inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré notové zápis a texty

Kategorie: Noty, texty

Staré notové zápisy. Skladatelé: Dvořák, Kmoch, Vačkář, Vejvoda, Dunajevskij, Poncar, Kovářík, Petržilka, Vacek, Valdauf a další. Foxtroty, evergreeny, populární melodie. Scott Joplin. Německé písně i slova.
Staré notové zápis a texty
Podobné inzeráty
Notové partitury
Prodám za symbolickou cenu staré notové partitury Carmen - G. Bizet, Smetana. Pro sběratele.
Notové party
Prodám notové party pro malou dechovou hudbu i celé orchestry. Foto je pouze ukázka. Notových partu jsou stovky. Převážně krásně ručně psané. Některé skoro 100 let psané.
Notové sešity
Notové sešity, ceny uvedeny na fotce
Prodám 262
prodám staré notové texty, brožurky na tanga z první republiky, cena dohodou + poštovné, foto v příloze
3 exkluzivní notové publikace pro housle a klavír
Nabízím exkluzivní, jedinečné, staré publikace notových partů vážné hudby pro sólové housle s doprovodem klavíru, ve 3 vázaných knihách, viz foto. Jde celkem o 31 koncertních a salónních kompozicí, seznamy jsou k dispozici na 2. fotu. Editoři Universal Edition Wien- Leipzig, Braunschweig-Henry Litolf´s Verlag a Simrock Volks-Ausgabe. Všechny 3 jsou ve velmi dobrém stavu, vypadají jako nové, nepoužívané. K tomu přikládám samostatné 3 houslové party téhož repertoáru, na samostatných sešitech, ale ty již vykazují známky používání, zvláště obálka prvního sešitu nese stopy po vylité kávě nebo čaji. Obsah je však ve všech 3 sešitech naprosto dobře čitelný.
notové sešity - cena za kus
Praktická škola hry na housle:Jan Malát-sešit 2 Valse triste pro housle: O.Nedbal Grieg - lyrické skladby - piano Taneční hodina - Leopold Korbelář - klavír Čajkovskij -Album pre mládež - pianoforte Sonatiny a ronda - Clementi Dusík - piano Světová klavírní hudba II Vratislav Petr Černík-Antilíbeznosti - klavír Sborník skladeb pro dětské pěvecké sbory