inzerce, prodej, prodám, bazar

stare hodinky

Kategorie: Sběratelství

vid foto..cenu ponuknite.. posta packeta alebo pošta...
stare hodinky
Podobné inzeráty
Pánské hodinky Ball - Engineer III Legend II
Pánské hodinky : Ball - Engineer III - NM2126C-S5C-BE2 - Engineer III Legend II (Rainbow) Prodám kus ze své sbírky. Minimálně používané. Specifikace : Limitovaná edice 1000 ks. Průměr 40mm Pánské hodinky Ball Engineer III Legend II NM2126C-S5C-BE2 mají nadčasový sportovněelegantní vzhled. Safírové sklíčko zajistí nedotknutelnost po celou dobu nošení v podobě čistoty skla bez jakýchkoliv škrábanců. Čistota a hladkost skla přirozeným způsobem nechává vyniknout detaily v číselníku a hodinky jsou i díky tomu po celý čas nošení podstatně lépe čitelné. Tento model je osazen švýcarským strojkem Ball calibre RR1101-C, který disponuje slušnou rezervou chodu 42 hodin, což v praxi např. znamená, že pokud hodinky odložíte v pátek večer na stůl a jsou plně nataženy, ještě v neděli ráno Vám jdou a drží přesný čas. Setrvačka stroku disponuje 28.800 polokmity za hodinu, čímž je docílená minimální denní odchylka i při denním nošení na ruce (tzv. polohové chyby mechanických hodinek). Tento strojek je certifikován na maximální možnou přesnost a to certifikátem COSC Chronometer. Automatické (mechanické) hodinky takto označené mají povolenou diferenci max. -4 / +6 vteřin denně. V praxi ale tento strojek vykazuje přesnost vyšší a to kolem +2 vteřin denně. A podíváme-li se do historie značky Ball, tak to byla právě tato značka, která vynalezla a přišla první s certifikací přesnosti strojků, dnes nazýváno COSC Chronometer. Nastavování datumu a času zde máme šroubovací korunkou, což je jeden z nejlepších systému v hodinářství na utěsnění tohoto externího spoje. Zašroubováním korunky docílíme ideální nepropustnosti i velkého tlaku vody. Současně nám zašroubovaná korunka chrání strojek před prachem a mikroprachem. Zvětšovací sklíčko na datumem zajistí skvělou čitelnost datumu i za šera. Tento model hodinek Ball disponuje s opravdu úžasnou schopností deaktivovat případné magnetické pole až do síly 80 000 A/m. Díky tomuto nedojde k případnému zmagnetování součástek v hodinkách v případě těsné blízkosti elektronických přístrojů, které kolem sebe vytváří magnetické pole (mobilní telefony, tablety atd.). Hodinky jsou tak stabilně spolehlivé a stále přesné. Hodinky jsou připraveny čelit nárazům až do síly 5 000 Gs, vydrží tedy případné nechtěné nárazy během nošení nebo i nechtěný pád z výšky až 1 metru. V krátkosti lze říci, že tyto hodinky jsou na velmi vysoké technické úrovni a svým designem budou krásné ještě za desítky let. Jedná se tedy o generační záležitost, která se bude předávat z generace na generaci. Právě proto je mnoho těchto prestižních hodinek zdobeno rytinou, čímž se sentimentálně personifikují.
AGASSIZ 1880 luxusní švýcarské náramkové / kapesní hodinky
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky AGASSIZ 1880 BEDFORD A.A. o průměru pouzdra 48 mm (s korunkou pro natahování 52 mm). Švýcarská produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 140 let starý), švýcarský, hodinový strojek značky AGASSIZ, vyroben pro soukromou americkou společnost BEDFORD A.A., plně osazen kameny (16 rubínů), původně ze zlatých, kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra pro náramkové hodinky z chromovaného niklu. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Velice unikátní na těchto hodinkách je zachování původního porcelánového číselníku, který byl vyčištěn. Také nádherné, decentní hodinové ručičky jsou původní - modřené žíháním v plameni. