inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará borlice, lesní roh, Furst pless, trumpeta, Německo

Kategorie: Dechové nástroje

Stará borlice, lesní roh, Furst pless, hudební myslivecký nástroj, trumpeta
Původ Německo.
průměr 12cm, D-33cm

Osobní převzetí vítáno! S možností vyzkoušení.
Stará borlice, lesní roh, Furst pless, trumpeta, Německo
Podobné inzeráty
Borlice (Lesovka) Nová se zárukou SUPER CENA
BORLICE B-ladění se zárukou od Německého dodavatele ,s originál pouzdrem, nátrubkem a s dolaďovačem průměr korpusu 125 mm,cena 2500.-kč Srovnatelná s výrobkem Borlice AMATI a Jiráček 4490.-kč ale za 1/2 cenu! vše možno zaslat dobírkou s možností vyzkoušení. HRAJE SUPER !!!
BORLICE NOVÁ B-ladění Povelky (DÁREK PRO MYSLIVCE)
Vhodný dárek pro Lesní společnosti a myslivce BORLICE JE NOVÁ ,B-ladění se zárukou 24 měsíců s originál pouzdrem, nátrubkem a s dolaďovačem průměr korpusu 125 mm,cena 2500.-kč Povelka nová (délka 31 cm) lakovaná s niklovaným náústkem 400.-kč viz foto možno zaslat dobírkou.PPL.
LESOVKA- BORLICE a Povelka ,B-ladění se zárukou
Vhodný dárek pro Lesní společnosti a myslivce BORLICE JE NOVÁ ,B-ladění se zárukou 24 měsíců s originál pouzdrem, nátrubkem a s dolaďovačem průměr korpusu 125 mm,cena 2500.-kč Povelka nová (délka 31 cm) lakovaná s niklovaným náústkem 400.-kč viz foto možno zaslat dobírkou.
BORLICE NOVÁ Lesovka VÁNOČNÍ DÁREK PRO MYSLIVCE)
BORLICE JE NOVÁ se zárukou 24 měsíců s originál pouzdrem, nátrubkem a s dolaďovačem průměr korpusu 125 mm,B-ladění cena 2500.-kč stejná jako Lídl nebo Amati ale za poloviční cenu Hraje SUPER!!! Vhodný dárek pro Lesní společnosti a myslivce viz fota možno zaslat dobírkou.
Stará trumpeta
Stará trumpeta viz fotky
LESNÍ  ROH
Parforce Horn, priemer 35cm, komplet s kufrom a nátrubkom. Aj malá borlice/lesnice - 12,5cm.