inzerce, prodej, prodám, bazar

Spigen značkové kryty a skla na mobilní telefony

Kategorie: Kryty

Spigen ochranný kryt Liquid Air pro iPhone XS Max 1ks 199 Kč
Spigen ochranný kryt Liquid Air pro iPhone XR 1ks 199 Kč
Spigen ochranný kryt Liquid Air pro iPhone 12 1ks 199 Kč
Spigen ochranný kryt Liquid Air pro Samsung Galaxy S20 Ultra 1ks 199 Kč

Spigen ochranné sklo s plastovým aplikátorem pro iPhone 12/iPhone 12 Pro 1Ks 199 Kč
(Glas tR EZ Fit 2P H9).

Osobní předání s možností vyzkoušení nebo PPL do druhého pracovního dne (99 Kč), Zásilkovna (79 Kč).

Spigen značkové kryty a skla na mobilní telefony
Podobné inzeráty
kryt Spigen Thin Fit iPhone 12 Pro/12
prodám použitý ochranný kryt Spigen Thin Fit iPhone 12 Pro/12 barva černá nezničení, v super stavu Nadčasová klasika a základ nabídky prémiového výrobce Spigen, který ponechává iPhone chráněný před každodenními karamboly. Kryt Thin Fit je vyroben tak, aby zůstal lehký a štíhlý. Právě proto je dlouhodobě oblíbený. Pro novou řadu mobilních telefonů iPhone přichází navíc konstrukčně vylepšený. Hlavní vlastnosti Tenké a lehké provedení každodenní ochrana s protiskluzovým povrchem Zůstává ergonomický pro ruce i kapsy Přesné výřezy pro snadný přístup Velmi přesná a citlivá tlačítka Kompatibilní s bezdrátovým nabíjením Certifikovaná ochrana proti pádu s technologií Air Cushion Technology Pohodlné držení bez vyklouzávání Vojenská certifikace MIL-STD 810G-516. Kompatibilní se všemi ochrannými skly Spigen Design Nová série obalů Thin Fit přináší drobná vylepšení. Rám byl částečně opatřen flexibilním TPU, díky čemuž se mnohem snáze nasazuje na mobilní telefon a také lépe tlumí pády. Integrovaná je také technologie Air Cushion. Přesto jde hlavně o minimalistické, tenké a lehké pouzdro, jak ho známe už po mnoho let. Povrch má příjemnou matnou povrchovou úpravu, která s snadno udržuje a je odolná proti oděru a znečištění. Dostupné je v opravdu hodně barvách: Černá (black), červená (red), námořní modř (navy blue), pískově růžová (pink sand), mátová (apple mint), tmavě modrá (deep blue). Funkce Tenký kryt vhodný pro každodenní použití. Tlačítka se velice komfortně ovládají. Neklouže z rukou a pohodlně se drží. Vyvýšení kolem kamery i displeje pomáhá k ochraně těchto částí. Bezdrátové nabíjení podporováno i s nasazeným krytem. Ochrana Velmi dobrá každodenní ochrana díky hybridní kombinaci PC, TPU a použité technologii Air Cushion, která minimalizuje riziko poškození telefonu při pádu na rohy. Rámeček kolem kamery a decentní rámeček displeje pro lepší ochranu těchto částí. Vojenská certifikace MIL-STD 810DG-516.6. je jasnou vizitkou kvality a úrovně ochrany tohoto pouzdra. Povrch pouzdra speciálně upraven pro vysokou odolnost proti oděru. Materiál Odolný polykarbonát (druable polycarbonate), Velmi kvalitní TPU (termoplatický polyuretan). cena nového na datartu 699Kč prodám za 250Kč
Kryt Spigen Air Skin pro iPhone 13 mini - 2ks, nerozbalené
Prodám kryt Spigen Air Sking Crystal Clear pro Apple iPhone 13 mini. Kryt je velmi tenký, takže nijak nenarušuje design telefonu. Mám na prodej celkem dva, uvedená cena je za jeden. Pořídil jsem je pro sebe a přítelkyni při koupi telefonu, ale nakonec jsme je ani nerozdělali a koupili černé kryty Spigen. Koupeno na Alze, doklad samozřejmě přiložím. Osobní předání možné Pardubice, Hradec Králové, Mladá Boleslav a nebo někde na trase. Samozřejmě možno poslat poštou nebo zásilkovnou. Koukněte i na moje další inzeráty, dělám doma trochu pořádek. Kontakt prosím mailem, telefon je smyšlený.
Kryt Spigen pro Apple 14 Max Pro - nový
Prodám nový kryt na telefon Apple 14 Pro Max od Spigen, nové, kompletní balení. Model: Spigen + 2 skla na displej Barva: transparent Záruka: 2 rok (Alza) Ideální osobní předání a vyzkoušení v Ostravě nebo na trase Ostrava-Praha-Plzeň. Rozumná dohoda možná. Podívejte se na mé další inzeráty.
Kryty na mobily iphone 11 a novější generace (více v textu)
• Prodám kryty na iphone • kryty pasují na všechny telefony iphone 11 a nevější generace ( kromě modelů mini [ npř. iphone 12 mini]) • kryt má 15 cm na výšku • kryty jsou skoro nepoužité • Za uvedenou cenu ( 150,- Kč) si koupíte kryty všechny tři. Pokud by jste měli zájem zakoupit jednotlivě, nechám jeden za 75,- Kč. • Pokud by jste měli zájem o jiné kryty na telefony iphone, koukněte na můj profil, nějaké tam mám.
Spigen Tough Armor pro Galaxy S20
Prodam pouzdro Spigen Tough Armor Galaxy S20 v hezkem stavu, Pripadne vymenim za stejne pouzdro na S10 ( Pouzdro Spigen Samsung Galaxy S10 Case Tough Armor černé ) Osobni predani Brno a okoli 25km
Oneplus 11 Spigen Liquid Air
Nabízim k prodeji kryt Oneplus 11 Spigen Liquid Air. Mám 2ks. Osobní předání Ostrava nebo zásilkovnou při platbě předem. Kryty jsou pouze vyzkoušeny.