inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará mlátička + další stroje pro zpracování obilí

Kategorie: Zahradní technika

Nabízíme starou mlátičku, jejíž stav je bez jediných problémů, žádný červotoč či plíseň.
Mlátička je z poloviny 19.století a naposledy byla použita v roce 2001. Jedná se o kompletní technologii mlácení obilí - sekačka klasů - mlátička - stroj na slámu.
Stará mlátička + další stroje pro zpracování obilí
Podobné inzeráty
Mlátička Kovařík , fukar , secí mašina
Prodám mlátička obilí Kovařík (ještě před s pojením s Wichtrlem), fukar obilí,rezačku píce a secí válečkovou mašinu. Vše je funkční a v dobrém stavu.
Nerezový profesionální odpeckovací a drticí stroj DOP-02
Nabízím k prodeji nový celonerezový profesionální odpeckovací a drticí stroj DOP-02 s univerzálním použitím: Odpeckování : slouží jak k mechanickému oddělení pecek z ovocných výpalků, které vznikají před nebo během procesu pěstitelského pálení, ale také je ideální pro čerstvě sklizené meruňky, švestky, ryngle, třešně, višne a mirabelky. Drcení ovoce, zeleniny: Zpracování ovoce, zeleniny je zajištěno tzv. předsekávacím nožem a řezným talířem s 5ti noži. Parametry: Je kompletně vyroben kompletně z nerezové oceli AISI 304, svařen v ochranné atmosféře, kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje hygienický a rychlý provoz, pěkný vzhled. Motory stroje DOP-02 380V o výkonu 1,5 kW (2,2kW) zajišťují vysoký výkon s kapacitou od 1200 Kg/hodinu. Motory jsou oboustranně opatřeny gufery. Zajištění proti nechtěnému zatečení šťáv je provedeno labyrintem s odstřikovacím talířem. Rozměry výška 100 cm , s násypkou 120 cm, výška nádoby 50 cm, násypka průměr 38 cm, váha cca 45 kg. ZÁRUKA 24 měsíců Doprava zajištěna VIDEO odpeckovače výpalků: VIDEO odpeckovače švestek (testování v menší variantě): Ceny jednotlivých modelů: DOP-02 1.5kW Drtič+opeckovávač+ frekvenční měnič - 17990,- DO-02 1.5kW Drtič ovoce - 12490,-
Třídička zeminy TR8 součástí přívěsného vozíku do 750kg
Prodám Třídičku zeminy TR8. TŘÍDIČ ZEMINY TR8 (kompletní sestava S1 + TR2) Třídička zeminy S1 (třídič, přesívač, katr hlíny) je součástí speciálně vyrobeného přívěsného vozíku pro tento typ účelu TR2 do 750kg se schválenou silniční homologací, je to pouze náš schválený přívěsný vozík pod názvem TR2. !!!Třídič TR8 nelze použít na běžný typ přívěsného vozíku!!! Tak je možné jej přemísťovat za osobním autem, čtyřkolkou nebo malotraktorem.  Přesitá hlína určena na srovnání pozemku, do záhonu, atd. Výhodou tohoto typu vibračního stroje je, že nemusíte přesitou hlínu odvážet z místa přesívání, ale stačí se strojem kousek popojet a tím ušetříte spoustu času a přetřídíte více hlíny. Odpadní materiál buď nechat volně padat vedle překatrované hlíny, a pak jej nakladačem naložit. Nebo nechat volně padat do přívěsného vozíku či koleček. Není tak potřeba gumového dopravního pásu a ušetříte si nervy s jeho údržbou. Hlínu třídí tak rychle jak ji stíháte doplňovat, síto se běžným provozem neucpává. -Jedno sítový s možností dopnutí. -Vibrační síto má oka o velikosti 14x14mm, standardně nejvíce užívané. Vibrační motor VIBROS 400V, 0,27kW včetně zástrčky 400V 16A 5kolík.  Parametry přívěsného vozíku: TR2 (nosič nářadí). Celková délka přívěsného vozíku včetně stroje 2730 mm Celková šířka stroje  včetně přívěsného vozíku 1930 mm Zesílená náprava, kola 13. Kompletní osvětlení technologií LED 12V.  Zakázková výroba: doba výroby 2 až 4 měsíce i více, dle nasmlouvaných zakázek před Vámi. Za příplatek se dá výroba uspíšit 1 až 2 měsíce. Odkaz na video YOUTUBE: !!!Elektrocentrála není součástí nabídky!!! Reálná návratnost 3 - 5 měsíců. Tato třídička zeminy je určená převážně pro stavební firmy, zahradnictví, půjčovna nářadí, zemědělcům, samozřejmě na menší i větší zahradu, pozemky. Jednoduše zapřáhnete za kouli za osobním nebo dodávkovým autem a frčíte s řidičákem skupiny (B). Stroj je vyroben s předimenzovaného materiálu, tudíž velmi odolný a pokud se náhodou něco ve sváru utřepe, nebudem si nic nalhávat, je to stroj vysoce vibrační, tak i laik pochopí, že se to stát může. Ale na druhou stranu jde vše bezproblémově opravit či přivařit. Motor je na 400V zátěžový, s velmi malou spotřebou el. energie 0,27kW Třídič zeminy lze taky pronajmout, krátkodobě i dlouhodobě odkaz: Před zahájením výroby je třeba zálohovaná úhrada na materiál na účet. Doklad o provedení práce samozřejmostí. !!!Prosím veškeré dotazy psát pouze v mailové podobě, aby jsme předešli nedorozumění!!!
