inzerce, prodej, prodám, bazar

stahovací prádlo

Kategorie: Spodní prádlo

prodám stahovací kalhotky vel.M.Kalhotky jsou určené na dlouhodobé celodenní nošení po liposukci břicha a boků.Velikost je vhodná pro obvod pasu cca 75-80cm.Kalhotky jsou na bocích na zapínání na zip,v rozkroku se zapínají na háčky a lze je běžně prát,poměrně rychle schnou.Můžu přidat i druhé kalhotky za 100kč na střídání.Kalhotky je možné nosit i jako jen stahovací pod šaty,ale jsou opravdu hodně těsné,což mají být.
stahovací prádlo
Podobné inzeráty
Stahovací / tvarovací spodní prádlo /kalhotky vel. M
Body shaping stahovací/tvarovací spodní prádlo/kalhotky ve velikosti M, odpovídá vel.38-40. Zcela nové, nikdy nepoužité. Mezi nohavicemi praktický otvor, nemusí se svlékat. Toto je kompletní stahovací prádlo, začíná pod prsy a tvaruje postupně celou postavu až do půlky stehen. Podívejte se i na mé další inzeráty (kliknutím na jméno). Prosím pište sms nebo email.
Sexy krajkové prádlo - trojdílné
Krajkové prádlo - tři díly. ♠ velikost - S ♥ Barevné varianty - bílá Cena je za kus. Jedná se o prádlo 2.jakosti! Dotazy pouze do zprávy. Prádlo je NOVÉ. Osobní odběr je možný ve Zlíně nebo zašleme přes Zásilkovnu za 84 Kč ( pojištění, balné a poštovné ). Při odběru více kusů se platí jedno poštovné. Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 Kč.
Stahovací / tvarovací kalhotky / spodní prádlo vel. M
Body shaping stahovací/tvarovací spodní prádlo/kalhotky ve velikosti M, odpovídá vel.38-40. Nepoužívané, jen vyzkoušené. Podívejte se i na mé další inzeráty (kliknutím na jméno). Prosím pište sms nebo email.
Prodám prádlo
Prodám prádlo ,podprsenka 80/B kalhotky 36/38.Prádlo je nové ,nenošené 1 ks podprsenka 2 ks kalhotky.cena300 + 65 poštovné pošta/balíkovna
Funkční prádlo Klimatex 146 vel.
Dobrý den, prodám funkční prádlo černo - modré. Velikost 146. PC 500,- Prodám za 300,-. Prádlo je úplně jak nové . Syn ho měl na sobě max. 2x.
Termo prádlo Blue fly vel. 122-128
Dětské funkční prádlo Termo Duo. Dvouvrstvé funkční prádlo vhodné do chladnějšího období. Vhodné jako první vrstva při všech zimních aktivitách i pro běžné nošení. Pružný, přiléhavý, antibakteriální materiál, Prodloužený zadní díl. Osobní odběr Havířov nebo přes Zásilkovnu.