inzerce, prodej, prodám, bazar

Souprava spodního prádla - Young Fashion

Kategorie: Spodní prádlo

Souprava spodního prádla - podprsenka 75B a kalhotky vel. S(36/38).
Nové, originál zabalené, se štítky.
Souprava spodního prádla - Young Fashion
Podobné inzeráty
skladové zásoby spodního prádla
Skladové zásoby spodního prádla Prodej formou aukce více na Insolvenční správce dlužníka Modiro s.r.o., IČ 248 03 855, se sídlem U záběhlického zámku 48/13, 106 00 Praha 10 („dlužník“) nabízí k prodeji nejvyšší nabídce skladové zásoby z majetkové podstaty dlužníka sestávající z dámského prádla. Zásoby jsou minimálně 5 let staré, většina výrobků je v původním obalu, některé jsou vybaleny a byly vystaveny. Výčet položek i uvedené kupní ceny jsou orientační a zboží je prodáváno jak leží a stojí. Skladová cena zboží činí cca 160 000 Kč. Prodej nejvyšší nabídce je podmíněn souhlasem insolvenčního soudu.
Sada spodního prádla, chlapec, vel. 122/128
Prodám sadu spodního prádla pro chlapce ve velikosti 122/128. Obsahuje 2 soupravy tílka a boxerek, 1 boxerky + 7x ponožky se dny v týdnu. Oblečení bylo minimálně nošeno, vše v super stavu bez děr. Cena za vše 150 Kč + poštovné. Mrkněte i na mé další inzeráty, v nabídce sady chlapeckého oblečení v dalších velikostech, dámské a pánské oblečení, obuv a mnoho dalšího, průběžně přidáváno.
Set spodního prádla značky Anita
Prodám pouze odzkoušený set spodního prádla značky Anita, velikost podprsenky 75 C, kalhotky 38. Podprsenka má vystužené košíčky, kostice. Bez vad a poškození
Krásný černý set spodního prádla
Černý krajkový set spodního prádla s květinovým vzorem. Velikost L.
Krajkový set spodního prádla
Krásný krajkový set spodního prádla. Podprsenka vel. 85B, kraťasy vel. M-L.
Krajkový set dámského spodního prádla
Prodám sexy soupravu spodního prádla, velikost M, úplně nová, prsa 85-98 cm, pas 68-75 cm, boky 91-110 cm.