inzerce, prodej, prodám, bazar

Šrouby z Ducato Boxer Jumper

Kategorie: Dodávky

Šrouby na kola
Šrouby z Ducato Boxer Jumper
Podobné inzeráty
Kryt+blikač zpětného dlouhého zrcátka Boxer, Ducato, Jumper
Kryt + blikač zpětného dlouhého zrcátka Boxer, Ducato, Jumper Kryt zpětného zrcátka vnějšího dlouhého Ducato, Jumper, Boxer do roku 06 pasuje na 111 modelů vozidel Popis: Vnější zrcátko + ukazatel směru Auto: Fiat Ducato III Citroen Jumper II Peugeot Boxer II Rok výroby: modely vyrobené od roku 2006 Barva krytu: černá Barva ukazatele směru: bílý odstín + oranžová vložka žárovky Žárovka: W5W / WY5W / W16W / WY16W (není součástí dodávky)
Levé a pravé pevné okno křídlových dveří Jumper/Ducato
Levé a pravé pevné okno křídlových dveří - Citroen Jumper / Peugeot Boxer / Fiat Ducato (L1H1-L4H3) | 180° NOVÉ - Cena je za kus. teg: Obytňak, dodávka, ducato, jumper, boxer, vestavba z dodávky, karavan, více v mém profilu.
Magnetické záclony kabiny řidiče
Magnetické záclony kabiny řidiče - Citroen Jumper / Peugeot Boxer / Fiat Ducato - teg: Obytňak, dodávka, ducato, jumper, boxer, vestavba z dodávky, karavan, více v mém profilu.
PRODÁM POLOHOVACÍ TROJSEDAČKU Z PANORAMA DUCATO BOXER JUMPER
Prodám jednu zadní řadu trojsedaček vyndané z úplně nového vozu. Jedná se o luxusnejší verzi sedaček, polohovatelné, do podlahy se šroubují. Tak jdou dát bez problémů kamkoliv. Jinak jsou z Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper . Jsou z verze bus 6/9míst. Zvýhodněná cena 16000kč. Sedačka je vhodná i na předělání na řidičovou a spolujezdcovou jedno sedačku. Mám i jine varianty- viz ostatní inzerce. 1x červená Ducato facelift, 1x Černá Ducato model 2020 Celé opěradlo sklápěcí. 2x černá boxer model od 2006. V případě zájmu pouze volejte 10-19h na tel. 666 713 děkuji. ....... Většinou Pěkný stav neroztrhané, stačí pouze vyčistit, jsou zaprášené od skladovaní. ...... Mám i origo pásy do zadní řady včetně pevnostních tyčí přes okna. Viz další inzerát. Universální sedačka s pásy Trojsedačka Trojsedák Třísedačka Třísedak 3sedák Zadní řada Lavice pro tři Trojlavice Třílavice 3místná 3-sedák 3-sedačka 3-místná Troj sedačka Troj sedačky Troj sedacka Troj sedacky Troj sedaky Troj sedáky Třísedačky Trojsedáky Třísedáky Troj-sedačky Tří-sedáky
Zadní světla boxer,Ducato,jumper
Zadní světla Fiat Ducato Citroen Jumper Peugeot Boxer 200,- Kč /ks Kompletní světla
Zadní vrata boxer,Ducato,Jumper
Prodam zadní vrata na boxer,Ducato,jumper