inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní stáj Svobodová

Kategorie: Koně - služby

Nabízíme docházku ke koním pro děti i dospělé, Úpořiny u Teplic.
- jezdecká školička (začátečníci - děti)
- jezdecký klub (mírně pokročilý)
- rekreační ježdění a výcvikové hodiny pro jednotlivce
- možnost sportovního ježdění pro pokročilé
- pronájem koní a pony

Dále nabízíme
- pastevní ustájení na 30hektarech pastvin
- trénink vás i vašeho koně (pravidelná účast na závodech, mistrovstvích, chovatelských soutěží)

Více info na se: parkur, drezura, pony sport, rekreační ježdění, hiporehabilitace, horsemanship, vytrvalost, všestrannost.
Sportovní přípravu vede kvalifikovaná osoba ČJF (cvičitel, rozhodčí, stavitel parkurů) atd.

Velký důraz klademe na welfare našich koní a bezpečnost jezdců.

U nás se můžete domluvit prakticky na čemkoliv.

Dále hledáme výpomoc do stáje - plnoletou osobu, která umí jezdit.
Info na email: svobodova@ nebo
Sportovní stáj Svobodová
Podobné inzeráty
venkovní ustájení v blízkosti Liberce
Nabízíme ustájení 24/7 pro někoho, kdo hledá menší stáj s kolektivem hobby jezdců a s odpovědnou péčí, která respektuje přirozené potřeby koní. Co nabízíme: - stádo cca 8 koní, - krásné letní pastviny s remízky, výhledem do krajiny, u lesa na okraji civilizace a přitom blízko do města a k MHD, - ohradníky udržované a pod proudem, - zimní stanoviště v závětří, s přístřeškem, vyhřívanou napáječkou a částečně zpevněným terénem, - dbáme na komfort koní: masky, mazání, v případě potřeby koně zadekujeme, na jaře postupný přechod na trávu a omezená pastva (posouváme ohradník = prevence schvácení), v zimě příkrmiště se sítí k dispozici non-stop na několika místech (každý kůň se v klidu nažere), koně jsou denně kontrolováni, - non-stop přístup k vodě a solnému lizu, - podávání kyblíku 1x denně v ceně, - antiparazitární režim - střídání pastvin, pravidelné odčervování celého stáda vhodným přípravkem a nových koní při příchodu, v zimě denní kydání v okolí příkrmišť, kontrolní koprologie, - k uložení věcí a krmení slouží majitelům koní maringotka / garáž, - pro tréninky k dispozici travnatá jízdárna a drezurní obdélník 20*40 se zpevněným povrchem (od jara 2023 s jízdárenským pískem), - zděná stáj se 3mi boxy a elektřinou pro případ nemoci, úrazu, veterinárního zákroku apod. - pro vyjížďky je tu velké množství lesních cest, omezeně louky, v blízkosti stáje řeka a na plavení v dobré dojezdové vzdálenosti rybník, - stáj navštěvuje kopytářka/kovář, trenér, chiropraktik, zubař, veterináři... - asistence u ošetření dle domluvy. Koho hledáme: Nekonfliktního majitele s koněm, který respektuje elektrický ohradník a není nebezpečný. Ne hřebce. Možnost a ochota brát brigády výhodou. Cena: 4.800,- Kč Nezávazná návštěva vítána. Tel. - Monika Dýcková
Boxové ustájení u Mnichova Hradiště.
Ustájení Dolní Krupá. Po dlouhé době se mi uvolnilo jedno místo na boxe. Stáj se nachází v obci Dolni Krupá u Mnichova Hradiště. - v ceně: box 3x4, podestýlka piliny, seno v sítích ( takže nonstop přísun sena). - v ceně: fanka granuli Energys na den. Možnost rozdělit na granule / musli ( v zimě mash) . Vše o dohodě. - v ceně: vyvadění/ zavádění do výběhu( chodí všichni spolu ( stado pěti koní). V zimě výběh se senem. V létě se střídají výběhy ( dosekávání trávy, nebo se prikrmi senem pokud je špatná pastva). - v ceně : asistence u kováře, popřípadě veta pokud nelze jinak. Je zde nova sedlovna, jízdárna s pískem 30x 55m. Krásné vyjížďky do místních lesu. Máchův Kraj. Možnost dojet lesem až na Bezděz. Cvičitel v místě ( drezura, parkur). Mohu i pomoci s priježděnim koně, či lonžovaní. Jedna se o opravdu malou stáj kde je naprostý klid. Žádné střídání koni, žádné střídání novych lidi. Cena ustájení 7 000kč. welcomemia@
Ustájení koní Český ráj
