inzerce, prodej, prodám, bazar

SpaceMouse

Kategorie: Klávesnice, myši

3Dconnexion spacemouse, jedná se o joystick pro grafické a CAD programy. Plně funkční. 2ks. Cena za kus 2500. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
SpaceMouse
Podobné inzeráty
3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless 3D myš
Nová originál nepoužitá 3D myš. Standardní cena 9.900 Kč, nyní jen 5.000 Kč + 79 Kč poštovné za balík + 23 Kč dobírka. Zájemci pište na: novis.petr@ Součástí dodávky není daňový doklad. Patentovaný a vytvořený pro profesionály, senzor se šesti stupňi volnosti (6DoF) zaručuje pocit přirozené 3D navigace. Plynule posouvejte, přibližujte a otáčejte modely a kamerou. Snadno manipulujte s díly, sestavami a návrhy. Intuitivně zkoumejte a analyzujte návrhy z libovolného úhlu. Je to tak blízko, jako byste drželi Váš 3D model ve své ruce. Kompletní bezdrátová svoboda. Žádné další kabely. Žádná další omezení. SpaceMouse Pro Wireless poskytuje v reálném čase připojení k 3D obsahu s 3Dconnexion bezdrátovou technologii v pásmu 2,4 GHz. SpaceMouse Pro Wireless může pracovat tři měsíce bez nabíjení. Když potřebujete doplnit energii, stačí připojit USB kabel a pokračovat v práci. Přiřaďte radiální nabídku složenou ze čtyř sekcí na libovolné tlačítko z 15 dostupných kláves SpaceMouse Pro Wireless. Tímto způsobem získáte přístup k mnoha nejčastěji používaným příkazům. SpaceMouse Pro Wireless má měkce potaženou opěrku ruky plné velikosti pro maximální pohodlí. Dokonalé umístění každého z 15 plně programovatelných tlačítek s dotekovou zpětnou vazbou maximalizuje efektivitu. To vše se dodává v odborně navrženém provedení z těch nejkvalitnějších součástek. 3DxWare umožňuje přizpůsobit a optimalizovat 3D myš od 3Dconnexion pro špičkový výkon. Snadno přizpůsobující se nastavení a tlačítka pro aplikaci vašich potřeb. Využijte nových zajímavých vlastností. Navrhujte, tvořte a navigujte odvážným novým způsobem.
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise 3D myš
Nová originál nepoužitá 3D myš. Standardní cena 11.600 Kč, nyní jen 6.000 Kč + 79 Kč poštovné za balík + 23 Kč dobírka. Zájemci pište na: novis.petr@ Součástí dodávky není daňový doklad. 3DConnexion SpaceMouse Enterprise je 3D ovladač, který vám otevře bránu k vrcholným konstruktérským výkonům. Kombinace patentovaného snímače se šesti stupni volnosti (6DoF), 12 inteligentních funkčních kláves, kláves rychlých pohledů QuickView či speciálních kláves z klávesnice – Contor, Shift, Alt a další stanovuje nové standardy v konstruktérské práci. Kromě toho vám vám Space Mouse Enterprise umožňuje rychlé a efektivní modelování, ergonomiku v novém významu a lepší pochopení ovládání. Patentovaný senzor se šesti stupni volnosti (6DoF) v zařízení SpaceMouse Enterprise je specificky navržen pro ovládání digitálního obsahu nebo pozic kamery. Jednoduše zatlačte, zatáhněte, otočte nebo nakloňte ovládacím kloboučkem 3DConnexion, čímž budete přesně a intuitivně posouvat, zoomovat a otáčet vaším modelem nebo kamerou. Inteligentní funkční klávesy vám umožní rychlý přístup k minimálně dvanácti oblíbeným příkazům. Vždy tak budete mít k dispozici správné nástroje pro rychlou a efektivní práci. Dokonalý přehled získáte díky novému barevnému displeji s vysokým rozlišením, který umí zobrazit také ikony jednotlivých aplikací. Software 3DxWare 10 maximálně zjednodušuje přiřazování příkazů jednotlivým tlačítkům podle vašich potřeb, jej činí velmi intuitivním. Práce s CAD je nejsnazší cestou jak přijít k bolestem zápěstí a následně celé ruky. Ovšem SpaceMouse Enterprise je navržena tak, aby vás pře těmito bolestmi ochránila. Ne nadarmo společnost 3DConnexion říká o této 3D myši, že se jedná o nejergonomičtější produkt, co kdy vyrobila. Pohodlí a maximální komfort vám zajistí měkce potažená opěrka ruky plné velikosti. Duální klávesy QuickView rozšiřují výkon ovládacího kloboučku poskytnutím rychlého přístupu ke škále užitečných pohledů, čímž usnadňují prozkoumávání modelů z libovolného úhlu za účelem odhalování chyb, revize návrhů nebo prezentací. Vrchní / spodní Levý / pravý Přední/zadní Otáčení doprava / doleva o 90° ISO1/ISO2 Zapínání / vypínání otáčení 3 klávesy vlastních pohledů Praktické klávesy Control, Alt, Shift, Escape, Enter, mezerník, Delete a tabulátor? vám umožňují souběžně procházet vaším 3D modelem a zároveň přistupovat ke speciálním funkcím aplikace nebo k úpravám. 3DxWare umožňuje přizpůsobit a optimalizovat 3D myš od 3Dconnexion pro špičkový výkon. Snadno přizpůsobující se nastavení a tlačítka pro aplikaci vašich potřeb. Využijte nových zajímavých vlastností. Navrhujte, tvořte a navigujte odvážným novým způsobem.
3Dconnexion SpaceMouse Wireless
Myš bezdrátová, optická, 0DPI, 2 tlačítka, bluetooth, USB a bezdrátový USB přijímač, černá a stříbrná 3D myš 3d connexion SpaceMouse wireless 3dx-600044
Prodám myš 3DConnexion, téměř nepoužívaná
Prodám téměř nepoužívané 3D myši od firmy 3DConnexion pro využití ve 3D programech. 3DConnexion SpaceMouse Compact - PC 4000 Kč, prodám za 2500 Kč 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise - PC 12000 Kč, prodám za 7000 Kč
3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless
Prodám 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless. Málo používaná 3D bezdrátová myš, funkční, bez závad. Používaná ve firmě, nyní bez dalšího využití.
Spacemouse USB  Plus
Prodám nevyužitou Spacemouse USB Plus