inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní brýle Oakley Radar Pace

Kategorie: Vše ostatní

Tyto brýle jsou hlasem aktivovaný koučovácí systém, který vytváří jedinečný tréninkový program, sleduje váš výkon a dělá Vám trenéra přímo při Vašem výkonu. Shromažďují a analyzují všechna data při vašem výkonu. Dokáží vytvořit tréninkový plán dle cílů uživatele. Použité technologie Oakley:
High Definition Optics (HDO) - souhrn patentovaných technologií umožňující vidět čistě a ostře, bez zkreslovacího a zvětšovacího efektu.
O Matter - speciální patentovaný materiál používaný výhradně při výrobě obrub Oakley, ultra lehký a velice flexibilní. Vyznačuje se schopností absorpce nárazů a geometrií, která umožňuje širší periferní vidění.
Switchlock - mechanický zamykací systém, který umožňuje rychlou, jednoduchou a efektivní výměnu skel podle aktuálních optických podmínek.
Three-Point Fit System - unikátní systém, při kterém se brýle Oakley dotýkají vaší hlavy pouze na třech místech (na nose a na dvou místech za ušima), čímž odpadá nutnost zakřivení nožiček obrub a brýle vás nijak netlačí ani při delším nošení.
UV Ochrana Plutonite - ultralehký a opticky vyvážený materiál, který blokuje 100 % všech škodlivých slunečních paprsků (UVA, UVB, UVC a modré záření). Je obsažen přímo v čočce, nelze ho tedy používáním odstranit nebo narušit.
Ochrana proti nárazu - všechny Oakley brýle splňují standardní požadavky na odolnost vůči dopadu, úderu a nárazu.
Prizm ™ je revoluce v zobrazení optiky postavená na desetiletí výzkumu barevnosti. Čočky Oakley Prizm ™ poskytují bezprecedentní kontrolu propustnosti světla, kde výsledkem je přesné vyvážení barev naladěných k maximalizaci kontrastu a zlepšení viditelnosti.

Funkce brýlí:
Real Speech
Tlakoměr
Výškoměr
Srdeční tep
Rychlost běhu
Vydaná energie

Balení obsahuje ochranné pouzdro, dvoje sluchátka k brýlím, náhradní čiré sklo (Také s UV), návod a náhradní díly
Původní cena: 13 000Kč
V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat!
Sportovní brýle Oakley Radar Pace
Podobné inzeráty
Sportovní sluneční brýle
Sportovní sluneční brýle s výměnnými skly, nové, nepoužité, čína.
Sportovní sluneční brýle 2
Sportovní sluneční brýle, výměnná skla, pouzdro. Nové, nepoužité, čína
Nové sportovní brýle
Prodám nové sportovní brýle, nepoužívané, s tmavými skly
Sportovní brýle, nové
Prodám sportovní brýle, nové, nepoužívané
Sportovní, cyklistické brýle
Prodám nové sportovní brýle, nepoužívané