inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební a územní řízení, změny užívání staveb

Kategorie: Realitní služby

Nabízíme kompletní vyřízení změn v užívání staveb, stavební povolení, vyřízení stavebního a územního řízení, ohlášení staveb, projektovou dokumentaci pro všechny typy staveb, přípravu dokumentace pro změny Územního plánu, nákup a prodej nemovitostí všeho druhu a další služby v oblasti stavebních investic a nemovitostí
Stavební a územní řízení, změny užívání staveb
Podobné inzeráty
Inspekce nemovitosti, posudky, dozory staveb
Jako certifikovaný inspektor nemovitostí a poradce v oblasti stavebnictví Vám nabízím své služby v okresech: Tábor, Písek, Strakonice, České Budějovice,Český Krumlov, Prachatice, Příbram, Praha a široké okolí. Provádíme posouzení technického stavu nemovitostí (byty, rodinné domy, bytové domy, účelové stavby...), zabýváme se tvorbou posudků a expertní činností ve stavebnictví. Zajištuje převzetí novostaveb, společných prostor bytových domů, zastupování klientů při reklamaci stavebních prací apod. Jako kupující byste měli vědět jakou nemovitost doopravdy kupujete a zda-li technický stav nemovitosti odpovídá skutečnosti a zda-li je realitní transakce v souladu se zákonem. Nekupujte zajíce v pytli! Jiří Hlavín, DiS. certifikovaný inspektor nemovitostí autorizovaný stavitel v oboru pozemních staveb +420 jiri.hlavin@ více na:
Plechová garáž 3x5 , dvougaráž 6x5, nová, stavební buňka
❗❗❗PŘEDSEZÓNNÍ VÝPRODEJ❗❗❗ TEĎ GARÁŽE 2 TŘÍDY V MEGA AKČNÍ CENĚ 3x5m - 12900 Kč a DVOUGARÁŽE 6x5m ZA POUHÝCH 25799 Kč ❗❗❗❗ Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, 2 trida Možnost garáže 1 třídy garáž 3x5m 14900 Kč dvougaráž 6x5 29799 Kč Opláštění garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Doprava a montáž zdarma❗❗❗ Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: výklopná vrata, sedlová střecha nebo zvýšení výšky a průjezdnosti vraty, garáž z plechu v dekoru dřeva ci barvě RAL z naší aktuální nabídky barev, ukotvení garáže, Okapy, Antikondenzační filc. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovací prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište zprávu , e-mail s Vaší poptávkou. Těšíme se na spolupráci.
TRŽNÍ ODHADY NEMOVITOSTÍ pro dědická řízení
TRŽNÍ ODHADY NEMOVITOSTÍ pro pro potřebu koupě, dědického řízení, rozvodu a jiné vypracuje nezávislá certifikovaná realitní kancelář ŠEBOR-REALITY. Vše on-line nebo dle potřeby. Naše služby: • Obchodní služby• Realitní služby • Správa rekreačních nemovitostí •Tržní odhady nemovitostí.
Plechová garáž, 3x5, dekor dřeva, Zahradní domek, dílná
AKCE!!! MEGA AKČNÍ CENA!!! Nová plechová garáž, jednogaraz, barva dekor dřeva, zahradní sklad, domek, domek na nářadí, 3x5m. garáž 3x5m 18499kc Konstrukce pozinkovaná, Krycí plech stěn v dekoru dřeva, Svisle panely , Dvoukřídlá vrata, Pultová střecha. Doprava a montáž zdarma pro celou Českou a Slovenskou Republiku. Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vam dlouho slouzit! Za příplatek nabizime: Antikondenzační filc, ukotvení garáže, Okna, Vstupní dveře, Výklopná vrata, Imitace střešní tašky, Elektrický pohon vrat, Okapy, Krycí kování hran a střechy garáže. Možnost garáže z plechu v barvě RAL z naší aktuální nabídky barev RAL, nebo dekorů dřeva s vodorovným prolisováním plechu, různé rozměry. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovací prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište zprávu , e-mail s Vaší poptávkou. TEL. +420 573 417 E-mail: .garaze@ Těšíme se na spolupráci.
Plechová garáž 3x4, dekor dřeva, barva RAL, Zahradní domek
AKCE!!! AKCE!!! AKCE!!! AKCE!!! Nová plechová garáž Prémium, jednogaráž, dekor dřeva nebo barva RAL, zahradní sklad, domek, domek na nářadí, dekor dřeva, 3x4m Garáž v barvě RAL s výklopnými vraty 29390 Kč. Garáž v barvě RAL s dvoukridlymi vraty 28390 Kč Garáž dekor dřeva s výklopnými vraty 30990 Kč Garáž v dekoru dřeva s dvoukridlymi vraty 29900 Kč. Konstrukce zesílená pozinkovaná , Opláštění garáže dekor dřeva nebo barva RAL, vodorovné prolisování plechu , Vyklopná nebo dvoukřídlá vrata, Sedlová střecha Kryci kování hran a střechy garáže. Doprava a montáž zdarma pro celou Českou a Slovenskou Republiku. Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: Zvýšení výšky a průjezdnosti vraty, ukotvení garáže, Okna, Vstupní dveře, Elektrický pohon vrat Okapy, Antikondenzační filc, Atd. Možno i na míru. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovavcí prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište zprávu , e-mail s Vaší poptávkou. TEL. +420 573 417 E-mail: .garaze@ Těšíme se na spolupráci.
Nová plechová garáž 3x5m , 6x5, 1 třída, buňka sklad
❗❗❗ PŘEDSEZÓNNÍ VÝPRODEJ❗❗❗ TEĎ GARÁŽE 1 TŘÍDY V MEGA AKČNÍ CENĚ 3x5m - 12900 Kč a DVOUGARÁŽE 6x5m ZA POUHÝCH 25800 Kč ❗❗❗❗ NOVĚ POZINKOVANÁ KONSTRUKCE!!! Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, 1 trida garáž 3x5m 12900 Kč dvougaráž 6x5 25800 KČ Opláštění garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Doprava a montáž zdarma❗❗❗ Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: výklopná vrata, sedlová střecha nebo zvýšení výšky a průjezdnosti vraty, garáž z plechu v dekoru dřeva ci barvě RAL z naší aktuální nabídky barev, ukotvení garáže, Okapy, Antikondenzační filc. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovací prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište zprávu , e-mail s Vaší poptávkou. Těšíme se na spolupráci.