inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré zvukové karty - Sound Blaster

Kategorie: Zvukové karty

Prodávám staré zvukové karty v nálezovém stavu, demontované funkční, bez garance - viz foto.
Zvuková karta Sound Blaster Creative CT4670, 5.1, PCI
Zvuková karta C-Media, CMI8738-6CH, 5.1
Cenu nabídněte.
Staré zvukové karty - Sound Blaster
Podobné inzeráty
Creative Sound Blaster AE-9
Prodám kompletní balení zvuková karta do počítače Creative Sound Blaster AE-9 recenze zde Technické parametry Zvuková karta pro náročné hráče počítačových her Prémiová zvuková kvalita 384 kHz / 32-bit Duální sluchátkový zesilovač Xamp Blaster Acoustic Engine Sound pro využití speciálních zvukových funkcí (+ možnost individuálního nastavení) Sound Blaster Surround pro jedinečný prostorový zvuk Připojení k základní desce přes PCIe slot Herní radar Scout Prostorový zvuk a mobilní radar Scout Sound Blaster AE-9 využívá speciální engine nesoucí název Blaster Acoustic Engine Sound. S jeho pomocí můžete aktivovat například funkci 3D prostorového ozvučení a volně nastavovat jeho intenzitu. Pro hráče akčních first person stříleček pak engine obsahuje funkci Scout. Jde o mobilní aplikaci, která vám na obrazovce chytrého zařízení zobrazí radar s polohou nepřátel. Rozhraní: PCIe Dynamický rozsah: 129 dB Vstupy a výstupy: 1 × optický vstup a výstup TOSLINK 1 × 3,5mm zadní výstup 1 × 3,5mm středový/subwoofer výstup 1 × ACM Link 1 × 6kolíkový konektor PCI Express (PCIe) sběrač (nutný pro ACM) 2 × RCA (L/P) přední 1 × 3,5 mm vstup mikrofonu (mono) 1 × 3,5 mm HP výstup (3 póly) 1 × 6,3 mm HP výstup (3 póly) Kompatibilní operační systémy: Windows 10, 8.1, 8, 7
Sound Blaster CT-1350B 2.0 C/MS Upgrade
Prodám čipy pro doplnění staré zvukové karty Sound Blaster na verzi 2.0.Čipy jsou určené pro starou zvukovou kartu CT-1350B, viz obrázek dále. Verze GALu je určena pro všechny karty Sound Blaster 2.0 plus CT1336A. Více je uvedeno zde: nebo Po nainstalování otevřít CMS jumper - plug and play.
Zvuková karta Creative Sound Blaster Audigy SB0570 ⭐
Nabízím starší funkční zvukovou kartu Creative Sound Blaster Audigy. Jde o model SB0570. Stav viz foto. Popis produktu Sound Blaster Audigy SE přináší vysoce kvalitní zvuk s možnostmi nahrávání z linkových vstupů s rozlišením 24-bit/96 kHz. Systém Sound Blaster Audigy SE podporuje přehrávání prostorového zvuku až do typu 7.1 přímo z počítače. Podporuje prostorový zvuk na až 7.1 kanálový výstup včetně digitálního S/PDIF výstupu. Překvapí Vás kvalitním zvukem s hodnotou odstupu signál/šum 100 dB. O speciální efekty a 3D zvuk ve hrách i při přehrávání hudby se stará technologie EAX ADVANCED HD 3.0. Creative Labs Sound Blaster Audigy SE má 24-bitové vstupní i výstupní převodníky se samplovací frekvencí 96 kHz - jedná se tedy o kartu vhodnou na přehrávání DVD-Audio disků. CMSS 3D (Creative Multi Speaker Surround) systém se postará o převod jakéhokoliv stereo signálu na 7.1 kanálový mix. Konektor linkového vstupu, mikrofonního vstupu a digitálního I/O umožňuje připojení analogových zařízení, jako jsou například hudební syntezátory a jiné zdroje s linkovou úrovní signálu. ================================== ✔ Pokud zde inzerát vidíte, je stále aktuální. ✔ Převzetí je možné osobně v Hradci Králové. ✔ Poštou zasílám pouze po předchozí platbě na účet. ✉ Poštovné 79Kč - prostřednictvím služby Zásilkovna ✉ nebo 150Kč - Poštou doporučený balík do ruky. ✔ Podívejte se i na mé ostatní inzeráty a ušetřete na poštovném ==================================
Creative Sound Blaster ZxR
Dobrý den, prodám interní zvukovou kartu Creative Sound Blaster ZxR. Karta je v dobrém stavu a vše plně funkční. Původní cena kolem 8 000kč. Nyní prodávám za 3 500kč. Piště/volejte 832 Osobní odběr Jihlava nebo poslání při platbě předem.
Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit external OEM
Prodám starší externí zvukovou kartu Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit external OEM. Více info na
Creative Sound Blaster X-Fi Surround
Creative Sound Blaster X-Fi Surround Odzkoušeno/Nevyužito Osobní převzetí Ostrava Zvuková karta Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro umožní promenit pocítac nebo notebook v zábavní systém 5.1 s technologií SBX Pro Studio a dálkovým ovládáním. Lze ji snadno instalovat. Nahradí nekvalitní vestavenou zvukovou kartu, umožní kvalitní poslech a dálkové ovládání a prinese prvotrídní možnosti pripojení. Ovládání hlasitosti a vstupy pro sluchátka a mikrofon náhlavní sady jsou snadno prístupné. Speciální technologie SBX Pro Studio umožnuje i v pocítaci dosáhnout stejne skvelého poslechu, jaký zažíváme na živých produkcích, pri sledování filmu ci v nahrávacích studiích. Technologie Dolby Digital Live nabízí možnost prevést veškerý obsah do dekodéru systému 5.1 jediným kabelem.