inzerce, prodej, prodám, bazar

Starý elektromotor Škoda

Kategorie: Historické stroje

Prodám tento starožitný motor Škoda který funguje ,byl dlouho v kovárně takže stačí akorát obrousit a natřít , rok výroby je buď těsně poválečný nebo v 50 let ,je to kroužkový 2,2KW motor takže muže podložit sběratelovi i na práci . Má okolo 90 kilo takže je to docela macek . Cena dohodou
Starý elektromotor Škoda
Podobné inzeráty
Elektromotor škoda
Prodám elektromotor škoda 3kw.cena dohodou.možné domluvit se na prohlídce.prodám i s rozběhovým zařízením,které jsem zapomněl vyfotit.specifikace motoru na foto.odzkoušeno-funkční Lokalita Pelhřimov Prodávám i elektromotor bratři krchové.viz inzerát
Elektromotor Škoda 5,5 kW / starý motor / retro
Prodám starý elektromotor Škoda 5,5kW. Funkční, do poslední chvíle sloužil ke starému šroťáku. Vhodné pro sběratele, krásný stroj. Cena 5000Kč, nebo dohodou.
Starý stabilní elektromotor + kabel
Prodám tento starý stabilní elektromotor , cena dohodou , pokud máte zájem pište volejte
PRAGA-historický stabilní elektromotor-dynamo
Nabízím - nejen pro příznivce značky-stabilní elektromotor PRAGA,starý cca 70 let,sloužil k pohonu mlátičky,lisu a jiné historické zemědělské techniky.Mám i jiné historické zemědělské stroje vhodné do malého muzea,rozměry100-80-80,více info není problém na telefon ,watsap,SMS-ne. Inzerát platný do smazání.
Elektromotor E.M.F. DORDT
Nabízím historický elektromotor na podvozku, vyrobený Holandskou firmou toho času ve městě Dordrecht. Motor je plně funkční, levý a pravý chod, plynulá regulace otáček. Vhodný do sbírky či na výstavu. Video v chodu k dispozici.
Elektromotor Fulgur, asi protektoratni
Prodám historicky elektromotor FULGUR, zřejmě z období protektorátu.