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo zašlých a dávno minulých časů, které žádné novodobé hodinky nemají. Hodinky byly vyrobeny na zakázku v roce 2022 pouze v jednom kuse. Lze je tak považovat za nové a nenošené. Jedná se o originální a jedinečný kus, který nemá nikdo jiný a budete ho mít jen vy. Plně funkční a drží přesný čas. Pouzdro hodinek má průměr 48 mm s délkou od řemínku k řemínku 70 mm. Výška pouzdra je 14 mm. Rezerva chodu po natažení je cca 30 h. K hodinkám dávám také kvalitní, nový řemínek z kůže o šířce 22 mm a novou, dřevěnou, lakovanou krabičku na hodinky. Dávám 3 týdny záruku vrácení peněz v případě, že nebudete spokojeni. Cena je velmi přátelská, tak neváhejte a nakupujte. Při platbě předem, doprava zdarma. HISTORIE SPOLEČNOSTI AGASSIZ: Georges Agassiz založil v roce 1876 ve městě Saint-Imier a Ženevě švýcarskou hodinářskou společnost Agassiz Watch Co., Fabr. D'orlogerie du Vallon. Jeho otec Auguste Agassiz (15. dubna 1809 - 25. února 1877) s pomocí svého bratra Louise Agassize provozoval již od roku 1832 v Saint-Imieru hodinářský obchod. Louis Agassiz se brzy přestěhoval do Ameriky. 25. února 1833 založil společně s Henri Raiguelem a Florianem Morelem společnost Raiguel Jeune & Co., společnost pro výrobu a prodej užitkových hodinek. Poté, co Henri Raiguel opustil společnost v listopadu 1838, společnost obchodovala pod názvem Agassiz & Co. Agassiz vyvážel hodinky do USA. Poté, co Florian Morel odešel ze společnosti 31. prosince 1846, byl jediným vlastníkem společnosti Auguste Agassiz. Díky stálému úspěchu dokázal položit finanční základ pro novou značku hodinek - Longines. Ale to už je jiný příběh, když v dubnu roku 1886 společnost přebírá Agassizův synovec Ernest Francillon.
Vojenské sumky staré 2 ks značené - KLATOVY 1956
Kupujete to co vidíte. Poštovné 100 Kč. Platba předem. Platbu očekávám do 3 pracovních dnů. Možné i osobní převzetí. Nebo na výměnu za staré kapesní hodinky, náramkové natahovací hodinky např. zn. PRIM, staré mince, staré bankovky, staré pohledy, zlaté a stříbrné věci např. pudřenky, tabatěrky, příbory, šňupky, razidla, rtěnky, hřebeny, zrcátka, nádoby, nádobí, dózy, prstýnky, náramky, řetízky atd. a staré hračky, medaile, řády, pečetidla, vyznamenání, zdobené věci, atd.. PODÍVEJTE SE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY!!!!!
Rotary Editions 500
Prodám asi 2x nosene hodinky Rotary Editions 500. Hodinky jsou automatické (mechanické) se samonátahem ve formě skeletonu (je vidět strojek)- Hodinky prodávám tak jak jsou na fotce - bez pásku - použili jsme ho na druhé které máme. Tyto hodinky byly na ruce cca 2x. Poté jsme využili pásek na druhé které máme a od té doby leží uskladněné. Koupeny za 14990. Prodávám samotné hodinky - kde mám krabičku netuším, ale za pravost ručím. Hodinky jsou prakticky jako nové - viz detailní fotky. Mohu poslat i video jak jdou. Za funkčnost, pravost atp ručím - viz hodnocení prodejce. Posílám v den připsání peněz na účet kvalitně zabalené proti poničení. Případně možné osobní předání Praha 1.
Panenky 42 ks  -  39 ks 20 cm veliké a 3 větší
Komplet 8500 korun. Kusově 400 korun a ta největší 650 korun. Kupujete to co vidíte. Poštovné 400 Kč. Platba předem. Platbu očekávám do 3 pracovních dnů. Možné i osobní převzetí. Nebo na výměnu za staré kapesní hodinky, náramkové natahovací hodinky např. zn. PRIM, staré mince, staré bankovky, staré pohledy, zlaté a stříbrné věci např. pudřenky, tabatěrky, příbory, šňupky, razidla, rtěnky, hřebeny, zrcátka, nádoby, nádobí, dózy, prstýnky, náramky, řetízky atd. a staré hračky, medaile, řády, pečetidla, vyznamenání, zdobené věci, atd.. PODÍVEJTE SE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY!!!!!
Fotky námět 2. světová válka 98 ks
Kupujete to co vidíte. Poštovné 150 Kč. Platba předem. Platbu očekávám do 3 pracovních dnů. Možné i osobní převzetí. Nebo na výměnu za staré kapesní hodinky, náramkové natahovací hodinky např. zn. PRIM, staré mince, staré bankovky, staré pohledy, zlaté a stříbrné věci např. pudřenky, tabatěrky, příbory, šňupky, razidla, rtěnky, hřebeny, zrcátka, nádoby, nádobí, dózy, prstýnky, náramky, řetízky atd. a staré hračky, medaile, řády, pečetidla, vyznamenání, zdobené věci, atd.. PODÍVEJTE SE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY!!!!!