Nabízíme kvalitní boxové ustájení v klidném prostředí rodinných stájí se zodpovědným a příjemným kolektivem. Máme dlouholeté zkušenosti s chovem koní, které chováme již přes 20. let. Ke každému koni přistupujeme individuálně, dle jeho potřeb. Koníci jsou ve výbězích a na pastvinách rozděleni do menších skupinek tak, aby se minimalizovala možnost případných zranění. Stáj se nachází v těsné blízkosti nejvyšší hory Českého ráje – Kozákov. Příroda v okolí nabízí možnost krásných vyjížděk s úžasnými rozhledy do kraje. V ceně ustájení je zahrnuto vyklízení, podestýlka (piliny, sláma), seno min. 2x - 3x denně, solný liz, odvedení do výběhu, zavření z výběhu, nandání masek, sundání kamaší a dek, základní ošetření drobných poranění, večerní kontrola zdravotního stavu, využívání pískové jízdárny (20x60m) a travnatého kolbiště včetně skokového materiálu, výživové poradenství pro ustájené koně zdarma, sleva na naše koncentrované krmení 500 Kč/měs., ostatní služby dle dohody. K dispozici sedlovna, kuchyňka, šatna, sociální zařízení. Venkovní posezení s výhledem na jízdárnu. Možnost ubytování v našem apartmánu přímo nad stájemi. Boxy jsou vybaveny automatickými napáječkami s vyhřívacími kabely, žlaby, držáky na sůl, gumovou podlahou, vynikající odvětrání stáje pomocí samočinných, nehlučných turbín. Stáj nabízí vhodné prostředí i pro koně s dýchacími problémy, možnost krmení kvalitní bio senáží s vyšším podílem sušiny, po dohodě odborné sestavení ideální krmné dávky, dle případných zdravotních potíží Vašeho koníka, široký výběr koncentrovaných krmiv včetně bylin a krmných doplňků. Rozlehlé a druhově bohaté pastviny nacházející se na 16-ti hektarech. Velmi dobrá dostupnost stáje z Turnova (max 15 min.) či Semil (max. 8 min.). Prostorné parkoviště. Více informací na tel.: 532 210.
Příměstský tábor u koní - 30 min od HK, 15 min od RK
Stáj Olešnice pořádá příměstský tábor u koní, první týden o prázdninách. ???? Náš příměstský tábor je vhodný jak pro úplné začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé jezdce - děti budou rozděleni na vyjížďky do týmů dle zkušeností. Hlavní náplní tábora budou KONĚ. Děti si vyzkouší jak o ně pečovat, budou jezdit na vyjížďky a učit se jezdit na jízdárně, to vše pod dozorem zkušených instruktorů. Ve volných chvílích budou připravené hry, soutěže a výlety. V ceně také teplý oběd, svačina a pitný režim po celý den. Najdete nás v obci Olešnice u Týniště nad Orlicí ( 30min od HK)
Ustájení koní s překrásnou přírodou na vyjížďky
Stáj Olešnice nabízí ustájení koní 24/7 na rozlehlých pastvinách s přístřešky. Nacházíme se v Olešnici, vedle Týniště nad Orlicí (30 minut od HK). Velká výhoda ustájení u nás - koně nestojí v blátě, máme zpevněno rohožemi a koberci. Standartní ustájení zahrnuje: Velké udržované pastviny ohrazené el. ohradníkem Velké přístřešky, přes zimu nastýlané slámou Zimní výběhy, zpevněné rohožemi a koberci Dva druhy minerálních lizu Seno v sítích a malých kupičkách (tak, aby se dostalo na každého) 2x denně Každodenní místování přístřešku a ohrad, přes zimu nastýlání slámou Nandávání a sundávání masky v letních měsících Vodění koní na pastvu Večerní kontrola zdravotního stavu koní Využívání sedlovny Majiteli ustájeného koně bude v sedlovně přidělen 1x hák na sedlo, 1x hák na uzdečku, 2x box na krmivo. Ostatní služby (krmení jádrem, dekování atd. na dohodě) Skokový materiál k dispozici na louce. 30 minut od nás k dispozici 2 kryté haly k pronájmu. Možnost zapůjčení přepravníku ve stáji. V okolí překrásné terény na vyjížďky, dlouhé lesy s písčitými cestami. Více na: Cena od 3500Kč.
Docházka ke koním
Jezdecká sportovní stáj Benediktovi nabízí docházku ke koním. Vhodné pro děti i dospělé, či rekreační i ambiciózní jezdce. Lze se domlouvat individuálně. K dispozici velká písková jízdárna. Rovněž pořádame od 1.4.2023 kroužek Hobby Horsingu. Více info v mailu.