inzerce, prodej, prodám, bazar

Starý vytáčecí telefon tesla z roku 1969

Kategorie: Stolní telefony

Prodávám starý telefon tesla, který byl vyroben v devátém měsíci roku 1969.
Telefon je v dobrém stavu, plně funkční, nepoškozený.
Starý vytáčecí telefon tesla z roku 1969
Podobné inzeráty
socialistický vytáčecí telefon
Nabízím velmi hezký, jako nový, funkční designový dial telefonní přístroj z roku 85.Telefon je mobilní co kábel dovolí ale..kdo z kámošů takový stroj má?!
Prodám starý telefon Tesla
Prodám starý telefon Tesla
Grandstream GXV3275 VoIP telefon
VoIP telefon Grandstream GXV3275 Osobní odběr Slaný/ Praha. popis z internetu: Dotykový video IP telefon pro Android kombinuje 6 linek a 6 SIP účtů pro multi platformní videokonference a také propojuje telefon s tabletem s operačním systémem Android. Telefon tak nabízí řešení all-in-one komunikace ve velkých i malých podnicích. Díky platformě Android máte přístup ke všem aplikacím z Google Play Store včetně populárních obchodních aplikací. Funkce a výbava IP telefon je vybaven dotykovým barevných displejem o velikosti 7“ a kromě hlasových hovorů umožňuje uživatelům zůstat v kontaktu se spolupracovníky a klienty prostřednictvím různých obrazových volání (IPVideoTalk, jakékoli aplikace Android, jako je například Skype, Google Hangouts a další). Díky přístupu k Google Play získáváte všechny aplikace. Komunikace a propojení Telefon disponuje také připojením Bluetooth, můžete například připojit sluchátka, nebo mobilní zařízení. S gigabitovými porty LAN pak můžete přenášet data rychlostí blesku a také využít bezdrátového připojení Wi-Fi. Telefon je možné také propojit s otevíráním dveří a IP kamerami, můžete tak vidět, kdo přichází do vaší formy. Díky připojení můžete ovládat vše, dokonce i spuštění alarmu. Klíčové vlastnosti Telefon VoIP nabízí možnost telefonování, video hovorů, ovládaní IP kamer a dveří a je vybaven platformou Android. Můžete si tak užít všech výhod Google Play. Na velkém barevném dotykovém LCD displeji vidíte a ovládáte vše. Díky kameře CMOS 1 Mpx lze provádět video hovory. S Bluetooth a Wi-Fi pak připojíte další zařízení.
Integrov. telefon se záznamníkem + telefon Tesla.
Prodám integrovaný telefon se záznamníkem zn. PANASONIC model.č. KX-T2470B se spoustou funkcí (zašlu v příloze do emailu zájemce). Cena 500Kč. Dále prodám obyčejný stolní telefon TESLA ETA 853/10T za cenu 100Kč (foto v příloze)za cenu 100Kč (foto v příloze). Zašlu i poštou v originálním balení a s Uživatelskou příručkou. Tel.: 140657. Na SMS nebudu odpovídat.
Retro telefon Tesla Es4620 z r.1985
Nabízím nepoužitý retro telefon Tesla Stropkov, originál zabalený, viz.foto. Převzetí Praha 6 Bubeneč,Dejvice nebo kdekoliv u metra. Po platbě předem zašlu do Zásilkovny za 88,--Kč.
VoIP telefon Cisco CP-8851 a CP-8811
VoIP telefon Cisco CP-8851 a CP-8811 - VoIP telefon Cisco CP-8851 - prodává se za více než 10 tisíc, barevný displej, napájení přes PoE, podrobná specifikace : - VoIP telefon Cisco CP-8811 - cena přes 4000,- černobílý displej , napájení přes PoE, podrobná specifikace : Cena: 8851 za 2000 Kč 8811 za 900 Kč