inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré brusle

Kategorie: Ostatní zimní

Prodam staré brusle.
Staré brusle
Podobné inzeráty
Dětské sáňky, saně. Staré, moc pěkné, dekorace.
Staré, poctivé dětské sáňky., asi 60, nebo 70 léta a moc pěkný stav. Vhodné i jako pěkná dekorace. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
staré /retro / zimní sportovní vybavení
1. staré dřevěné lyže včetně historických holí, retro pruživńové vázání kandahár, stav dle fota, 1000,-- 2. retro dřevěné běžky, 600,-- 3. staré, klasické dámské bílé /snad i kožené/ brusle, spíše jako dekorace, ale po úpravě i k použití, cena za kus 90,-- 4. retro hokejové hole /hokejky/ včetně brankářské, cenu nabídněte
Rostoucí brusle na led vel. 18,5-21
Dobrý den, prodám rostoucí brusle na led, vynikající věc, nekupujete pořád dokola brusle jen si je zvětšíte dle velikosti.
Brusle rostouci 35 az 39
Perfektní stav (původní samolepka na noži viz foto)-teplé a pohodlné. Záložní brusle...syn používal druhé brusle. Původní cena 2300Kc. Prvotní kontakt prosím přes email.
Prodám lyže, lyžáky, brusle,...
Prodám lyže 170 cm, boty přeskáče vel 9, brusle a brusle online vše vel 9. Vše za 500 kc, jednotlivě za 200 Kč. Končím se sportem
Staré sáňky & lyže
Prodám staré dřevěné sáňky a dvoje staré, historické (cca. 40tá a 70tá léta) lyže + hůlky + vázání. Cena: Sáňky - 500,-Kč Lyže - za každé lyže 500,-Kč, tzn. celkem za oboje lyže 1000,-Kč Více informací na e-mailu či telefonu.