inzerce, prodej, prodám, bazar

SPORT. VĚCI-+LYŽÁKY+Plavky +box. rukavice+PONČO+ČEPICE AJ.

Kategorie: Vodní sporty, potápění

PÁNSKÉ ZN. PLAVKY-PO 50 KČ/ CENY NA FOTECH NEPLATÍ/páských mám více.LYŽÁKY ALPINY VELMI POHODLNÉ-VEL-3 1/2-4 1/5.- 50 KČ.
PLAVECKÉ BRÝLE-50 KČ 2 typy. DOHODA BOX.RUKAVICE-50 KČ.ODŠŤAVŇOVAČ NA CITRUSY A J OVOCE-SKLO, PLAST+ NEREZ- SLEVA NA 70 KČ. KOLÍČKY-NATÁČKY NA TRVALOU-42 KS ZA 80 KČ POUZE CELÁ SADA..ZÁNOVNÍ IN LINE-BRUSLE-SLEVA NA 500 KČKVALITNÍ NOVÁ PEVNÁ PLÁŠTĚNKANA KOLO-PONČO-SLEVA NA 100 KČ.ZN. ČEPICE-50 KČ.
MÁM JICH VÍCE V JINÝCH NABÍDKÁCH. LYŽAŘ.BRÝLE-60 KČ NOVÉ ŠEDÉ ZATEPLENÉ ZIMNÍ BOTY-VELKÁ SLEVA NA 90 KČ. HNĚDÉ GRACELAND-90 KČ.VYSOKÉ EFEKTNÍ-50 KČ.
Platbu si prosím předem- účet, na dobírku neposílám. Děkuji Tel., NE SMS kukněte se i na mé další nabídky -,PLES. A LETNÍ ŠATY FÉN,BOTY,,,PLAVKY, SUKNĚ, SPOL.KALHOTY,lustr,lyžáky,AJ
SPORT. VĚCI-+LYŽÁKY+Plavky +box. rukavice+PONČO+ČEPICE AJ.
Podobné inzeráty
bavlněné pončo Pat Love
Prodám nové bavlněné pončo Pat Love za 800,-Kč. Zakoupeno zde
Závodní plavky Speedo- FASTSKIN LZR RACER X JAMMER
Nabízím závodní plavky speedo,vel.AUS 24,F-60,I-38,USA-24 Vzaté párkrát na závodech,stále funkční,parádní stav původní cena 6200kč Plavky Speedo Fastskin LZR RACER X jsou nejlehčí, nejrychlejší a s největší kompresí na trhu. Pokročilý kompresní střih je založen na stejném principu jako LZR Racer Elite 2 a tedy snižuje svalovou oscilaci a vibrace kůže, navíc ještě tvarují tělo do účinnějšího hydrodynamického tvaru a tím zvyšují vaši výkonnost. Nová vylepšená LZR Pulse + Fabric technologie zaručuje o 40% větší vodoodpudivost. Ultrazvukem lepené švy tvoří téměř dokonale hladký povrch. Plavky jsou plně schváleny mezinárodni plaveckou federací FINA a mají také známku. Materiál plavek Speedo LZR Racer X je 65% polyamid a 35% elastan
Poncho, Pončo, kite, windsurfing
Prodám nové poncho, pončo vhodné na neopren kvuli chladu a větru, nevyužité, mam 2ks Region Praha,Slapy,Trmice
Klucici plavky, potápěčské brýle, čepice
Klucici plavky koupací čepice potápěčské brýle vel.7 let 116 - 122
Plavky addidas vel. 152 jako nové + koupací čepice
Prodáme dílčí plavky addidas včetně addidas koupací čepice vše jako nové.
Dámské plavky vel. S, nové
Prodám tyto nepoužité plavky s vyztuženou podprsenku, plavky jsou z pevné plavkoviny.