inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní boty Adidas vel. 40

Kategorie: Turistika, horolezectví

Botky jsou téměř nenošené viz foto. Zvolena špatná velikost. Stélka nelze vyndat a fyzicky změřit - JP je 250 což je asi 25cm. Inzerát platný do smazání.
Sportovní boty Adidas vel. 40
Podobné inzeráty
Adidas TERREX Boty
Prodam Boty Adidas Terrex AX3 BETA MID C.RDY.Boty su minimalne noseny.Cena 800Kc.Velikost 7/5 barva cerna.Osobne predani Praha Prosim SMS
Adidas TERREX AX3 BETA MID CW - BLACK
Prodám málo nošené Adidas TERREX A3 BETA MID CW Původní cena : 2499 Kč Velikost = UK 9 K túrám ve vysokých nadmořských výškách patří nevyzpytatelné počasí, a to hlavně v zimě. Tato lehká a hřejivá pánská obuv adidas TERREX AX3 BETA MID CW má středně vysokou konstrukci, která vám umožní rychlý pohyb a dopřeje vám pohodlí v chladných podmínkách. Odolný savý svršek je zateplený lehkým syntetickým materiálem, takže vám bude teplo i za nepříznivého počasí. Podešev z gumy Continental zaručí mimořádnou přilnavost i v mokrém a náročném terénu.
Lezečky / lezecké boty různé vel. 33 - 40
Prodám lezečky (lezačky, horolezecké boty) po našich dětech. Jsou v naprosté většině málo nošené a velmi zachovalé, některé dokonce zcela nové, nepoužité. Pokud mají prolezené špičky, je to uvedeno v popisu, dají se znovu podrazit, příp. použít jako startovací lezečky na vyzkoušení tohoto sportu (dá se v nich ještě normálně lézt). Saltic Speed žlutočerné, vel. 33, suchý zip, pouze párkrát použité, jako nové - 1000 Kč Ocún Cora modrošedé, vel. 36, suchý zip, NOVÉ nepoužité v originální krabici - 1200 Kč Rock Pillars béžové, vel. 36, šněrovací, jedna špička prolezená - 300 Kč Rock Pillars hnědé, vel. 36, šněrovací, obě špičky prolezené - 250 Kč Saltic Bongo zelenočerné, vel. 37, šněrovací, pouze párkrát použité, jako nové - 900 Kč Triop Orca modrošedé, vel. 37, šněrovací, zachovalé - 600 Kč Simond Rock šedozelené, vel. 37, suchý zip, zachovalé - 600 Kč Saltic Spirit modré, vel. 37,5, šněrovací, NOVÉ nepoužité v originální krabici - 900 Kč Rock Pillars Strike šedé, vel. 38,5, šněrovací, obě špičky lehce prolezené - 300 Kč Simond Rock šedozelené, vel. 40, suchý zip, pouze párkrát použité, jako nové - 800 Kč
Goretex boty adidas velikost 40
Goretex boty adidas velikost 40 použité,dobrý stav
Sportovní boty
Prodám značkové sportovní boty vel.39 Boty jsou nenošené. Značka Killtec
La Sportiva turisticke , horolezecké, trekove boty
Boty La Sportiva. Osobní odber / vyzkoušení Velke Karlovice nebo pošlem přes zasilkovnu (Packeta) v rámci CZ / SK. Cena a velikosti uvedené na foto. ( panske boty , dámske boty , vibram boty , goretex boty , salewa , scarpa , Millet , Dynafit , Mammut , salomon , alpine pro , lowa , salomon , hangwag )