inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní taška

Kategorie: Fitness, jogging

Černá sportovní taška, dvojité dno na boty, rozměr 55 x 30, výška dna 11 cm, celková výška 35 cm
Sportovní taška
Podobné inzeráty
Sportovní taška Under Armour
Sportovní taška, značky Under Armour, úplně nová s visačkou, černá barva. Rozměry 60x25x25. Pouze osobní odběr v J.Hradci, žádná dobírka. PC 1199kc, nyní 600kc
Nová sportovní taška Head Tour Team Club Bag
Malá sportovní taška Head Tour Team Club Bag s hlavní velkou komorou, přední kapsu na zip a nastavitelnými ručními popruhy. Její velkou výhodou je skladnost, i proto je skvělou doplňující taškou k ostatním, kdy vám zaručí skvělou flexibilitu.
Taška na cvičení - jednou použitá
Taška na cvičení zn. Domyos, původní cena 750 Kč, prodám za 350 Kč, použita 1krát (nevyužiji)- top stav. Osobní odběr Zdiměřice (Jesenice u Prahy) + okolí, popř. zásilkovna.
Fitness taška pro děti
Prodám fitness tašku pro děti od značky Kipsta. Taška se může používat jak do tělocviku ve škole, tak také do fitka. Důvod prodeje je, že je mi taška už malá. Objem tašky : 20 l
SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR - sportovní hodinky GPS
Suunto Spartan Trainer Wrist HR jsou multifunkční sportovní hodinky s GPS a vestaveným snímačem srdečního tepu. Hodinky jsou v TOP stavu, málo používané, bez škrábanců. - rozměry 46 × 15,7 mm resp. 46 × 14,9 mm váha 56g resp. 66g - barevný displej - voděodolnost 50m - tělo z polyamidu (Steel a Gold má ocelovou lunetu) - sklíčko - minerální krystal (Gold, Steel), resp polyamid - výdrž akumulátoru až 10 dní Funkce a ovládání snadné ovládání přehledný displej hodinek Spartan nastavitelné sportovní módy v hodinkách - běh, cyklistika, plavání, turistika a další sporty celkem 80 sportovních režimů (nelze však vytvářet vlastní aplikace) funkce pro triatlon HR zóny pohodlné měření tepu na zápěstí Valencel (technologie světového leadera) využití mobilní aplikace a portálu Movescount 24/7 sledování aktivity Suunto Movies (komentovaná 3D trasa ve videu) v mobilní aplikaci zobrazování oznámení mobilních zařízení podpora pro trenéry podpora kadence s POD, podpora měření výkonu konfigurovatelné sportovní grafy ve sportovních modech Navigace přesný GPS modul pro měření vzdálenosti, tempa a nadmořské výšky výdrž akumulátoru při zapnutém GPS 10-25 hodin drobečková navigace po předem navržené trase a navigace zpět po trase výšková navigace (po naplánované trase) možnost využití celosvětových sportovních „tepelných map“ ()
Cestovní taška
Cestovní sportovní taška