inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré obrazy

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám staré obrazy viz foto.Krajina 65*71 500Kč,Vlčí mák 55*65 podepsaný Konečný 500 Kč
Staré obrazy
Podobné inzeráty
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Obrazy
Staré obrazy - litografie Kolekce obrazů s církevní tématikou. Jedná se o staré obrazy provedené litografickým tiskem v původní paspartě a rámu, rozměr obrazů je 80x55 cm celkem 7 ks. Cena je uvedena za 1 obraz. Při prodeji celé kolekce najednou sleva dle následné dohody.
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy. Dva obrazy o velikostí 41x41cm. Barva odstín vínová, rám zlatý.
2 nástěnné obrazy - nové, v originálního obalu
Prodám 2 obrazy k zavěšení na zeď s dekorativními kavárenskými motivy (swing). Rozměry: 40 x 30 x 3 cm. Bezvadný stav, ještě v původním, neporušeném obalu. Za oba obrazy celkem 299 Kč.
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň - učitel, malíř, ilustrátor a scénograf z Českého Těšína. Obrazy abstrakce, olej o rozměrech š-45cm v-62cm. Cena 3900 Kč/ks.