inzerce, prodej, prodám, bazar

Španělsky za 30 dní

Kategorie: Učebnice, skripta - Jazykové

Jako nová.
Španělsky za 30 dní
Podobné inzeráty
Španělsky 15 minut denně - Ana Bremón
Španělsky 15 minut denně - Ana Bremón kniha Španělsky 15 minut denně učte se španělsky jen 15 minut denně, INFOA 2006 nakladatel INFOA rok vydání 2006 jazyk česky, španělsky místo Dubicko stran 160 rozměry 20 cm poznámka barev. il. ISBN 80-0-432-6 (brož.) Učebnice pro začátečníky a mírně pokročilé. Nevyžaduje žádné předchozí znalosti jazyka, výuka je formou přiměřené slovní zásoby a konverzace. Kniha jsou rozdělena do tematických celků a zahrnuje oboustranný slovníček i průvodce jídelním lístkem. Stav dle foto, velmi dobrý. Osobní předání v Praze nebo dle tarifu ČP/Zásilkovny.
Slovník - Anglický, Španělský
Prodám kapesní, školní slovníky: anglicko-český a česko-španělský. Použity pouze jednou u maturity. Jsou nepopsané, bez známek použití. Anglicko-český: 45Kč Česko-španělský: 40Kč Posílám přes zásilkovnu (79Kč) nebo osobní předání v Táboře nebo v Český Budějovicích. V případě zájmu mě kontaktujte na emailové adrese ev.maresu@
ČESKO ŠPANĚLSKÝ, ŠPANĚLSKO ČESKÝ SLOVNÍK
Prodám španělský slovník, rok 1962, Cena 199 Kč. Osobně vyzvednout lze v Příbrami nebo po domluvě v Praze. Jinak zašlu doporučenou poštou při platbě předem na účet.
HOSPODÁŘSKÝ SLOVNÍK ŠPANĚLSKO-ČESKÝ-ŠPANĚLSKÝ, CD
HOSPODÁŘSKÝ SLOVNÍK ŠPANĚLSKO-ČESKÝ_ČESKO-ŠPANĚLSKÝ Původní cena 1990 Kč, nyní jen za 200 Kč.
Slovník česko-španělský | FIN publishing | 1999
Slovník česko-španělský | FIN publishing | 1999 Nový, nepoužívaný. Možnost osobního předání v Brně/Kroměříži nebo zašlu kamkoliv přes zásilkovnu/českou poštu. Klidně i na dobírku.
Slovník Španělsko-český, Česko Španělský
Prodam Slovník Španělsko-český, Česko Španělský. Cena za oba. Lze osobni predani v Praze.