Benzinový motorový zahradní drtič-štěpkovač VIKING gb 460 c
Prodám benzínový zahradní motorový drtič-štěpkovač větví VIKING gb 460 c. Parametry: Max. průměr větví mm 75 Jmenovitý výkon ot./min 6,6 kW / 9,0 PS 2,800 Řezný nástroj Multi-Cut 450 Hmotnost stroje kg 78 Rozměry (d/š/v) cm 108 x 89 x 137 stroj téměř nepoužívaný, po tecnické prohlídce, výměně náplní a nabroušení nože. Na kanále YOUTUBE je znázorněná práce stroje. Stroj nabízím za 27.000 Kč, při rychlém jednání možná sléva. Cena nového stroje dnes STIHL gb 460 c(se slabším motorem) je něco pod 60.000 Kč.
Nerezový drtič ovoce, šroťák MODEL DO-01
Nabízím k prodeji nový celonerezový drtič pro drcení ovoce a zeleniny. Drtič je rychlým a především výkonným pomocníkem zahrádkářů,sadařů i vinařů. Parametry: Je kompletně vyroben kompletně z potravinářské nerezové oceli, svařen v ochranné atmosféře, kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje hygienický provoz, pěkný vzhled. Zpracování ovoce, zeleniny je zajištěno tzv. předsekávacím nožem a řezným talířem s 5ti noži. Motory drtiče DO-01 380V o výkonu 1,1 kW nebo 1,5kW zajišťují vysoký výkon s kapacitou až 800 -1200 Kg/hodinu. Motory jsou oboustranně opatřeny gufery. Zajištění hřídele je provedeno labyrintem s odstřikovacím talířem. Rozměry výška 70 cm , s násypkou 90 cm, výška nádoby 40 cm, násypka průměr 27 cm, váha cca 25 kg. ZÁRUKA 24 měsíců Doprava dobírka ČR -325,-Kč, SK - 17 Euro, . VIDEO DRTIČE: Ceny jednotlivých modelů: DO-01 nový motor 380V nebo 220V - od 9990,- NOVINKY 2021: Náš dosavadní úspěšný model drtiče DO-01 určený pro drcení a následné moštování ovoce, zeleniny , bude možné doplnit o příslušenství, které z tohoto modelu vytvoří víceúčelový přístroj, který umí nejen drtit, ale i ovoce odpeckovat. Lze použít jak pro meruňky, švestky, ryngle a mirabelky, ale také třešně višně. cena od 14 490,- Zde se můžete podívat na video z testování:
štípačka dřeva, štípání, dřevo, zpracování dřeva
Prodám Štípač dřeva, je vybaven výkonným elektrickým motorem o výkonu až 4000 W a hravě si poradí se špalky až do délky 66 cm a průměru až 40 cm. Díky výkonnému motoru dokáže štípačka vyvinout tlak až 18 tun. Doba štípacího cyklu je u této štípačky skvělých 5 sekund. Stroj obsahuje mechanické ovládání pro manipulaci s pístem. Toto ovládání má výhodu v tom, že se nemusí čekat až píst dojede do konce, ale jde přizpůsobit velikosti řezu. Výhoda pro řez menších špalků. Štípač je vyroben z masivní konstrukce a je tak jisté, že vám budou sloužit ještě řadu let. Výhodou je zejména jednoduchou obsluhy, údržbu a dobré zpracování. Se štípačkou dříví se díky jejím kolům snad manipuluje, můžete ji umístit přesně tam, kam potřebujete. Nová ihned k odběru, tel