inzerce, prodej, prodám, bazar

STAROŽITNÉ SECESNÍ KUCHYŇSKÉ VÁHY ROBERVAL FRANCIE 10 KG

Kategorie: Starožitnosti

Prodám velmi pěkné starožitné kuchyňské váhy Roberval 10 kg vyrobené ve Francii z litiny a mosazi v době secese kolem roku 1900. Váhy jsou funkční v původním velmi dobrém zachovalém stavu (nečištěno).
Rozměry:
délka 57 cm
misky půměr 20 cm
šířka 13 cm
výška 20 cm

tag: Roberval, mosaz, litina, secese
STAROŽITNÉ SECESNÍ KUCHYŇSKÉ VÁHY ROBERVAL FRANCIE 10 KG
Podobné inzeráty
Alba na kabinetní fotografie, secesní fotoalbum
1) (foto 1-6) Secesní album na kabinetní fotografie, kožené desky s kovovým zdobením s andělíčkem, část zapínání desek chybí. Rozměr 26,5x21 cm. Na deskách povrchové stopy času, chybí část zapínání, uvnitř zahnědlé skvrny, na pár místech poškození rámečků na fotky (strana s barevným obrázkem větší poškození) ale celkově ve velmi pěkném stavu - vše dle fotografií Cena 1690,- Kč 2)(foto 7-11) Secesní menší album na kabinetní fotografie, desky potažené látkou s kovovým zdobením s krásně zachovaným motivem Amora. Rozměr alba 26x16,5 cm. Zapínání alba není kompletní, stopy času už má na povrchu i uvnitř, uvnitř přihrádky na fotky místy poškozené Cena 1490,- Kč 3) (foto 12-16) Secesní album na kabinetní fotografie, desky potažené látkou s kovovým zdobením. Rozměr 27,5x22 cm. Stopy času už má, chybí zapínání, uvnitř přihrádky na fotky místy poškozené vše...dle fotek Cena 980,- Kč 4) (foto 17-20) Secesní album na kabinetní fotografie, desky semišové s kovovým zdobením Rozměr 25,5x20,5 cm. Zapínání alba chybí, chybí kovové ozdoby v rožcích, místy natržení, zahnědlé skvrnky a mapky...dle fotografií. Cena 890,- Kč
Secesní otevírací přívěšky na fotky, double, medailon
1) Secesní přívěšek na dvě fotografie zhotovený z double, přední část s malovaným motivem růže (nejsem si jistá či ve smaltu či vsazeném porcelánu, povrch je matnější...), uvnitř dva přítlačné rámečky na fotky Průměr přívěšku bez očka je 2,8 cm, celková délka se závěsem je 3,4 cm Na povrchu jsou stopy času již znát, zlacení částečně ošoupáno, nečištěn, chybí jeden zobáček na předním dílu, ale zavírání neovlivňuje, drží v pořádku a v zavřeném stavu není viditelné....vše dle fotek. Cena 1690,- Kč 2)Secesní double přívěšek kulatý s modrým kamínkem. Průměr přívěšku bez očka je 2,2 cm. Na povrchu jsou stopy času již znát, zlacení částečně ošoupáno, nečištěn, ale stále v pěkném stavu. Cena 690,- Kč. 3) Secesní otevírací přívěšek ve tvaru srdce, přítlačné rámečky na vložení fotografií, double, na očku značeno Průměr samotného srdce 1,5x1,6 cm, celková délka se šlupnou je 2,4 cm. Již povrchové otření zlacení, promáčkliny, ale stále hezký a působivý vintage šperk. Cena 690,- Kč
Velmi staré kuchyňské váhy po renovaci 3kg mořské panny
Nabízím k prodeji nádherné starožitné kuchyňské váhy po renovaci v méně obvyklém, spíše raritním provedení 3kg. Figurální - figury - mořské panny se šavlemi a štíty. Na těle váhy jsou údaje Weber Dahne a rok 1929 + označení Nr 35226 3Kg. Starožitnosti jakožto alternativní investice je nejlepší možná volba, jak chytře investovat a ochránit hotovost před znehodnocením. Osobně v Brzkově u Polné, nebo osobní doprava za 10,-/km, při výběru více předmětů. Je možno se též domluvit na poslání přes ČP dle jejich tarifu. Zásilkovnou za 79,-. Vzhledem k rekonstrukci RD rozprodávám svou rozsáhlou sbírku alternativních investic, neváhejte proto prosím shlédnout i mé ostatní inzeráty.
Starožitné kuchyňské váhy po renovaci
Prodám velmi pěkné starožitné kuchyňské váhy po renovaci. Česká výroba. V případě zájmu možné osobní předání v Praze, HK nebo Pardubicích.
Nádherné starožitné kuchyňské váhy po renovaci 3kg
Nabízím k prodeji nádherné starožitné kuchyňské váhy po renovaci. Zvonečky méně obvyklé provedení 3kg. Top stav. Starožitnosti jakožto alternativní investice je nejlepší možná volba, jak chytře investovat a ochránit hotovost před znehodnocením. Osobně v Brzkově u Polné, nebo osobní doprava za 10,-/km, při výběru více předmětů. Je možno se též domluvit na poslání přes ČP dle jejich tarifu. Zásilkovnou za 79,-.
Nádherné starožitné kuchyňské figurální váhy po renovaci
Nabízím k prodeji nádherné starožitné kuchyňské váhy po renovaci. Julius Sperling 10kg- figurální. Starožitnosti jakožto alternativní investice je nejlepší možná volba, jak chytře investovat a ochránit hotovost před znehodnocením. Osobně v Brzkově u Polné, nebo osobní doprava za 10,-/km, při výběru více předmětů. Je možno se též domluvit na poslání přes ČP dle jejich tarifu. Zásilkovnou za 79,-.