inzerce, prodej, prodám, bazar

Soustruh starý

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám soustruh spíše na dřevo
Bez příslušenství.
Soustruh  starý
Podobné inzeráty
Prodám soustruh
Prodám soustruh viz foto prosím jen volat Točná délka 1000mm v koníku morse 3 opravený pohon klínovýmy řemeny. posuvová kola se nedochovali již jsem to kdysi koupil tak jak je na foto. Soustruh má posuvový šroub pro řezání závitů, závitové hodinky, hřídel pro náhon posuvové pžřevodovky. na levé straně je páka pro spouštění posuvu jen je třeba pořešit ozubená kola a nebo šnekovou převodovku přímo na hřídel. Prosím jen volat na telefon díky. Hmotnost asi 500kg
Soustruh z Lidlu Parkside
Prodam tento soustruh, možno i s pevným stolkem(lavičkou)+200. Soustruh funguje normálně . Udělal sem na tom par výrobků (cca 10) a prestalo me to bavit. Lze domluvit i doprava.
Suport pro malý stolní soustruh na kov k dodělání
Prodám příčný - podélný posuv / posuvy suport / suporty pro malý stolní soustruh k dodělání. Možnost nastavení - natočení úhlu. Chybí dodělat uložení šroubovic, noniusy, navrtat díry a vyřezat závity pro seřizovací červíky vymezovacích lišt. Nějaké orientační rozměry na fotkách. Nutno vidět osobně. . Důvod prodeje-myslel jsem, že se mi bude hodit, ale konstrukčně mi vevyhovuje pro mé potřeby a pro to jak jsem ho chtěl na svůj samodomo soustruh namontovat. . Cena je 2500,- korun. . POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ. NIKAM NEPOSÍLÁM. . Žádné rezervace. Ten kdo si pro to první přijede toho to bude.
Prodám otočný hrot na soustruh
Prodám otočný hrot na soustruh, v bezvadném stavu,málo používaný - cena 800,-kč.tlf..
Hlava na soustruh
Prodám 3 čelisťovou hlavu na soustruh 160
Soustruh na dřevo
Prodám soustruh na dřevo. Točná délka 1200mm a průměr 320mm. Lze soustružit i větší průměr do štěrbiny pod sklíčidlo. Motor je na 400V a je osazen stejně jako hřídel třístupňovou řemenicí, která zajišťuje možnost volby tří rychlosti. Ta nejrychlejší zajišťuje krásný soustružený povrch. Přidám i nástroje na soustružení.