inzerce, prodej, prodám, bazar

Soupravička pro miminko do porodnice

Kategorie: Komplety

Sedmidilna bavlněná soupravička do porodnice. V barvách modrá, růžová, žlutá, bílá a krémová. Set obsahuje bodycko, dupačky, kabátek, čepičku, rukavičky, botičky a bryndacek. Vhodné jako dárek.
Soupravička pro miminko do porodnice
Podobné inzeráty
Soupravička pro miminko
Slušivá soupravička třeba do porodnice pro malou princeznu. Vyrobena z BABY BEST, vlna s atestem pro děti do tří let. Možno v jakékoliv barevné kombinaci či velikosti. Cena se pak odvíjí dle materiálu a velikosti. Toto je vel. 56/62.
Pletená soupravička pro holčičku nová
Ručně pletená soupravička pro holčičku. Nevyužijeme, lze použít jako dar pro miminko. Velikost odhaduji 0-3 měsíce, možná i víc. Osobní odběr v Těšanech, příp. Brně, pošlu poštou nebo zásilkovnou. Prodávám i jiné věci po dětech.
Fleecová soupravička růžová  vel. 2-7 měs.
Hřejivá tepláková soupravička pro miminko 2-7 měs. mikina,tepláčky s laclem,bačkůrky,rukavičky,čepička U čepičky uveďte obvod hlavičky 36,38,40,42 cm Složení:100 % polyester -fleece MICROPOLAR 240 gr. protižmolková úprava, praní 30 °C materiály a výrobky mají atesty nezávadnosti pro děti do 3let
Sada do porodnice vel.50
Prodám Baby Nellys Velkou sadu do porodnice Cute bunny, 6-i dílnou, růžovou. Sada obsahuje rukavičky, kabátek, dupačky, polodupačky, body s dlouhým rukávem a čepičku. Rukavičky byly několikrát použité, zbytek pouze vypraný (vše vypadá jako nové). PC 599,-(teď v akci na e-shopu za 479,-, protože už je dostupná pouze jedna velikost). Cena za vše 200,-
Souprava do porodnice
Souprava do porodnice po jedné holčičce. Pekny stav. Originální krabička. Velikost 56. PC: 568 Kč.
Souprava pro holčičku
Slušivá soupravička třeba do porodnice pro malou princeznu. Vyrobena z jemné žinilkové příze DOLPHIN BABY. Možno v jakékoliv barevné kombinaci či velikosti. Cena se pak odvíjí dle materiálu a velikosti. Toto je vel. 56/62.