohumíně po předchozí domluvě. Zasilkovna na výdejní místo + 79Kč.(Celá částka předem na účet) Zasilkovna na výdejní místo s dobirkou + 102Kč.(Poštovné předem na účet) Podívejte se i na mé další inzeráty a ušetřete na postovnem.
Na prodej Bluetooth sluchátka Soundpeats Truewings
Na prodej Bluetooth sluchátka s mikrofonem Soundpeats Truewings plně funkční použita par krát (ne při sportování) Bluetooth 5.0 - stabilní připojení, telefonování s ovládáním hlasitosti, voděodolná a potu odolná – provedení – IPX7 Ušní háčky lze snadno nastavit Délka nabíjení 1,5 hodiny, výdrž baterie 4 h a s nabíjecí základnou + 16 h Nabíjení pomocí USB-C 20 Hz-20000 Hz, Chipset Realtek 8763VXP inzerát platí do vymazáni
Bezdrátová sluchátka Soundpeats Truewings s nabíj. pouzdrem
Předmětem prodeje jsou bezdrátová sluchátka Soundpeats Truewings. Sluchátka jsou krátkodobě použitá a plně funkční. Popis: Ergonomická kvalitně navržená bezdrátová sluchátka se skvělým zvukovým podáním. Jsou voděodolná (IPX7), pracují s rozhraním Bluetooth 5.0 (audio kodec SBC), s ovládáním hlasitosti a přijímání hovorů. Kapacita baterie 600 mAh (v dobíjecím pouzdru), sluchátka hrají včetně nabíjení z pouzdra až 20 hodin. Preferuji osobní převzetí nebo poslání prostřednictvím zásilkovny.