inzerce, prodej, prodám, bazar

Stagg VN 4/4

Kategorie: Smyčcové nástroje

Prodám tyto housle.
Nepoužívané. Je třeba vyměnit struny.
Pouze osobní odběr
Volat tel.
Stagg VN 4/4
Podobné inzeráty
Prodám elektrické housle Stagg 4/4
Prodám elektrické housle Stagg, jsem druhý majitel, ale nehrála jsem na ně ani jednou. S pouzdrem, smyčcem a popruhem na pouzdro. V případě zájmu prosím spíše pište do odpovědi na inzerát, popřípadě SMS, ne vždy stíhám brát telefon.
Stagg - Pouzdro na 3/4 elektrický kontrabas
Pouzdro na elektrický kontrabas pro velikost 3/4. Polstrovaný, uvnitř hebký, přihrádka na smyčec, antireflexní proužek. Původně je z příslušenství kontrabasu model Stagg EDB-3-4. Na jiné modely či třeba i jiné použití (třeba didgeridoo apod) rád přeměřením. Je jako nový, nebyl nikdy použit, jen ležel ve skříni. Foto ilustrační. --- Balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS / DPD za 139 Kč. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.
Elektrické housle Stagg 4/4
Nabízím elektrické housle modelu STAGG EVN X 4/4 MBK. Housle jsou vhodné pro začátečníky, jsou seřízené a jako nové. Součástí houslí je tvrdé pouzdro se zavíracím úložným prostorem pro kalafunu, se sluchátky a popruhem pro nošení na zádech. Menší vadou je uvolnění suchý zip, který drží krk houslí. Možné je jenom osobní předání, lze provést v rámci Plzeňského kraje, popřípadě Prahy. Zájemci prosím pište na e-mail: aneta11vlkova@, nebo pošlete zprávu na uvedené číslo.
Stagg elektrické housle 4/4
Jako nové, nevhodný dárek. Plně funkční. Pouze v pouzdře se utrhlo poutko na krk (viz foto). V ceně samozřejmě smyčec, pouzdro, kabel.