inzerce, prodej, prodám, bazar

Spodní prádlo Reebok- vel .S

Kategorie: Spodní prádlo

nové, s visačkou. Rozměry: v pase je pružný lem, šířka 34 cm, délka 30.5 cm.
Spodní prádlo Reebok- vel .S
Podobné inzeráty
nové spodní prádlo vel. 2-4 roky, 6-8 let, 128, S
1. řada: nové spodní kalhotky 3 ks, vel. 2-4 roky, cena 15 Kč/ks nové spodní kalhotky 3 ks s potiskem, vel. 6-8 let, cena 15 Kč/ks 2. řada: nové spodní kalhotky, barva bílá 3 ks, růžová 3 ks, modrá 4 ks, vel. 128, cena 15 Kč/ks - PRODÁNO 3. řada: nové spodní kalhotky s malou nohavičkou a s potiskem-zajíci, vel. 6-8 let, cena 15 Kč/ks nové spodní kalhotky-balení 7 ks s potiskem-květiny, vel. S, cena 70 Kč za celé balení 4. řada: nové spodní kalhotky-balení 3 ks (2x bílá, 1x černá), vel. S, cena 20 Kč/ks 2x spodní kalhotky (pouze seprané) 1x bílé, vel. 158/164, cena 20 Kč a 1x tělové, vel. 146/152, cena 20 Kč - PRODÁNO
Stahovací / tvarovací spodní prádlo /kalhotky vel. M
Body shaping stahovací/tvarovací spodní prádlo/kalhotky ve velikosti M, odpovídá vel.38-40. Zcela nové, nikdy nepoužité. Mezi nohavicemi praktický otvor, nemusí se svlékat. Toto je kompletní stahovací prádlo, začíná pod prsy a tvaruje postupně celou postavu až do půlky stehen. Podívejte se i na mé další inzeráty (kliknutím na jméno). Prosím pište sms nebo email.
Sexy krajkové prádlo - trojdílné
Krajkové prádlo - tři díly. ♠ velikost - S ♥ Barevné varianty - bílá Cena je za kus. Jedná se o prádlo 2.jakosti! Dotazy pouze do zprávy. Prádlo je NOVÉ. Osobní odběr je možný ve Zlíně nebo zašleme přes Zásilkovnu za 84 Kč ( pojištění, balné a poštovné ). Při odběru více kusů se platí jedno poštovné. Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 Kč.
ROXY - NOVÉ SPODNÍ PRÁDLO a PONOŽKY
Čtěte celý text a teprve pak se ptejte. Různé spodní prádlo Roxy. Originál! U každé věci je cena + popis. Všechny věci jsou se slevou! Kalhotky - cena 200 Kč / kus, barevné s puntíky na vel. S, S/M, M, černé se znakem a na zadní straně nápis s mořsk. koníky na vel. M, M/L, L Tanga - UŽ NEJSOU! Sada 7x tanga - cena 1000 Kč (PC byla 1800 Kč), vhodné jako dárek, 4x vel. na XS, XS/S, S a 3x na S/M, M Souprava s barevnými proužky (top + kalhotky) - vel. na M/L, L, nenošená, cena = 900 Kč Top / tílko s barevnými srdíčky a nápisy - vel. na M, M/L, menší L, nenošené, cena = 750 Kč Růžovo-bílá souprava s květy a zdobené bílou krajkou - vel. na XS, XS/S, S, nenošené a vhodné jako dárek, PC 700 Kč, cena = 550 Kč Sada 6 nových párů dámských nebo dívčích. Vhodné i jako dárek, dárky. PC za vše vysoká, nyní cena za sadu = 500Kč. 2x barevné proužkaté prstové ponožky - podkolenky, univerzální velikost + 4x klasické ponožky Bellinda různé barevné kombinace a design, veselé ponožky, velikost 39 - 42. Na dotaz. PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
SPODNÍ PRÁDLO - velikost 80-86 (více různých kusů)
Nabízíme k prodeji větší množství oblečení, bot a potřeb po našich dětech. Kompletní nabídku naleznete v našich dalších inzerátech a nejpřehledněji na našem webu, kde máme u každé položky více fotografií a podrobný popis: bazar. SPODNÍ PRÁDLO: vel. 080 - 01000: body/tílko letní C&A Baby Club - růžový proužek se žlutými lemy a obrázkem princezny ..... 30 Kč vel. 086 - 01004: 2x body tílko H&M, 1x bílé, 1x růžové, všechna s jemným vzorkem ..... 60 Kč celkem nebo 2x 35 Kč samostatně vel. 086 - 14001: 3x tílko H&M, světle růžové, fialové s puntíky, světlounce zelené, vel. 86/92 ..... 60 Kč celkem nebo 3x 25 Kč samostatně vel. 086 - 14002: 3x tílko PRETTY BABY, bílé s drobnými srdíčky, bílé s růžovým proužkem, bílé s většími srdíčky, vel. 86/92 ..... 60 Kč celkem nebo 3x 25 Kč samostatně Oblečení je nošené, ale ve výborném stavu (popř. na horší stav upozorňujeme a zohledňujeme v ceně nebo přidáváme zdarma). Vše nabízíme i samostatně (s výjimkou setů). Předání je možné osobně - Český Brod a okolí, Praha (příležitostně i Kolín, Pardubice, Litoměřice, Most, Litvínov). Zasíláme také přes Zásilkovnu nebo Českou poštu po platbě předem (cena nezahrnuje poštovné). Kontakt prosím emailem na adresu paja.novak@ nebo přes kontaktní formulář.
Hartmann Inkontinenční kalhotky Molicare 14ks velikost XL
Zcela nové, 5 balení k dispozici. Absorpční kalhotky MoliCare Premium Mobile 6 kapek pro těžký stupeň inkontinence, denní použití. Natahovací kalhotky MoliCare Mobile 6 kapek se nosí a také vypadají jako běžné spodní prádlo. Prodyšný materiál a optimální tvar kalhotek zajistí pohodlí pro každého. Postranní pásky navíc zabraňují bočnímu protečení. Natahovací kalhotky patří do řady produktů pro řešení problémů těžšího stupně inkontinence. Oblékají se, vypadají a jsou tenké jako klasické spodní prádlo Vysoce spolehlivé díky 3 vrstvému savému jádru Spolehlivě pohlcují zápach a zabraňují zpětnému pronikání moči Povrch s pH 5,5 minimalizuje vznik dermatitid Přizpůsobí se každé postavě Výměna maximálně po 8 hodinách Roztrhnutelné na boku Indikátor potřeby výměny pomůcky 14 ks v balení velikost XL - obvod boků 130–170 cm, savost 2140 ml Kdy používat inkontinenční kalhotky Inkontinenční kalhotky MoliCare Mobile 6 kapek jsou vhodné pro těžký únik moči. Jak MoliCare Premium fungují Unikátní patentované kroucené vlákno ihned odvede moč do savého jádra a zabraňuje jejímu pronikání zpět na povrch. Superbsorbent (SAP) v savém jádře ihned přemění moč na gel. Povrch je suchý a má pH 5,5, které je neutrální k pokožce a je tak antibakteriální – eliminuje až 99,9% bakterií. Navíc díky molekulám Odour Neutralizer pohltí rychle a spolehlivě zápach. Indikační proužek na spodní straně upozorní na potřebu výměny kalhotek tím, že se rozpije. Produkty značky MoliCare jsou zdravotnickými prostředky dle zákona č. 89/2021 a jsou v souladu s požadavky směrnice EP a Rady EU 2017/745 o MDR.